Hyldebær Fordele

Hyldebær Fordele

Du skylder dig selv at lære om hyldebær fordele. Black hyldebær (Sambucus nigra), kan hjælpe din krop forblive stærk, når andre omkring dig bukke under for almindelig forkølelse, influenza eller andre sundhedsmæssige problemer. Hvis du allerede er syg, kan hyldebær hjælpe din krop med at bekæmpe off sygdom hurtigere, end hvis du tog noget og hurtigere end visse receptpligtig medicin.

Hyldebær

Hyldebær er hjemmehørende i Europa, hvor det er en populær landskab prøve. Bærrene er almindeligt anvendt i urtemedicin samt for vin og gelé; blomsterne bruges til at lave te. Stammen af ​​den sorte hyldebær indeholder cyanid og bør undgås. Andre sorter af hyldebær er også giftige, så være sikker på hvad du bruger, hvis du beslutter at høste dine egne bær.

I nogle dele af USA, hyldebær vokser som ukrudt, men håndteres korrekt det er smuk og nyttig. De, der kender hyldebær fordele værdsætter at have sådan en værdifuld "ukrudt" vokser i nærheden. Det kan også købes fra forskellige planteskoler og dyrket hjemme. En hårdfør plante, kan hyldebær vokse i klimaer kolde som zone 3.

Hyldebær Fordele

Hyldebær demonstreret succes i forebyggelse og behandling af øvre luftvejsinfektioner, herunder bronkitis, influenza og bihulebetændelse. Det kan også være nyttigt for dem med astma og høj kolesterol. Hyldebær fordele synes at være fra stoffer kaldet Sambucus nigra agglutininer eller SNAs, som har evnen til at "låse" receptorer af visse influenzavira, forhindrer dem fra invaderende humane celler. Endvidere Sambucus nigra har evnen til at beskytte mod så mange som otte influenzastammer, i modsætning til influenza skud, som beskytter mod kun én stamme.

Ifølge WebMD, har undersøgelser vist, at dem, der hyldebær ekstrakt til behandling af influenza inddrevet inden for to til tre dage. De, der tog intet genfundet i mindst seks dage og havde brug for flere smertestillende medicin for at styre symptomerne.

Brug af hyldebær ekstrakt

Den mest populære mærke af hyldebær ekstrakt er mærket sambucol. Når det tages ved det første tegn på symptomer, kan sambucol hjælpe dramatisk reducere varigheden af ​​sygdom og er den eneste hyldebær ekstrakt, der bruges i kliniske studier. Det kan sikkert tages af børn og voksne.

Den anbefalede dosis er to teskefulde dagligt for at bevare sundheden. Hvis du er syg, skal du tage to teskefulde, fire gange om dagen. Det kan fortyndes med vand, hvis tyk, sød sirup er for intens, men det kan også gøre det meget lettere at få børn til at tage det.

Lav din egen

Der er forskellige opskrifter, så du kan gøre din egen hyldebær sirup og stadig nyde hyldebær fordele. Nogle kræver vodka eller anden alkohol. Dette kan udgøre et problem for dem, der foretrækker ikke at indtage alkohol.

Den enkleste opskrift findes i bogen Naturlægemidler Opskrifter til Vibrant Health af den berømte herbalist Rosemary Gladstar. Gladstar siger at placere en halv kop tørret eller en kop frisk hyldebær i en gryde og dæk med vand. Bring i kog og reducere varmen til lav, lade blandingen simre i 30 til 45 minutter.

Mos bærrene og stamme gennem finmasket. Tilføj en kop eller så at honning, efter smag. Opbevares i en krukke med en stram låg i køleskabet. Denne sirup er godt for to til tre måneder.