Ice Cream Opskrift med ingen æg

Ice Cream Opskrift med ingen æg


Mange hjemmelavede is anvende æg som en emulgator til at skabe en struktur, der er glat, rig og cremet, så det kan være en udfordring at finde en is opskrift med ingen æg. For dem, der er laktose intolerant eller veganer, selv om, er det vigtigt at finde eggless opskrifter. Heldigvis kan mange opskrifter stadig producere den glatte, cremet tekstur af en vanillecreme is selv uden æg. Ved hjælp af en is maker til at piske i luft og bryde op blandingen, er det ikke svært at lave æg-fri is derhjemme, og veganske mejeriprodukter erstatninger som kokosmælk, mandelmælk, eller tofu gøre veganske is mulig , også.

Ice Cream Opskrift med ingen æg

Dette er en simpel opskrift, der kan tilpasses med friske eller frosne frugter, nødder, aromaessencer, og andre ingredienser. Serveres den med chokolade sirup, frugt sauce, eller en anden lækker eggless dessert! Det gør to Potter is, nok til at tjene omkring otte mennesker.

Ingredienser

 • 2 C mælk
 • 2 c tunge fløde
 • 1 C-sukker
 • 1/2 tsk salt
 • 1 tsk vanille ekstrakt

Du skal også bruge en is maker for denne opskrift. Hvis du ikke har en, kan du bruge en mere rustik metode til at kombinere isterninger med stensalt og bruge dem til at størkne en creme blanding.

Disse ingredienser vil kombinere for at gøre en grundlæggende vanilleis, men opskriften kan tilpasses til dine præferencer. Du kan vælge at tilføje chokolade, chips, kanel, smuldret cookies, candy-bar stykker, eller noget andet du kan lide!

Proces

 1. Bland alle ingredienserne i en stor skål. Pisk med et piskeris, indtil sukkeret er opløst.
 2. Hæld ingrediens blandingen i din is maker, og fryse i overensstemmelse med producentens anvisninger.
 3. Når blandingen er fortykket, hæld det i en stor container, og fryse indtil det er fast.

Vegansk Ice Cream

Ice Cream Opskrift med ingen æg

Med æg, der tjener som en almindelig ingrediens i de fleste desserter, kan det være svært for veganere at finde mejeri-fri og æg-fri behandler. Søgningen bliver endnu mere kompliceret med is, da dens basisingredienser er mejeriprodukter. Sherbet er et æg-fri dessert option, der ofte lavet med knust is, frugt og andre veganske ingredienser, men det gør nogle gange indeholder mejeri. Nogle veganske opskrifter bruger tofu som base for is, men det er lige så nemt at finde en opskrift, der bruger et mejeri-mælkeerstatning, såsom sojamælk. Denne is opskrift med ingen æg er helt veganske og gør omkring otte portioner af is.

Ingredienser

 • 2 c soja creamer
 • 2 c Very Vanilla Silk sojamælk (eller en anden vanille-flavored ikke-mejeri mælk)
 • 3/4 c plus 2 T sukker
 • 2 t arrowroot
 • 2 tsk vanilje ekstrakt (eller indersiden af ​​1 vanille bønne)

Proces

 1. Pisk 1/3 c af sojamælk med 2 T arrowroot, og sæt blandingen til side.
 2. Kombiner soja flødekande, den resterende sojamælk, og sukker i en gryde over medium varme. Når det koger, fjerne det fra varmen, og rør i arrowroot blandingen, indtil ingredienserne tykkere.
 3. Tilsæt vanille ekstrakt eller vanille bønne insides.
 4. Afkøl blandingen til stuetemperatur, derefter hældes i din is maker. Frys ifølge producentens anvisninger. Når blandingen er tyk, overføre det til en beholder og fryse det, indtil det er fast.

Andre muligheder for rå, veganske desserter med en cremet konsistens omfatte variationer på frosne bananer og kokos, som kan gøre en frossen godbid samme tekstur til bløde tjene is.