Ideer til Rengøring Bil Fælge

Ideer til Rengøring Bil Fælge


Hvis du er bekymret over udseendet af dit køretøj, disse ideer til rengøring bil fælge kan hjælpe dig med at holde din bil ser godt som ny.

Hvad er Fælge?

Kanten er den del af bilens hjul, som man ser, når man ser på køretøjet. Det tilføjer en dekorativ touch til udseendet af din bil og giver støtte til dækket. Fælge er tilgængelige i en bred vifte af stilarter, og de er en populær måde at give din bil et tilpasset udseende. De varierer i pris, men det er almindeligt at bruge $ 200 eller mere for et sæt fælge.

Tre Ideer til Rengøring Bil Fælge

Fordi de repræsenterer en betydelig investering og i høj grad forbedre udseendet af dit køretøj, er det vigtigt at tage sig af din bil fælge. En af de vigtigste ting, du kan gøre er at holde fælge fri for fedt, mudder, og vejsalt. Mens du ofte kan tage sig af disse spørgsmål på bilvask, mange bilentusiaster bruge lidt ekstra tid på hjulene for at sikre de få snavs ud af alle sprækker.

Brug en tandbørste

Det kan synes som en omhyggelig detaljeringsgrad, men hvis du virkelig ønsker at rense din bil fælge, kan en tandbørste være en stor hjælp. Det er fordi en blød tandbørste er blide nok til at undgå at ridse fælgene, men det er også manøvredygtig nok til at komme ind i alle de små sprækker i den dekorative arbejde. For at rense dine fælge med en tandbørste, først vaske bilen og fælge med sæbe og vand. Brug en blød svamp til at få det meste af grime off af fælge, og derefter bryde ud tandbørsten. Brug en tandbørste, der er helt ny og lavet til at være blid; kigge efter en model mærket "bløde" eller "ekstra blød." Dyp tandbørsten i en sæbevand løsning og vinkel det at få fedt og snavs ud af dine hjul. Når du er færdig, skylles hjulene med rent vand.

Prøv en Spray Cleaner Made for Fælge

Mange Bilreservedelsforretninger og tilbehør butikker sælger spray rengøringsmidler, der er lavet specielt til at rense bil fælge. Inden brug af en af ​​disse rengøringsmidler, sørg for at det er sikkert for de anvendte i dine hjul materialer. Følg anvisningerne på flasken, som regel fortælle dig at sprøjte renere på fælgene, lad den suge i et minut eller to, og derefter sprøjte det ud med vand under tryk. Det er en god ide at bruge en fnugfri håndklæde til at tørre ud fælgene, når du er færdig.

Fjern Rust med Acid Cleaner

Hvis dine fælge er rusten, behøver du ikke nødvendigvis behøver at gå ud og købe nye. De kan være i stand til at anvende en koncentreret rengøringsmiddel til fjernelse af oxidation. Kig efter en renere med et højt syreindhold, som du kan finde på en auto dele butik. Rengør fælge grundigt med sæbe og vand, og tør dem med et blødt håndklæde. Spray renere på rust, og brug en stiv børste til at skrubbe væk fra rustne områder. Vær forsigtig, når du fjerner rust fra dine fælge, da denne proces kan ridse overfladen. Det er altid en god ide at teste en diskret område først for at sikre du kan lide resultatet.

Nyttige Rengøring Tips

Disse tip kan hjælpe dig, som du rense dine hjul:

  • Altid rene fælge Når du har renset resten af ​​dit køretøj. Ellers vil snavs fra bilens eksteriør vaske ned på de rene fælge.
  • Nogle fælg rengøringsmidler kan beskadige dine dæk, så sørg for at læse vejledningen, før du anvender et produkt. Hvis du har spørgsmål, bare holde kanten rengøring produkt fra gummiet.
  • Brug ikke den samme børste til at rense dine dæk og dine fælge. Tire pensler har stive børster, som kan ridse fælgene.
  • Overveje at investere i en særlig hjul voks til dine fælge. Du kan anvende dette produkt ligesom bilvoks, og det giver en barriere mellem dine fælge og snavs af vejen.

Flere Car Care Tips

Hvis du haft disse ideer til rengøring bil fælge, vil du også gerne disse andre bilpleje artikler fra LoveToKnow biler:

  • Sådan Detalje en bil
  • Auto Detailing Tips
  • Sådan Fix Rust på biler