Hyppigste dødsårsag i Afrika

Hyppigste dødsårsag i Afrika


Den hyppigste dødsårsag i Afrika er HIV / AIDS, tæt fulgt bagefter malaria. Selvom denne sygdom er helt forebygges, er de mennesker, der bor i Afrika lider på grund af manglende uddannelse om det og de sociale og kulturelle begrænsninger, kvinder, der lever der ansigt.

Hvorfor hyppigste dødsårsag i Afrika er HIV / AIDS

Der er mange sociale og kulturelle spørgsmål, der står kvinderne i Afrika. Unge kvinder er ofte gift med ældre mænd, der er blevet smittet med virus. Inficerede kvinder kan sprede sygdommen til deres ufødte børn.

Afrika generelt er et sted med politisk uro. I tider med borgerkrige, mænd ofte misbruger de kvinder, der falder ind under deres magt. Uønsket seksuel kontakt og graviditeter er ofte et resultat af landsbyer overhalet af dem, der deltager i krig.

Mænd i Afrika hyppige prostituerede, hvilket er hvor mange af de mænd bliver smittet. Hvis mænd blev uddannet om sygdommen og havde adgang til kondomer, kan meget af spredning af sygdommen stoppes.

Om hiv / aids

HIV / AIDS er en spredning i en række forskellige måder. Den primære måde, at det er spredt i Afrika er ved seksuel kontakt. Sygdommen kan også spredes ved blodtransfusioner og fra ved hjælp af injektionsnåle, at en inficeret person har brugt.

Udbredelsen af ​​denne førende dødsårsag i Afrika direkte kan tilskrives manglende uddannelse om sygdommen. Meget lidt af regeringens penge bliver brugt på sundhed uddannelse, og det er derfor blevet stort set overladt til World Health Organization, UNICEF, FN og andre agenturer, der tjener de fattige i Afrika for at uddanne masserne. Selv med en ordentlig uddannelse om spredning af sygdommen, få mennesker har adgang til ordentlig sundhedspleje og kondomer.

Et stigende antal ofre

Den største voksende segment af befolkningen i hiv / aids-ofre er børn. Børn bliver ofre på to måder: De fleste erhverve sygdommen gennem at blive født, og dem, der ikke er født med virus er overladt til at passe deres døende familiemedlemmer. De mister deres barndom, ikke er i stand til at afslutte deres uddannelse, og mange sulter ihjel. Ifølge Center for Disease Control, børn under 5 år vil sandsynligvis omkomme, hvis deres mødre er døde af sygdommen.

Hvad kan der gøres

Udgifterne til medicin er en af ​​de største bekymringer for dem, der forsøger at håndtere denne pandemi i Afrika. Den afrikanske regering ikke er i stand til at dække omkostningerne ved køb af tiltrængte lægemidler til borgerne. Dette skyldes til dels, at det største segment af den voksne befolkning dø i løbet af deres mest produktive år. Den forventede levetid for dem, der bor i dette land er på 37 til 40 år gamle. Økonomien, der er i høj grad landbruget, derfor har lidt og har været i stand til at komme sig.

Humanitær bistand er i høj grad ansvarlig for at forsøge at dæmme op for udbredelsen af ​​denne sygdom i Afrika og andre omkringliggende lande. Tildeling af midler til medicin, forebyggende og uddannelse er blevet byrden af ​​det internationale samfund.

Desværre er der stadig ingen kendt kur mod denne dødelige sygdom, der angriber immunsystemet. Indtil der kan findes en kur, uddannelse er det bedste våben til at bekæmpe hiv / aids-virus.