Hypnose: Stop Smoking hypnose Tips

Stoppe med at ryge programmer

Fordi rygning er et fælles problem, der er en masse programmer, der reklamerer rygestop hypnose seminarer. Nogle annoncere kraftigt og rejse fra by til by, præsentationer til store grupper. Bare fordi et program synes at være populære, betyder ikke, at hypnotisøren er kvalificeret. Før deltage hypnose seminarer, finde ud af, hvem der virkelig vil gennemføre sessionen, og hvad hans eller hendes legitimationsoplysninger er. Må ikke blive vildledt af en garanti eller testimonials.

Bliv klar til at stoppe rygning

Sørg for at du er klar til at stoppe med at ryge. Gør din forskning om de sundhedsmæssige farer, finansielle omkostninger og sociale konsekvenser. Beslutte, at du virkelig ønsker at holde op, før du starter et program; ikke bare deltage i en rygestop hypnose program, fordi en anden vil have dig til. Og ikke straffe dig selv ved at fortsætte med at ryge, fordi du ikke ønsker, at andre mennesker fortæller dig hvad du skal gøre. Når du er klar, skal du starte at stoppe med at ryge hypnose program, og det vil arbejde for dig. Instituttet for Studiet af Healthcare Organizations og transaktioner siger, at hypnose kan hjælpe rygere holde op, når de er motiverede.

Breaking en Habit

Der er en regel-of-thumb, at det tager 21 dage til at danne en ny vane. Det kan også tage 21 dage til at bryde en gammel vane. Når du bryder den rygevaner ved at tale med din underbevidsthed gennem gennem rygestop hypnose, skriver du over den gamle I-am-a-ryger bånd i dit sind med en ny I-am-a-ikkeryger tape. Den værste del af at holde op er overstået i omkring en uge, men at slippe af med trangen kan tage meget længere tid. Ved ca. 21 dage, selv om, bliver det meget lettere at modstå ryge, og du kan overveje selv en ikkeryger. Bemærk at det er muligt at være helt fri for trangen til at ryge efter en session med en hypnoterapeut, og det kan være, hvad der sker med dig.

Kick The Cigarette Habit Med hypnose

Ofte gange, hypnose er det sidste, folk henvende sig til for at stoppe med at ryge. I virkeligheden bør det være den første! Indtil du skifter mening om rygning - dvs. indtil du styrke, at du ikke er ryger og / eller at du ikke har nogen trang til en cigaret, du vil fortsætte med at tørster en. Rygning hypnose gør netop det: det hjælper i at undervise dig til at ændre dine tanker og fjerne din afhængighed af cigaretter.

Visualiser en ikkeryger

Når du arbejder på rygestop hypnose, visualisere dig selv som en ikkeryger i situationer, hvor du er vant til at ryge. Se dig selv faldende en cigaret, nyder den friske røgfrit luft, tager en dyb indånding og føle den friske luft forfriskende dine lunger. Gentag disse billeder og snart vil du føle sig godt tilpas som en ikkeryger i de situationer, hvor du har brugt til at ryge.

Brug Hypnose lydbånd og cd'er Sådan Rygestop

Hvis du har overvejet at bruge hypnose til at stoppe med at ryge, kan du prøve selvhypnose gennem brug af lydbånd og cd'er. Lyt til hypnotiske forslag i privatlivets fred for dit hjem eller kontor, der vil bygge din motivation til at stoppe med at ryge, og bryde den konditionering, du har udviklet sig over årene. Den hypnoterapeut i optagelser dybt implantere alle de forslag, du bliver nødt til at blive en permanent ikkeryger.

Betingelser forårsaget af rygning

Du kan knytte rygning med risiko for lungekræft, og det er sikkert rigtigt. Hvis det ikke skræmme dig nok, det er også impliceret i hjertesygdomme og nogle andre kræftformer. Fordi det indsnævrer blodkarrene og begrænser omsætning, kan det også forårsage eller øge lændesmerter. Det selv udtørrer huden og gør man ser ældre. Brug ikke skræmme taktik i dit stop rygning hypnose forslag, selv om. I stedet understrege, hvor klart dine lunger er, hvor god din ryg føles, og hvordan din hud gløder med sundhed, når du er en ikkeryger.

Må ikke blive fristet til at Smoke

Af en eller anden grund, nogle rygere, der afslutter start igen. Der synes at være farlige områder på omkring 3 måneder og 1 år efter at holde op, ifølge Leslie M. LeCron i selvhypnose. Det kan være lige nysgerrighed - gad vide hvad det ville være som at have bare en cigaret. Hvis du finder dig selv at blive fristet, vende tilbage til din stoppe med at ryge hypnose og blokere denne fristelse. Forsøg ikke selv en. Rygestop er en stor bedrift, og du bør ikke tage en chance på at skulle starte forfra.

