Ideelle længde af forespørgsel brev til litterær agent

Ideelle længde af forespørgsel brev til litterær agent


Forsøger du at finde ud af den ideelle længde forespørgsel brev til litterær agent? Svaret er ikke altid en bestemt ord tæller. Det afhænger af projektet og agenten.

Forespørgsel brev Rolle og Længde

Den rolle, som en forespørgsel brev er at forklare din skriftligt projekt i en spændende og kortfattet samt overbevise agent for, hvorfor du er kvalificeret til at skrive bogen. De fleste skrivning rådgivning bøger siger altid, at forespørgslen breve bør kun være en enkelt-sidet side lang. Ifølge Writers Digest, bør forespørgsel breve kun være en enkelt linjeafstand side i længden. Dette er branchens standard. Årsagen til længden er, at agenter er meget travlt, oversvømmet med forespørgslen breve, og de har kun tid til at læse korte breve.

Undtagelser

Det eneste tidspunkt er okay at have en længere forespørgsel brev er, hvis du har vigtige oplysninger om din erhvervserfaring, som relaterer til projektet, eller vigtige beskrivelser af bogens idé. Længere forespørgsel breve må ikke gå ud over en side og en halv til to sider.

Bestemmelse af bedste Længde

Husk, at du ønsker at beskrive magien i din bog forslag på en kort beskrivelse, der griber agentens opmærksomhed. Denne beskrivelse kan være længere for en kompliceret saga end en simpel novelle. Men der er generelt ingen grund til at skrive en lang forespørgsel brev hvis du skriver en stram og kortfattet brev med alle de vigtige elementer.

Agent Query websted indeholder en detaljeret diskussion om effektive forespørgsel bogstaver. Artiklen påpeger, at forespørgslen breve er en enkelt side, fordi de kun skal indeholde tre vigtige stykker til effektivitet - den krog, mini-synopsis og forfatterens legitimationsoplysninger. Dette skyldes, at forespørgslen brev tjener til at fange en agent interesse, så han vil enten Vareprøve kapitler eller hele bogen til gennemsyn.

Forfatter Tara K. Harper påpeger en usædvanlig lang forespørgsel brev kunne forekomme uprofessionel eller risiko lyde som vandreture.

Litterær agent Ann Rittenberg skrev i en Writer Digest artikel, hvis forespørgslen breve var længere end en side, kan en agent tror, ​​at dit manuskript ikke var stramt skrevet.

Det ser ud til, at de fleste eksperter er enige om, at en én side forespørgsel brev er ikke kun branchens standard, men en ideel længde.

Tips: Ideel længde forespørgsel brev til litterær agent

For at skrive en ideel længde én side forespørgsel, skal du følge disse tips:

  • Skræddersy brevet til den litterære agent. Få hans eller hendes navn og passende titel. Hvis det er muligt, så spørg andre forfattere, der har arbejdet med agenten om agentens personlighed til at hjælpe dig med at tilpasse brevet.
  • Lav en krog, der gør agenten vil læse mere. Stk trækker hende i. Hvis krogen ikke er overbevisende, vil hun ikke læse videre.
  • Skriv et eller to stykker, der giver en spændende eller overbevisende mini-synopsis af manuskriptet.
  • Sidste afsnit bør give en kort forfatter biografi med en omtale af dine legitimationsoplysninger, og hvorfor du er motiveret til at skrive historien. Dette er ofte hvor forfattere med en masse erfaring har tendens til at overskrive, fordi de ønsker at demonstrere deres kvalifikationer. Men dette er kun en kort introduktion i dine legitimationsoplysninger og skrivning motivation. Du må ikke gøre det til et altfavnende CV.
  • Følg reglerne for professionelle business breve. Brug standard 8 ½ med 11 papir og en nem at læse skrifttype i sort blæk. Forsøg ikke at skille sig ud ved at bruge dekorative stationære eller skrifttyper, fordi det vil se uprofessionel. Indtast standard single-plads. Vær sikker på at inkludere datoen på brevet. Lad din skrivning, ikke bogstavet format, enlige dig ud.
  • Altid takke agent for deres tid og overvejelse.
  • Husk at inkludere en selvstændig rettet stemplet kuvert (SASE) for agentens svar.


Efter den ideelle længde af forespørgsel brev til litterær agent kan hjælpe med at sætte dig med at få et skridt tættere på offentliggørelse.