Ideer til Summer Outdoor Håndværk

Ideer til Summer Outdoor Håndværk


Hvis du har brug ideer til sommer udendørs håndværk, er du kommet til det rette sted. Uanset om du er på udkig efter måder at friske op et dateret dæk, forbedre din landskab, eller bare holde børnene beskæftiget, der er sikker på at være noget at interessere dig.

Ideer til Summer Outdoor Håndværk

Før du starter enhver udendørs håndværk, først overveje vejret. Da mange af disse projekter kræver tørring eller hærdning tid, er det vigtigt at bekræfte at der vil være mindst 24 timer uden regn, så projektet ikke vil blive ødelagt. Også bestemme, hvor meget tid du har til rådighed, og den opmærksomhed span af eventuelle børn, der kan hjælpe, så projektet rent faktisk bliver gennemført.

Mosaik trædesten

Der er stepping stone kits til rådighed fra de fleste kunst og kunsthåndværk butikker, såsom Michaels og Hobby Lobby, men hvis du planlægger at gøre mere end én, er det mere økonomisk at starte fra bunden. Køb et plast springbræt skimmel eller bruge en engangs plantageejer bund insert som din base. Køb mosaikfliser eller kugler i den ønskede farve fra håndværk butik, og købe betonblanding ligesom Quikrete, som er en "bare tilsæt vand" pulveriseret mix, på ethvert hjem forbedring butik.

  1. Dæk en picnic bord med avisen at minimere eventuelle messer. Tilsæt vand og, i overensstemmelse med producentens anvisninger, blande beton i en gammel spand, indtil det har konsistens kagedej.
  2. Langsomt hæld blandingen i formen eller plantageejer bund. Så ryste formen for at fjerne luftbobler. Lad den konkrete sidde i ca. en time for at få fast.
  3. Placer mosaikfliser eller kugler i et mønster, trykker let at sikre. Kontroller, at alle uslebne kanter er presset ind i beton, så du ikke senere klippe dine fødder, når du går på stenen.
  4. Når du er tilfreds med designet, så lad stenen kur for et par dage, før du fjerner fra formen. Fjern eventuelle rester eller løse småsten fra området før du placerer din sten, så det vil være i niveau med jorden. Gentag disse trin for så mange mosaik sten, som du ønsker at foretage. For at fremskynde processen, købe mere end én støbeform.

Lev Herb Wreath

Hvem ville ikke ønsker at træde ind på deres dæk eller gårdhave, snip et par blade fra en levende krans, og gå tilbage til køkkenet og lave mad? Hvis du ønsker en mere dekorativ måde at dyrke urter, overveje en levende urt krans.

  1. Køb en premade spagnum krans, topiary pins, og diverse urter planter på dit lokale havecenter. De mest almindelige valg er sød basilikum, purløg, oregano og salvie.
  2. Placer krans i en spand vand og lad suge indtil fugtig. Pas på ikke at lade krans bliver for klæg, eller det vil være vanskeligt at håndtere. Fjern fra vandet og lå på en flad overflade, såsom en picnic bord eller en avis, der er omfattet køkkenbordet.
  3. Adskil herb planter i mindre sektioner, pas på ikke at bryde den stammer fra rødderne. Start i bunden af ​​kransen, og ved hjælp af fingrene, oprette et lille hul i sphagnum. Indsæt en plante. Derefter sikres med en topiary pin.
  4. Gentag indtil krans er dækket og formet den måde, du kan lide. Hang udenfor, hvor det får sollys dagligt, og vand med en slange, når det er nødvendigt.

Urtepotter eller Plantemaskiner

Et populært valg for udendørs sommeraktiviteter er havearbejde. Tilpas dine potter og plantageejere ved at male eller farvning. Få dine børn placere deres hænder i vandtæt maling derefter placere på potterne. Mal barnets navn og datoen langs kanten for en sød souvenir.

Opfølgning Forslag

Efter at have afsluttet dit projekt, tage aktiviteten lidt længere ved at tilbringe en dag sammen udforske noget nyt. For eksempel, hvis du har oprettet den mosaik trædesten, besøge og kunstmuseum eller keramik virksomhed, der har specialiseret sig i mosaikker at lære, hvordan de er kommercielt gjort. Hvis du har oprettet urten krans, besøge en landmand marked eller restaurant at se, hvordan urter smager i en ny opskrift. Hvis du håndlavede en urtepotte eller krukke, kan du besøge et havecenter eller formelle haven for at lære om indfødte planter til dit område. Uanset hvilken en du vælger, gennemføre mindst en af ​​de ideer til sommer udendørs håndværk vil hjælpe dig med lyse op dit hjem som du lærer noget nyt.