Hydroponiske Vegetable Gardening Indoors

Hydroponiske Vegetable Gardening Indoors

Hydroponics er videnskaben om dyrkning af planter uden jord. I hydroponiske havearbejde, planter vokser i en vand medium infunderes med makro- og mikronæringsstoffer, de har brug for at trives. Når troede regi af science fiction, har hydroponiske havearbejde fået fornyet interesse som gartnere søger at dyrke grøntsager indendørs for at sikre en stabil forsyning af økologiske produkter året rundt.

Indendørs hydroponiske Vegetable Gardening

Alle kan starte en hydroponiske have. Du behøver ikke engang at købe fancy udstyr. Du kan bruge genbrugsmaterialer til at starte en hydroponiske have.

Plastic Container

Hydroponiske haver dyrke planter i vand blandet med næringsstoffer løsning i stedet for jord. Du skal bruge en vandtæt beholder, såsom en gammel plastik spand med låg. Master Gardener Marcy Stanton foreslår at bruge en gammel Styrofoam beholder såsom den slags fisk butikker bruger til at transportere og sælge deres lager. Mange vil give væk kartonerne gratis, men du bliver nødt til at lade dem luft ud i et stykke tid at slippe af med den fiskeagtig lugt! Et bedre valg kan være frosting dunke anvendes af kommercielle bagerier. Disse er store plastik spande eller baljer besiddelse af en gallon eller mere af kommerciel kage frosting eller dej. Mange restauranter, bagerier og andre fødevarer servicevirksomheder smide dem ud, når de er tomme. Spørg, hvis du kan have nogen, de genudsætning. Vask dem med vand og sæbe, skyl godt, så lad dem lufttørre, før du bruger.

Lights

Du skal bruge en god belysning, og en timer til din hydroponiske haven. En fluorescerende lysarmatur købes på hardware butik, der kan holde to rør pærer leverer masser af lys til din hydroponiske haven. Tilføj en timer til systemet, så lyset går og slukker automatisk.

Vand og næringsstoffer

Almindeligt gamle postevand er fint til din hydroponiske haven. For vegetabilske fødevarer, købe en flydende 15-15-15 gødning eller en 15-20-15 gødning. Vent, indtil planterne har rødder at tilføje gødning til jorden.

Seed Start

Du kan dyrke mange grøntsager indendørs, men de fleste mennesker nyder voksende salat og andre grønne, bladgrøntsager indendørs i vintermånederne. Du skal bruge en pose mesh og nogle frø start medium samt en pakke eller to af dine foretrukne frø. Tilsæt frø start medie til posen, suspendere den i din plastikbeholder, og tilsæt frø. Når frøene udvikle rødder, tilsæt vand og gødning blandingen til beholderen.

Akvarium Pump og Timer

Beluftning af vand og næringsstoffer blandingen i hydroponiske system hjælper planter trives samt forhindrer alger og bakterier i at vokse i vand. En simpel akvarium pumpe indstillet på en anden timer, der ilter vand hver dag virker fint. Du kan købe et akvarium pumpe på en dyrehandel eller endda finde dem brugte på sparsommelighed butikker eller garage salg.

Opsætning af dit system

Placer din hydroponiske system, i et område af huset, hvor det ikke vil blive forstyrret af nysgerrige børn eller kæledyr. Det er især vigtigt i husstande med kæledyr at placere en låget på vandbeholderen så nysgerrige kæledyr ikke drikker gødningen-infused vand; forebygge forgiftninger ulykker og ringe til din dyrlæge med det samme, hvis du har mistanke om dit kæledyr har nippede den hydroponiske løsning!

Salat og greens som kølige temperaturer på 50 til 70 grader, så en kælder, garage eller lignende område er ideelt. Placer vandbeholdere på et bord og hænge din lysarmatur over bordet. Tilsæt akvarium pumpen til beholderen. Placer timere på lys og pumpen.

Skær huller omkring 5/8 af en tomme i lågene af dine containere. Du vil suspendere nettet med frø start medium gennem hullerne og til sidst, da frøene spire, det er her dine planter vil blive suspenderet. Du kan lave et net fra en gammel streng taske, såsom art, der anvendes til at holde løg eller tulipaner i efteråret. Fall pære poser er ideel, fordi hullerne i netting er mindre. Tilsæt vand til dine containere. Som udvikle rødder, tilføje gødning løsning. Kontrollere vandstanden ugentligt for at sikre tilstrækkelig vandet når planternes rødder.

Tomater, peberfrugter og andre varme-elskende grøntsager bør placeres i et varmere miljø. Disse tager længere tid at vokset og har brug for mere plads. Efterhånden som de vokser højere, kan det være nødvendigt at øge afstanden mellem den lysarmatur og bordpladen, så vær klar til at flytte eller hæve armaturet.

Hydroponiske Gardens, Wave of the Future

Hydroponiske haver kan en dag producere mad til lejlighed beboere, mobiliserede og folk med forurenet jord. Hydroponiske eksperimenter gøre store videnskab fair projekter for børn, især hvis du bruger klare voksende beholdere, så børnene kan se udvikle plantens rødder.

En dag, kan forposter i rummet bruge hydroponiske havearbejde teknikker til at dyrke friske fødevarer til astronauter, opdagelsesrejsende og kolonister. Hvis du tror, ​​det er science fiction, mener, at kun 30 år siden, ville mange mennesker har troet på internettet var science fiction, også! Eksperimenter og have det sjovt med hydroponiske havearbejde. Det er en anden fantastisk måde at tilføje friske grøntsager til din tabel i midten af ​​vinteren.