Hypnose: Øve hypnose Tips

Beskæftiger sig med Distraktioner

Så hårdt, som vi forsøger at få en ideel praksis situationen, vil der være forstyrrelser. Du husker at slukke din mobiltelefon og sætte katten i et andet rum, men der er ikke meget du kan gøre ved trafikstøj, gøende hunde, eller folk taler uden for.

Selvfølgelig er dette et større problem for nogle mennesker end for andre, afhængig af hvor du bor, hvor du praksis, og når du praksis. Der vil dog stadig være en tid, hvor distraktioner opstår for de fleste af os.

De fleste af disse distraktioner er lyde, fordi du har mere kontrol over det visuelle miljø i din praksis session. Du kan slå denne til din fordel. Bare programmere dig selv til at gå dybere ind i hypnose med hver lyd, du hører. Som en del af en uddybning, siger til dig selv: Jeg slappe mere med hver lyd jeg hører.

Den irritation over naboens løvblæser eller nysgerrighed over flyet, der synes at flyve for lavt, vil ikke ødelægge din praksis session. Den uventede duft af bacon stegning er nemt at ignorere.

Jeg har allerede henvist til interne distraktioner, men det er værd at gentage Du vil have uvedkommende tanker. Bare lad dem gå. Hvis du ikke følger dem, vil de ikke genere dig, og de vil komme tilbage på et mere passende tidspunkt.

Du vil altid komme ud af din trance, hvis der er en reel nødsituation, såsom en brandalarm eller lugten af ​​røg. Både bevidste og ubevidste sind er programmeret til selvopretholdelse og vil overvinde alle andre programmering.

Hvornår to Practice

Prøv at øve selvhypnose på samme tidspunkt hver dag. Må ikke praksis inden for en time efter at have spist, når du er sulten (det knurrende mave kan forstyrre), eller lige før sengetid. Du ønsker ikke at falde i søvn. Må ikke øve liggende på din seng enten, selvom liggende på gulvet eller på en måtte er fint. Vælg et tidspunkt, hvor du ikke har noget andet du jævnligt gør. Hvis du kan lide at meditere, tage en løbetur, eller gør yoga på et givet tidspunkt, komme om dette. Self-hypnose tager kun et par minutter. Hvis du er bange, kan du falde i søvn, eller bare køre for længe med din praksis og glemmer en aftale, indstille en alarm i stedet for at bekymre sig om det. Dette er blot for at sætte dit sind på lethed. Du behøver ikke virkelig ønsker at opsige din session på den måde, og du vil finde det er sjældent nødvendigt. Jeg sad ved siden af ​​en kvinde på en pendlertog forleden. Hun sov hele vejen, men automatisk vågnede 5 minutter før hendes station. Tror du, hun vidste, at hun var praktiserende selvhypnose?

Procedure First

Self-hypnose er let at lære, men det vil fungere bedst, hvis du tager dig tid til at følge trinene. Du er sandsynligvis ivrig efter at komme i gang at ændre dit sind til det bedre, men tålmodighed vil betale sig i det lange løb. Desuden vil du være at udvikle evnen til at slappe af og fokusere som du gå.

Først bare øve standard induktion. Gør dette en gang om dagen, på et tidspunkt, der er bekvemt for dig.

Når du er i stand til at sætte dig ind i en let trance, kan du tilføje afslapning og derefter uddybning. Sørg for at du ender med en blid trance opsigelse.

Forskellige mennesker nå en anden stat og dybden af ​​trance. Du er ikke i søvn. Du er klar over, hvad der foregår omkring dig, men du er i stand til at ignorere det og fokusere på at blive afslappet og trække vejret let.

Forsøg ikke at tvinge det. En let trance er fint, og du kan gå videre til næste trin. Det vil blive nemmere at gå dybere som du bliver mere erfaren. Det kan være, at du kun oplever lys trance. Du vil stadig få resultater.

Du vil ikke rydde dit sind af alle andre tanker. Tanker holde trængt ind. Bare ikke opmærksomme på dem. Lad dem gå og fortsætte med din praksis.

Arbejde med en partner

Du kan øve hypnose med en partner, læse induktion, afslapning, og uddybning til hinanden. Du kan arbejde med en ven et stykke tid og alene andre tidspunkter. Bare finde nogen, der mener det alvorligt med at lære. Brug de foreslåede induktion scripts eller skriv din egen. Når du skriver dit forslag, der også kan læses. Glem ikke trance opsigelse. Skiftes til at være den "hypnotisør", læser manuskriptet, og være den "emne", bliver hypnotiseret. Tag en pause mellem sessionerne. Du kan også købe eller lave en optagelse af scriptet, som vi diskuterer i et andet afsnit, og lytte til det sammen. Sørg for at kommunikere til din partner, hvis du vil have ham / hende til at læse hurtigere eller langsommere. Har du lyst til at arbejde med mere end én partner? Du kan finde ud af det. Bare ikke lade det sociale aspekt overskygge læring aspekt. Øve med andre gør ikke du lærer selvhypnose bedre eller hurtigere end at øve selv. Nogle mennesker er mere motiverede, hvis de arbejder med en anden. Det er dit valg.

