Hvornår skal jeg Gød My Yard

Hvornår skal jeg Gød My Yard


Mange spørger, "Hvornår skal jeg gøde min gård?" Befrugtende et værft er et vigtigt skridt i at bevare det og behandle mangler. Det kan beskytte dit græs fra forår gennem sommeren og langt ind i efteråret, samtidig med at græsset har beskyttelse i hele vinterhalvåret. Så hvornår skal du gøde?

Hvornår skal jeg Gød My Yard for flot Grass

Befrugtende et værft er et vigtigt skridt i at bevare sit helbred. De, der ønsker at holde deres græsplæne ser sit bedste behov for at fokusere på fire specifikke ting. Først overveje din klima. Din græs type og den type gødning du planlægger også at bruge noget. Endelig tage hensyn til, hvad du ønsker, at værftet til at se ud. De fleste vil gerne gøde deres græsplæne mellem fire og fem gange om året. For dem, der bare i håb om at bevare gården, skære dette ned til blot to eller tre gange om året.

Klima

Din klima gør en forskel, når det kommer til, når at befrugte. Befrugtende når vejret er for varmt kan føre til skader. Der er ingen fordel at gøde under kolde, ikke-vækstsæsoner. Når befrugtende, overveje, når dit græs vokser.

Hvis du bor i det sydligste stater, hvor græsset vokser kontinuerligt gennem hele året, gødskning i november eller december kan være nødvendig. I områder, hvor græsset ikke vokser indtil foråret, undgå befrugtende indtil græsset er greened op. I det sydvestlige stater, hvor temperaturen kan være meget tørt, undgå befrugtende i tørre perioder.

I klimazoner 1 og 2, befrugte kun når græsset vokser. Undgå behandlinger i det tidlige forår. For zone 3 og 4, fokus på gøde græsset løbet af en sæson, du ville trimme det. Det spænder bredt i denne region på grund af niveauforskelle og temperatursvingninger. I zone 5, er tilrådeligt befrugtende hver to til tre måneder, da græsset vokser året rundt.

Andre overvejelser

I forbindelse med de andre elementer, såsom den måde, du vil have din værftet til at se og de typer af gødning, du bruger, standarder, der er mere generel anvendelse. Disse tips vil hjælpe dig med at afgøre, hvornår at befrugte.

  • Med hensyn til gødningstyper, mange kommer i en kombination. Nogle har tid frigivelse formler, så du kan sætte gødningen ned mindre hyppigt. Det er ofte bedst at læse emballage for at lære, hvordan produktet fungerer.
  • Må ikke anvendes produkter med nitrogen i dem, hvis plænen er i dvale. I forårsmånederne, vente, indtil græsset er grønt, før du anvender gødning.
  • Når temperaturen er tør, undgå gødskning. Kemikalierne kan brænde plænen, forårsage skade på den.
  • Læs etiketterne på befrugtende produkter at finde ud af, hvor længe produkterne sidste. De fleste produkter kommer med anbefalinger til programmer (f.eks produktet kan vare tre måneder.)
  • Brug ukrudt og foderprodukter løbet af foråret og sommermånederne. Dette medvirker til at reducere antallet af ukrudt overskriften ind i efteråret sæson, hvilket vil forbedre værftets helbred i foråret.
  • Hvis din klima er alt for regnfuld, kan det være nødvendigt at anvende gødning oftere. For at undgå dette, skal du bruge gødning, når du ikke forventer flere dages regn at forekomme.

Så ", når gør jeg befrugte min gård?" kan du spørge.

  1. For varme klimaer, planlægger at bruge en gødning og før fremspiring produkt (15-15-10) i det tidlige forår, men kun hvis græsset er grønt.
  2. De fleste vil starte sæsonen med en gødning og ukrudtsbekæmpelse produkt i april eller maj. En anvendelse af gødning igen i juni er indstilling.
  3. Følg dette med en skadedyrsbekæmpelse produkt under Juli til August vindue.
  4. For efteråret, anvende et gødningsprodukt i september eller oktober, når temperaturerne kommer ned.

Det er også vigtigt at kende din græsplæne. Hvis din græsplæne ser ud som det har brug for hjælp, såsom at have et skadedyr problem eller at blive oversvømmet med ukrudt, kan en anvendelse af den rette plænen gødning bidrage til at reducere dette problem. Fokus på at købe kvalitetsprodukter, der holder i de bedste resultater uden høje omkostninger.