ID armbånd eller Dogtags

ID armbånd eller Dogtags


En attraktiv alligevel nyttige form for smykker er identitet smykker såsom et ID armbånd eller hundetegn.

Hvad er Identity Smykker?

Identitet smykker er en form for smykker, der gør det muligt for brugeren at få vist vigtige oplysninger om sig selv. Dette kan omfatte navn, særlige medicinske oplysninger eller kontaktoplysninger.

Dog Tags

Hund tags er en populær form for identitet smykker og er baseret på de tags, der traditionelt båret af militært personel, der er fastsat vigtige oplysninger. Dog Tag halskæder som mode smykker er vokset i popularitet, da de kan være skabt af mange forskellige metaller, af rustfrit stål igennem til de fineste guld, og der er masser af plads til gravering af et navn eller en meddelelse. Dog tags kan bæres om halsen eller mindre versioner kan findes, der gør ideelle armbånd eller endda øreringe.

Dog Tag smykker gør også en stor gave, og er en dejlig og tankevækkende måde at dele et særligt budskab med nogen. De enkelte mærker kan være indgraveret på forsiden eller bagsiden, afhængigt af personlige præferencer, og budskaber såsom "jeg elsker dig" eller blot et enkelt navn ser fantastisk. Det er også muligt at have en sten sæt på en hund tag, og det er en dejlig måde at introducere en birthstone i denne interessante smykker type.

Traditionelt hund tags ville være blevet båret som en halskæde eller vedhæng på en bold stil kæde. I dag kan findes med en hvilken som helst type eller stil af kæde og de forskellige kædetyper med til at stemple en persons personlighed på halskæde. Guld dogtag kuglekæde halskæder ser særligt attraktive og er velegnet til mange lejligheder.

ID Armbånd

ID armbånd eller identitet armbånd er en form for armbånd med en stor plads til gravering. Dette er typisk en kæde eller link armbånd, da dette er praktisk og slidstærk. Identitet armbånd kan være fremstillet af enhver form for metal, med metaller såsom rustfrit stål, sølv og guld er populære valg. Identitet armbånd kan være indgraveret med et par ord som navne, og det er en speciel måde at holde en person tæt på dig, selvom det er lige i tanker. Identitet armbånd bruges også til at give vigtige oplysninger sundhed, såsom personer med særlige medicinske behov.

Identitet armbånd skal være forholdsvis robust, da de ofte er slidt hver dag. I modsætning til hund tags eller andre identitetspapirer halskæder, kan armbånd bliver slået og fanget på andre elementer, og som sådan fine armbånd ville være upraktisk. Dette er grunden til ID-armbånd er ofte anerkendt af deres særprægede chunky designs. Identitet armbånd har ofte sikkerhedskæder knyttet hvilket betyder, at hvis de skulle trække løs eller spændet var at bryde, ville armbånd forblive sikker og ville ikke gå tabt.

Tips til køb et ID armbånd eller Dogtags

Købe nogen form for smykker kan være en enorm glæde og en meget positiv oplevelse. Men det er ikke uden dets potentielle faldgruber og gøre nogle forskning først kan sikre, at den perfekte købet foretages. Her er nogle tips til at hjælpe med at finde den rigtige ID-armbånd eller hundetegn.

  • Sæt et budget, før du starter shopping! Dette kan bidrage til at undgå spildtid og fokuserer også søgningen. Indstilling af en budget forud for browsing smykker kan også være med til at stoppe fristelsen til at bruge mere, end det er praktisk på et smykke.
  • Beslut på metallet type. Dette er vigtigt for både budgettering og også til praktiske formål. Metaller såsom rustfrit stål koster meget mindre end den allerfineste guld. Guld kan se vidunderlig, men kan være mindre praktisk end rustfrit stål, som er meget slidstærk og kan være mere egnet til medicinske identitet armbånd.
  • Spørg guldsmedens råd om gravering, eksempelvis hvor mange breve kan være indgraveret eller Skrifttypen der skal bruges.
  • Skriv ned de ord, der skal graveres klart for guldsmed. Dette vil bidrage til at undgå enhver misforståelse eller stavefejl i navne eller vigtige ord.
  • Som med alle smykker, butik identitet armbånd og hundetegn smykker omhyggeligt. Smykker arrangørerne er en fantastisk måde at holde smykker opbevares sikkert.


Smykker såsom ID armbånd og hund tags er vidunderlige og meget særlige poster på smykker og vil blive vigtige familiens arvestykker over tid.