Hypnose til rygestop ... Uden Vægtøgning

Bekymret, du tager på i vægt, hvis du holder op med at ryge? Brug af hypnose til rygestop erstatter rygevaner med positive adfærd. Disse adfærdsmønstre hjælpe dig til at tage højde for den tid, du brugte til at tilbringe rygning. Med hurtige beregninger kan du opdage, hvor meget af din dag blev brugt med at ryge. Ved hjælp af hypnose, forestiller du udfylde den tid med andre, mere produktive aktiviteter. Uden for en session, vil du være bedre forberedt til at bruge tidligere rygning tid effektivt, langt fra køleskabet!

Oral Need

For mange mennesker, en del af cigaretten afhængighed er en oral behov - noget at sætte i din mund. Du kan komme forbi dette ved tyggegummi, sutte på hårde slik eller andre substitutioner, der ikke vil føre til vægtøgning. En hypnotisør kan hjælpe dig med at overføre din mundtlige trang til noget harmløst, og derefter fortsætte med at hvor du ikke behøver at nogen mere som en del af rygestop hypnose.

Aversion Therapy

Der er et rygestop model kaldet aversion terapi, hvor du gør noget som sidder i en telefonboks og ryge cigaret efter cigaret, indtil du bliver syg. Det er meningen at slå du væk fra at ryge, men ikke særlig godt. Du kan bruge den samme generelle idé succes med rygestop hypnose. Giv dig selv forslag om, at rygning er en grim, beskidt vane, som væmmes dig og visualisere dig selv at vende sig bort fra en pakke cigaretter. Dette vil hjælpe dig vende sig imod cigaretter ved hjælp af hypnose uden at blive syg.

Rygning og vægtøgning

Statistisk set rygere i gennemsnit er tyndere end ikke-rygere. Dette er dels fordi nogle af dem er syge, men også fordi rygning sløver smagsløgene og hæver stofskiftet noget. Du kan få et par pounds, når du holder op med at ryge, men de vil komme ud let bagefter ved hjælp af hypnose.

Nikotin Craving

Når du stopper med at ryge, er den fysiske trang til nikotin gået i 6 eller 7 dage. Den igangværende trang til cigaretter er vane eller psykologiske faktorer, som kan behandles med hypnoterapi. Rygestop hypnose vil gøre de første par dage lettere for dig, så du kan komme forbi den fysiske trang, som er den hårde del for mange mennesker.

Hvis en læge Ordrer dig til at stoppe rygning

Hvis du ryger, vil de fleste læger fortælle dig at holde op, som de burde. Stoppe med at ryge hypnose er en af ​​de bedste måder at følge lægens ordrer. Du kan prøve selvhypnose på egen hånd eller med bånd eller cd'er. Men hvis lægen siger, at du allerede har en rygning sygdomme og skal holde op med det samme, finde en kvalificeret hypnotisør der er også en psykolog eller læge.

Tage det en dag ad gangen

Hvis du føler dig utryg over for tanken om pludselige, permanent ændring, kan det være lettere for dig at holde op med at ryge gennem hypnose, hvis du tager det en dag ad gangen. I stedet for at bruge en rygestop hypnose forslag såsom: "Jeg er en permanent nonsmoker," brug "I dag er jeg en ikkeryger." Brug denne hver dag, og det har det samme resultat af permanent ændring.

At være en ikkeryger

Generelt hypnose og selvstændige hypnose forslag er positive. Rygning udgør en vanskelighed ved at konstruere forslag eller scripts, fordi det er noget, du ønsker ikke at gøre. Det underbevidste reagerer bedre til positive forslag, hvor den ikke har til at filtrere de negative ord. I stedet for at sige: "Jeg vil ikke ryge cigaretter," fortæl dig selv, "Jeg er en ikkeryger." Så din underbevidsthed vil registrere denne positive forslag.

Vane eller afhængighed?

Rygning anses for at være en afhængighed, men for nogle mennesker det synes at være mere af en vane. De røg på bestemte tidspunkter, men kan give afkald på at ryge uden problemer, når det er forbudt. Den vane kan være så svært at bryde som afhængighed. Stoppe med at ryge hypnose vil arbejde for enten rygning afhængighed eller rygevaner. Brug bånd eller cd'er, eller overveje at konsultere en kvalificeret professionel hypnotisør.

Skal jeg aftage?

Nogle mennesker kan aftage eller ryge mindre, men for de fleste, du ryger eller du ikke. Beslut du vil holde op gennem hypnose. Sæt en dag, hvor du kommer til at holde op, ryger mere end normalt for et par dage før, så smider dine cigaretter og alvorligt bruge stoppe med at ryge hypnose bånd eller cd'er.