Brug Gentagelse

Gentagelse er en stor del af selvhypnose. Du bruger gentagelse, når designe dit forslag. Du gentage din selvhypnose rutine hver dag, når du praksis.

Alt dette giver mening, når man tænker du arbejder for at ændre faste ideer, du måtte have haft i mange år. Det underbevidste er ikke sandsynligt, at åbne døren første gang du banke.

Learning selvhypnose er også et spørgsmål om gentagelse. Selv hypnose er en naturlig tilstand, det tager et stykke tid at lære at indtaste det frivilligt.

Du kan udvide din praksis ved at gentage dele af den selvstændigt. Du kan gøre det afslapning næsten enhver tid, du har et par rolige minutter eller venter på noget. Tag en lempelse pause på arbejdet. Gør det mens du venter på den næste taler på et møde. Slap af, mens du venter på at blive kaldt til din læge eller tandlæge udnævnelse.

Ingen har til at vide, at du øve afslapning, og du kan også finde mange forekomster, hvor du kan øve induktion, uden at nogen opdager det.

Disse gentagelser af stykker af selvhypnose procedure vil hjælpe det hele bliver anden karakter. Du har stadig nødt til at øve hele proceduren flere gange, ideelt hver dag, for at få fuldt udbytte.

Du må ikke praktisere selvhypnose under kørslen eller driftsmidler!

Case Study: selvhypnose for Agorafobi

Dette eksempel fortælles af Dr. Brian M. Alman i selvhypnose, viser, hvordan gradvis desensibilisering kan helbrede fobier gennem selvhypnose.

Emnet er en person, hvis agorafobi (angst for åbne pladser) var så alvorlig, det var meget svært for hende at forlade sit hjem, og hun måtte have en person med hende, når hun gjorde. To års psykoterapi hjalp noget, men hun var stadig bange for at forlade sit hjem

Hun gav først selv forslag til afslapning og praktiseres i soveværelset, hvor hun følte sikreste. Snart var hun i stand til at praktisere selvhypnose i køkkenet og derefter var i stand til at flytte til stuen.

En uge for at praktisere i stuen, og hun var klar til at gå ind i baggården til praksis. Hun havde været praktiserende dagligt i omkring en måned, med et første mål om at lære at slappe af og føle sig godt tilpas.

Næste hun visualiseret netop virkningen af ​​at gå ud for at besøge en nabo. Hun tilbragte mange uger øve ture før der rent faktisk går ud. Tre måneder efter begyndelsen selvhypnose, var hun i stand til at gå til indkøbscenter. Hun fortsatte, og efter et års praksis førte en forholdsvis normalt liv.

Ikke alle fobi kræver så meget tid eller så meget vedholdenhed, og nogle kan endda kræve mere, men i dette tilfælde, emnet fortjener stor kredit. Hun er begrundet i at være stolt af sig selv og tænker at hun kan nu udrette mange ting.

Det var en alvorlig incidens, hvor fobi væsentlige kontrollerede persons liv. Det var værd at den tid og indsats.

Self-hypnose kan arbejde for fobier, men det virker ikke natten over.

Ændring af din rutine

Der er en række grunde til at ændre din praksis rutine, de fleste af dem godt. Kom utålmodig og ønsker umiddelbare resultater er ikke en god grund.

Hvis dine sejlplansændringer, og det ikke længere er praktisk at praktisere selvhypnose samtidig, skifte til en mere belejligt tidspunkt. Det kan tage dig et par dage til at justere, men det er bedre end at tvinge dig selv til at gøre noget, der vil være ubelejligt.

Du kan gå på ferie eller har firma, der vil forhindre dig i at være i en situation, hvor du kan øve nemt. Det vil ikke skade at springe et par dage. Du kan altid arbejde i en delvis praksis, såsom at gøre netop det afslapning eller induktion.

Er det synes din rutine ikke fungerer? Har du givet dig selv tid nok? Er du klar over, at en let trance kan være effektive? Hvis du stadig er usikker, kan du prøve at ændre dele af rutine. Brug en anden induktion. Tilbring længere eller kortere tid i afslapning. Spring en dag eller dobbelt op på nogle dage. Nogle lille ændring vil hjælpe, og hvis du overveje dine reaktioner, vil du vide, hvad det er. Husk, der er ingen dårlig selvhypnose session. Du får altid noget ud af det.

Når du begynder at bruge forslag i en fuld session, vil du lære, hvor lang tid at bruge et forslag, før du ændrer den. I casen, der følger, vil du se, at det tog den enkelte ganske lang tid at nå sit mål, men hun kunne se fremskridt undervejs.