Ice Candles

Ice Candles


Ice stearinlys er så underlig og interessant, kan ingen se på dem helt finde ud af, hvordan de blev foretaget. Teknikken er meget enkel og vil gøre en unik lys hver gang.

Materialer

  • en stor, rund lys skimmel
  • en almindelig hvid taper stearinlys (storebought er fint), eller farve til at koordinere med stearin
  • stearin (med farvelægning og duft, hvis det ønskes), og smeltedigel
  • isterninger
  • bageplade beklædt med aluminiumsfolie

Vejledning

  1. Smelt voks, som du ville for et projekt, tilføjer farve og duft, hvis det ønskes. Jeg har lavet farvede is stearinlys før, men det gør ikke megen forskel, hvis du duft i voks, fordi konus stearinlys er, hvad der vil brænde, når du bruger stearinlys. Hvis du vil have en duftende stearinlys, købe en duftende tilspidsning eller sætte en dråbe æterisk olie i brønden af ​​det levende lys, når du tænder den.
  2. Forbered formen ved at placere tilspidsning lys i midten af ​​formen. Surround stearinlys med isterninger. Hvis du ikke kan lide formen af ​​isterninger din ice maskine eller bakker gør, bryde isen op en lille smule med en issyl eller hammer. Ideen er at have masser af forskellige former foregår. Formen bør være fuld af is, men ikke pakket. Der skal være plads til den voks til at udfylde omkring isen. Opsætning af støbeformen bør ske så tæt på det tidspunkt, hælde som muligt, fordi isen smelter.
  3. Sæt formen i en gryde med sider foret med aluminiumsfolie i tilfælde af voks lækage. Fordi der er ingen mug sealer i brug, er det muligt, at nogle voks kan lække ud i bunden af ​​formen. Det er ikke sandsynligt, fordi voks hærder meget hurtigt, men forsikring mod en rod er altid en god ting. Forsigtigt og hurtigt hælde den smeltede voks i formen. Forvent dramatiske lyde som varm voks rammer den kolde is. Voksen vil begynde hærdning og isen smelter øjeblikkeligt.
  4. Lad lys sat op i et par minutter, før du forsøger at hæld noget af vandet. Igen kan noget vand lække ud bottm men du bliver nødt til at hælde vandet ud fra top.You'll sikkert gerne hælde vandet ud et par gange som resten af ​​isen smelter, før du tager stearinlys ud af mug.
  5. Når man fjerner lys, vil det være fuld af huller formet som isen. Du skal blot tænde tilspidsning at brænde stearinlys og lyset lyser gennem isen-formede voks som det brænder. Skallen af ​​stearinlys kan forblive intakt, og i så fald kan du bare skubbe en anden taper stearinlys i hullet efterladt af den første efter det brænder væk.

Bruger til Ice Candles

Ice stearinlys er en meget cool (hvis du vil benåde ordspillet) måde at pynte til en fest. Lysene vil være helt den samtale stykke som dine gæster prøve at regne ud, hvad gjorde de interessante figurer.

Fordi hver stearinlys er forskellige, de er gode til at give som gaver. De kan være lidt skrøbelig, selv om, så det er nok ikke det bedste valg for en gave, der har til at rejse en lang afstand eller via mail.

Ice stearinlys er en sjov måde at introducere børnene til Lysfremstilling (altid overvåget, selvfølgelig). De vil elske den måde, lysene ser og at kende den hemmelighed, der gør dem til at se på den måde. Det er også en temmelig god lektion i, hvad der sker når man blander varmt og koldt ting.

Ice stearinlys er bare en rigtig sjov, nem candle projekt, som du vil elske at gøre. De oprettet hurtigere end almindelige stearinlys på grund af de ekstreme temperaturer og ikke behøver topping ud, fordi de formodes at se ujævn og uregelmæssig. Så hvis du har brug for en hjemmelavet gave til en person hurtigt, overveje at gøre en is stearinlys. Du vil blive hooked.