Hyppigste Kvinders Bekymringer

Eksperterne har for nylig vist, ganske overbevisende: kvinder bruger en stor del af deres liv bekymrende. Det vurderes, at en kvinde tilbringer mindst en måned hvert år bekymrende og angst om hendes udseende.

Hyppigste Kvinders Bekymringer

Især kvinder ofte bekymrede for deres hår, tøj, vægt, krop former, og hudens tilstand. I løbet af ugen, kan denne foruroligende vare gennemsnitligt tolv timer og fire minutter, 26 dage om året.

En masse tid på afslappet og festlige tøj valg. For at være mere præcis, er fem timer om ugen brugt vælge et kostume, og derefter en kvinde har brug for en anden time og 32 minutter til at føle sig bekymrede og i sidste ende at sikre, hvis den valgte kostume passer hende.

Eksperterne har skønnet, at de tanker om at have overvægt tage en time og 46 minutter. Overvejelser om behovet for at tage på i vægt sidste for 22 minutter. Den angst fedt eller krøllet hår tager 57 minutter af vores liv. Hudfarve og god teint er også vigtige for en række kvinder. Dette fremgår af to timer, og 22 minutter brugt i løbet af ugen. Blandt andre forstyrrelser, kan man nævne de bekymringer relateret til størrelsen af ​​brysterne. Nogle damer tror, ​​de har for små bryster, mens andre mener, deres bryster til at være for stor.