Ideer til Room Makeover om et budget

Ideer til Room Makeover om et budget


Når det er tid til at give dit hjem et nyt udseende uden at sprænge banken, kan det hjælpe at blive inspireret og indsamle et par ideer til værelse makeovers på et budget. Internettet er en fremragende ressource for disse ideer, og det er også et godt sted at spare på nogle af disse sjove elementer, der vil give din nye værelse lidt flair.

Bliv inspireret med Sample Budget makeovers

Før du begynder din egen overkommelige værelse makeover, tage et kig på nogle vellykkede budget redecorating projekter. Lær hvor andre dekoratører brugt eller splurged at genopfinde et værelse stil.

Prøve Budget Living Room Makeover

Ideer til Room Makeover om et budget

Få denne hytte udseende for omkring $ 600.

Tror du kan ikke råd til en smuk stue? Hvis du handler med omtanke, kan en hytte-stil stue makeover koster mindre end $ 600, herunder møbler.

Her er hvordan det tilføjer op:

 • Ikea EKTORP lænestole, omkring 200 hver
 • Adirondak Sisal Area Rug from Home Decorators Collection, omkring $ 80
 • Genbrugsforretning sofabord, omkring $ 25
 • Gallon maling af høj kvalitet, omkring $ 30
 • Små hvide bord fra Amazon.com, omkring $ 22
 • Seaside-tema pyntepuder fra Etsy.com, omkring $ 40

Prøve Budget Børne Room Makeover

Ideer til Room Makeover om et budget

Genskab dette soveværelse for omkring 450 dollar.

Når det kommer til børneværelset, lad strøelse diktere den stil. Kig efter en cool grafisk print dyne, og spendere på denne post. Så bargain shop for strøelse til at matche. En multi-tone maling behandling giver væggene en fantastisk look til en pris, budget.

Her er hvordan du kan skabe en sød barns plads til under $ 450:

 • Quilt og humbug fra Pottery Barn Kids, omkring 180 dollar
 • Plader og bedskirt fra lokale discountbutik, omkring $ 50
 • Sheer gardin panel fra Target, omkring $ 20
 • Hvid natbord fra Overstock.com, omkring 105 dollar
 • Lampe og skygge fra Walmart, omkring $ 30
 • Hatbox fra lokale håndværk butik, omkring 5 dollar
 • Gallon maling og to Quarts koordinerende farver, omkring $ 50

Prøve Budget Køkken Makeover

Ideer til Room Makeover om et budget

Opdater dit køkken for omkring 500 dollar.

Når det kommer til remodellering kan køkkenet være en af ​​de dyreste rum i huset. Selvom du ikke kan gentage alle overflader og erstatte alle dine apparater, kan du give dit køkken et helt nyt look for omkring 500 dollar. For at gøre det, omlakering dine eksisterende kabinetter og erstatte hardwaren.

Her er hvordan man får et nyt look i dit køkken:

 • Maling og plet for eksisterende køkkenskabe, omkring $ 60
 • Nyt kabinet hardware fra lokale home butik, ca $ 100
 • Grønt glas flise backsplash fra CoolTiles 20 kvadratmeter køkken væg, omkring 130 dollar
 • Ny stålvask og vandhane fra Home Depot, omkring 180 dollar
 • Gallon maling, omkring $ 30

Fem Flere Ideer til Room Makeover om et budget

Du behøver ikke at bruge tusindvis af dollars for at nyistandsætte et værelse. I virkeligheden, hvis du planlægger dit projekt klogt og få et par gode tilbud, kan du få et helt nyt look for omkring 500 dollar. Lagring på værelse makeovers handler om at holde sig til din vision og dit budget. Prøv nogle af disse gode ideer.

