Ideer til en Family Tree Project

Ideer til en Family Tree Project


Leder du efter ideer til et stamtræ projekt? Uanset om du er en øvet slægtsforsker eller et familiemedlem på udkig efter en måde at udgive din families historie til andre familiemedlemmer, der er mange muligheder for sjov, kreative stamtræ projekter.

Aner som Craft Kilder

De fleste mennesker er interesseret i deres familiehistorie; Men ikke alle er interesseret i eller har tid til at afsætte til et fuldgyldigt slægtsforskning hobby. Hvis du spore dit stamtræ, en af ​​de bedste gaver du kan give dine familiemedlemmer er deres stamtræ.

De fleste slægtsforskning software programmer giver mulighed for at offentliggøre stamtavle diagrammer, som kan til gengæld gives til familiemedlemmer. Uanset om du montere og indramme diagrammet eller blot nævnes kortet med en note til familiemedlemmet, vil du være at fastsætte, at familiemedlem med et direkte link til deres forfædre.

Når du tilføjer crafting færdigheder til slægtssider færdigheder, kan du oprette en endnu mere engagerende stamtræ projekt til dig selv eller en speciel familiemedlem. Husk, håndværk færdigheder eller det færdige projekt er ikke det centrale fokus for din familie projekt - fokus er oplysningerne. Så hop ind og overveje, hvordan du kan dele denne dyrebare slægtshistoriske oplysninger med din familie.

Ideer til en Family Tree Project

En god måde at vælge et stamtræ projekt er at starte med det formål at slutproduktet, som du vil oprette. Leder du efter noget, der giver masser af oplysninger og fotos eller vil du gerne fortælle din familie historie historie med andre familiemedlemmer skatte som Grandmas særlige æbletærte opskrift.

Scrapbooking

Slægtsforskning egner sig særligt godt til scrapbøger. Familie fotos og stamtræ clipart kan producere smukke og informative scrapbog sider, som kan blive arvestykker i deres egen ret. Sider kan øges yderligere, hvis du er heldig nok til at have ord fra jeres forfædre i form af breve, journalindgange eller Bibelen noter.

Her er et par tips til scrapbooking med stamtræ oplysninger:

  • Medtag opskrifter, som var forbundet med en bestemt familiemedlem
  • Tilføj små sektioner af kort, der viser hvor specifikke familiemedlemmer blev født eller boede.
  • Kombiner gamle fotos med anekdoter, du kender din forfader såsom hvad de gjorde for et levende eller hvad de især kendt for - ligesom Great Grandpa første job som avisbud eller Great Great Grandmas sandsynlighed for at vinde pie contest på den årlige state fair.

Stamtavle Charts

Du har måske allerede givet familiemedlemmer med kopier af stamtavle diagram, der viser resultaterne af din slægtsforskning forskning. At enkel sort og hvid udskrivning kan ophøjet til væg kunst med tilføjelse af en større 18 tommer med 24 tommer diagram indrammet med en smuk mat. Hvis din software ikke vil udskrive en stor stamtavle diagram, tage en mindre diagram til en fotokopi butik og få det enlarged.For tilføjet visuel appel overveje at udskrive Anetræ på sepia-tonet papir bestand eller placere billeder af dine forfædre på (eller i ) måtten. Du kan også overveje hånd bogstaver navnene på kortet eller tilføje små thumbnail-størrelse fotografier til diagrammet.

Wall-Sized Stamtavle Charts

En sjov idé til en reunion eller barns værelse er en væg-størrelse Anetræ. Dæk en væg med et stort stykke papir og derefter projicere en udfyldt stamtræ på papiret. Brug projektionen at spore linjerne og kasser, ind stamfader navne i matchende eller kontrasterende blæk. Du kan pynte diagrammet med store foto kopier af nogle af eller alle dine forfædre.

Stamtavle Kogebøger

De fleste familier har tid-testet opskrifter, der er blevet overleveret gennem generationer. Disse opskrifter kombineret med historier om opskrifter eller billeder af din familie nyder opskrifter, er begyndelsen på en familie kogebog.

At tage din kogebog til arvestykke status, omfatte en komplet Anetræ i kogebogen. Du kan også overveje indflette opskrifter med:

  • Små stamtavle diagrammer viser de forfædre, der skabte forskellige opskrifter
  • Kopier af håndskrevne opskrifter
  • Kopier af tidsskrift noter om familie sammenkomster

Brug din fantasi

Familietræ projekter behøver ikke at være omfattende at være mindeværdig. Det centrale er at medtage slægtshistoriske oplysninger på en måde, at projekter betydningen af ​​oplysninger og forfædre.

Der er mange store projektideer tilgængelige online og på tryk. Her er et par af de mest omfattende:

  • Family Tree Scrapbog - denne LoveToKnow artikel giver tips og ideer om at kombinere familie minder i en scrapbog.
  • The Art of stamtræet: Creative Slægtshistoriske Projekter brug af papir kunst, Fabric og Collage - Denne bog indeholder projekter for mennesker med alle de forskellige niveauer af ekspertise i slægtsforskning og kunsthåndværk. Kørselsvejledning og fotos er inkluderet for stamtræ bøger, stamtræ illustrationer og flerdimensionale stamtræer.
  • Family Tree Side Ideer til scrapbookers - denne håndværk vejledning indeholder ideer til halvtreds stamtræer i en variation af stilarter. Flere diagrammer og mønstre er medtaget for at hjælpe den crafter tilpasse deres projekt. Forskning tip er inkluderet for nybegyndere slægtsforskere, herunder kilder til let at bruge stamtræ software.


Implementering ideer til et stamtræ projekt er en glimrende måde at dele familiens historie oplysninger med andre familiemedlemmer. Projektet behøver ikke at være omfattende. Fokus i projektet skal være på oplysninger, ikke kun på crafting dygtighed.