I 22 minutter bliver det kører mod de drevne

En af de hyppigste form af rækker, i bilen uenighed, er næsten sikker på at blusse ud inden for den første halve time af turen - for at være helt nøjagtig, den 23. minut, da forskere informere os.

I 22 minutter bliver det kører mod de drevne

De i bilen rækker ... Det ser ud som de er meget hyppige, meget aggressiv, og bryde ud for meget utilstrækkelige årsager som at finde et sted at parkere eller mister måde.

SEAT, der bestilt en undersøgelse af 3.000 chauffører, giver ud, at 7 ud af 10 par få involveret i et argument, når i en bil - bare for sjov af det, kan det virke.

Udover evergreen parkering spørgsmålet, bemærkninger på vej køretid, om de atmosfæriske forhold i bilen og musikken spiller radioen kan blive til de voldsomste argumenter på ingen tid.

Men vi må hellere have hele listen for, hvis du vil undgå, at disse drev rækker - eller tværtimod føler keder mens din makker kører.

  • 44% skændes om hvem ved bedre, hvilken vej at tage
  • 37% det bedste sted at parkere
  • 34% går for hurtigt
  • 24% at komme for tæt på andre køretøjer
  • 20% bagsædet kørsel og hvilken musik til at spille
  • 17% arbejder op til gadeoptøjer
  • 15% undladelse til at gå langsommere på hjørnerne og varme, der skal drejes ned
  • 14% klimaanlæg bør justeres

Når varmen er sprunget mere end halvdelen af ​​bilisterne adspurgte siger, at de bruger resten af ​​turen opretholde døde stilhed. Men hver to ud af ti reagerer forskelligt, trække op og insistere på, at deres partner komme ud, fordi de ikke længere vil overalt. To mere foretrækker at komme ud selv og fod hjem snarere end forlænge kævl.

Journeys kan let vende stressende, sagde en talsmand for SEAT, men hvor meget af stress er forårsaget af vores nære og kære, der ikke kan holde fra at kommentere den måde, vi kører. Og selvom det er noget af en lille opgave at afholde sig fra at give udtryk din ærgrelse, en passager burde virkelig ikke forstyrre ene bag rattet. Det er aldrig en god ting at fluster driveren.