Ændre dit look med Paint

Paint er en stor, omkostningseffektiv måde til helt at ændre udseendet og fornemmelsen af ​​et rum. Hvis du prøver at skabe en bestemt stemning i rummet, for eksempel at give dit soveværelse en beroligende fornemmelse, farve er bare om det bedste værktøj til rådighed for dig. Blå og grønne give dit værelse en rolig, kølig fornemmelse, mens gule og røde jazz det op og er perfekte til aktive rum, ligesom køkkener eller stuer. Hvis du ikke er sikker på, hvad farver fungerer godt sammen eller hvilke farver fremmane hvilke stemninger, bruge en farve guide til at hjælpe dig med at vælge.

Få Øjeblikkelig Change med tapet

Tapet kan også ændre dit værelse på et øjeblik, og er et fantastisk værktøj, hvis du vil ændre stilen i dit værelse. Visse blomstermønstre kan hjælpe dig hen imod en fransk landstil, engelsk landstil, eller en hytte stil. Fed striber arbejde godt sammen med en moderne stil værelse, og tekstureret tapet kan hjælpe dig med at oprette en asiatisk-inspireret værelse. Hvis du er ny til tapet hængende, læse op på processen med et tapet hængende vejledning.

Accessorize at fuldføre udseendet

Ligesom håndtasken og pung fuldføre dit outfit, det tilbehør, du vælger til dit hjem fuldføre din værelser. Tilbehør behøver ikke at koste en formue, enten, så de er ideelle til at bruge, når du forsøger at give dit værelse en makeover på et budget. Spørg dig selv, hvad funktionen af ​​rummet er, og gå derfra. For dit soveværelse, kan du tilføje nogle duftende stearinlys, nogle friske lavendel, eller endda en billig vand funktion. Hvis du giver dit hjemmekontor en ansigtsløftning, investere i nogle unikke kontorartikler, en ny bordlampe, og nogle nye fotorammer. Et kast tæppe vil dyne, eller puder tilføjer et stænk af stil til ethvert rum.

Glem ikke Belysning

Selvom belysning ikke kan være din første tanke, når redecorating, kan det faktisk have en enorm indflydelse på atmosfæren i et rum. For at give din spisestue et helt nyt look, investere i en ny lysekrone. Omlæg at dateret lys bar over dit badeværelse sink at opgradere hele rummet. Ligeledes kan lamper fuldstændig ændre et rum, giver det en moderne kant eller gammeldags charme. Den type pære du vælger kan endda gøre en stor forskel. Kølige toner gør et rum føler lysere og friskere, mens varmere pærer gøre et rum mere indbydende.

Pynt til Sæson

Hvis din udsmykning hånd får kløende på regelmæssig basis, men dit værelse makeover job ikke altid passer ind i budgettet, mener sæsonmæssige udsmykning at holde tingene ser frisk. Kranse, tæpper, blomster, stearinlys, duge, og nipsting kan alle bringe farver, dufte og seværdigheder i sæsonen ind i dit hjem med minimal omkostninger. Når årstiderne skifter, kan du blot bytte dem ud efter nye emner. derefter byttes ud som årstiderne skifter. For at holde dine sæsonmæssige værelse makeovers lige på budgettet, butik på forhånd. For eksempel, så tjek den efter julesalget at få bargain kælderen priser på julen tilbehør og gemme dem til næste år.

Hvor handler du

Leder du efter gode tilbud på udsmykning poster? Prøv nogle af følgende ressourcer:

 • Sparsommelighed butikker
 • Off-season salg
 • Craigslist
 • Closeouts
 • Overstock.com
 • Garage salg og loppemarkeder
 • eBay

Bliv på budgettet

Det er nemt at lade sig rive når shopping, men omhyggelig planlægning vil hjælpe dig med at holde budgettet. Beslut hvad dit værelse behov, før du gør nogen indkøb. Kan du opfriske ting med et par nye tilbehør? Har dit værelse har brug for nogle maling eller tapet? Forsøger du at ændre stil i rummet, eller bare give det nogle sidste hånd? Vælg dine topprioriteter, og derefter komme i gang. Snart vil du have et helt nyt look uden at bruge en formue!