Ideer til gommens Cakes

Ideer til gommens Cakes
Patriotiske kager er perfekte til militære brudgomme.

Gommens kage er en smuk sydlige tradition for en dekadent kage ære gommens personlighed, hobbyer og interesser, nogen af ​​der tilbyder et utal af gommens kage ideer. Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de bryllup detaljer - farver, påklædning, Menu, dekorationer, osv - besluttes af bruden, men gommens kage er en brik i fejringen udelukkende dedikeret til manden-til-være.

Finde Inspiration til gommens Cake Idéer

Der er mange måder at par kan komme med ideer til denne rige godbid, der repræsenterer individualitet gommen. I modsætning til den bryllupskage, som typisk er en nådig bryllup omdrejningspunktet i sig selv og normalt ikke har mere tema end en klassisk elegance, gommens kage ofte følger en personlig motiv. Desuden personalisering gommens kagen giver også bryllup gæster en intim indsigt i snart-til-være nygift mand. Populære gommens kage ideer kan nævnes:

  • Sport: En kage formet som en bestemt sport bold, felt, team logo, eller dekoreret i team farver kan tydeligt vise gommens tilhørsforhold.
  • Karriere: En brudgom med en fremtrædende karriere kan sætte pris på en kage til at afspejle hans hårde arbejde og resultater. En caduceus for en læge, computer til en software designer, skjold for en politibetjent, brandbil til en brandmand, eller vinger for en pilot er kun nogle få karriere-orienterede gommens kage ideer.
  • Alumni: Hvis den nette endnu ikke har etableret sin karriere, men er stolt af sine uddannelsesmæssige resultater, at en kage fremhæve hans alumni status ville være helt på sin plads. Skolens farver, maskot, eller logo er alle sjove muligheder.
  • Hobbyer: understreger en hobby er en fantastisk måde at skabe en individualiseret gommens kage, især hvis hobby er en, der i første omgang bragte parret sammen. Sport, fotografering, rejser, hjem reparation, og kæledyr er blot nogle få muligheder.
  • Home: En gommens kage at illustrere gommens oprindelse er en sjov måde at involvere sin individualitet i fejringen, især hvis han er nu langt fra hjemmet. En kage formet som sin hjemstat eller ved hjælp af et symbol på hans hjem - en milepæl eller logo, for eksempel - kan gøre kagen unik og meningsfuld.
  • Mad: Brug af kagen til at efterligne gommens livret er en sjov måde at gøre en quirky redegørelse, og kan være endnu mere sentimental om, at fødevarer er en parret deles på en første date eller natten han foreslog. Kager kan formes og dekoreret ligesom burgere, pizza, eller endda flere unikke retter.
  • Personlige oplysninger: En mere subtil personalisering, der kan elegant integreret i en gommens kage er at emblazon det med sine initialer, fødselsdato, og andre relevante oplysninger, såsom øgenavne, foretrukne film eller bogtitler, rollemodeller, skoler, hobbyer, og andre detaljer trukket i glasur. Dette kan være en enkel, men meget meningsfuld måde at dekorere en unik gommens kage, så længe der ikke pinlige detaljer anvendes.

Groom kage Detaljer

Der er mere til gommens kage end blot ideen bag det, men. Kagen størrelse, smag, og skærmen er lige så vigtigt at fremhæve personlighed denne centrale bryllup figur.

Størrelse

Ligesom med bryllupskage, bør gommens kagen være stor nok til at fodre de fleste af de fremmødte gæster (mange gæster foretrækker måske en kage over en anden, men måske ønsker at prøve et stykke af hver af høflighed eller nysgerrighed). Selvfølgelig, hvis gommens kage præsenteres ved bryllup afprøvning middag, polterabend, eller anden begivenhed i stedet for den faktiske bryllup, kan det naturligvis være mindre til at rumme mindre antal deltagere.

I modsætning til bryllupskage dog gommens kagen er normalt ikke differentieret, selv om visse designelementer kan have brug for ekstra højde. Derfor er det mere sandsynligt, at gommens kage vil være en billigere ark kage i stedet for en mere omfattende designer kage.

Flavor

Ideer til gommens Cakes
En groom kage behøver ikke at være kage.

Smagen af ​​gommens kage er lige så vigtig som dens design. Chokolade gommens kager er populære muligheder, som er andre unikke varianter såsom rige frugtbaserede kager, likør-gennemblødt kager, slik kager, brownies eller enhver smag brudgommen foretrækker. Typisk gommens kage er rigere end den bryllupskage, som skal tage hensyn til de smagspræferencer for hele gæstelisten.

Udstilling

Hvis den forelægges ved brylluppet, er gommens kagen normalt vises nær bryllupskage, men ikke typisk på det samme bord. Hvis bryllupskage er at blive afsløret på et bestemt punkt i festlighederne, gommens kage er normalt udstillet hele aftenen for gæster at nyde, og det kan skæres før brylluppet kage eller i nærheden strømpebåndet lodtrækningen (kun brudgom nedskæringer denne kage). Kagen tabel, der holder gommens kagen kan også andre emner særlige for den nette, såsom billeder, souvenirs og memorabilia at fremhæve sin personlighed.

Uden en groom kage

På trods af den brede vifte af gommens kage ideer, nogle par foretrækker ikke at hengive sig denne tradition og i stedet finde andre måder at optage gommens smag og individualitet i brylluppet. Vælge forskellige varianter for de forskellige niveauer af den bryllupskage er en måde at give både bruden og gommen indflydelse på det luksuriøse dessert eller gommen kan vælge alternative desserter - cookies, brownies, chokolade, tærter mv - at være tjente som bryllupskage alternativer.Gommens kage er en sjov bryllup tradition, der bringer ære og skelnen til den snart-til-være mand ved at lade hans smag og præferencer i centrum. Ved at vælge et design, smag, og vise, komplimenter gommen, parret er sikker på at bruge gommens kage ideer til at oprette en begivenhed ære begge medlemmer af nygift par.