I hvilken alder kvinder befinder sig den smukkeste?

En ny undersøgelse viser, at kvinder føler den smukkeste før deres tredivte fødselsdag.

I hvilken alder kvinder befinder sig den smukkeste?

St. Ives selskab, producenten af ​​hudplejeprodukter, har foretaget en undersøgelse blandt kvinder. Blandt andet var der et spørgsmål om alder, hvor kvinder føler den smukkeste. Størstedelen af ​​den adspurgte sagde, at alder af 29 år var toppen af ​​deres appel.

Årsagerne til en sådan reaktion ikke blot det faktum, at huden er næsten fejlfri i denne periode (acne og bumser er i fortiden, og dybere rynker har ikke optrådt endnu). Følelsen af ​​attraktivitet påvirkes af sådanne ting som selvtillid og kærlighed. Og der er masser af dette i en alder af 29 år.

Andre resultater af undersøgelsen var ikke mindre interessant. For eksempel de fleste kvinder sagde, at de betragtede sig selv den smukkeste på fredag ​​klokken 10. Træthed er den vigtigste grund til, at en kvinde ikke længere betragter sig smuk.

Næsten halvdelen af ​​de adspurgte angivet, hvad gjorde dem til at føle mindre smukke: stress og en overflod af smukke kvinder i deres omgivelser.

De smukkeste øjeblikke i respondentsâ € ™ liv (de øjeblikke, hvor kvinderne opfattede sig på toppen af ​​tiltrækningskraft) var deres bryllupsdag, ferie, og graviditet. Komplimenter fra andre kvinder (ikke fra mænd!), Blev udpeget som den bedste selvtillid booster.

Hvilken rolle makeup i tiltrækningskraft? Det synes ikke at være meget store. 17% af kvinderne sagde, at de følte det smukkeste, når de var hjemme og uden makeup. Kun 7% sagde, at følelsen af ​​skønhed kom til dem, da de havde en masse makeup.