Hvornår kan du forvente et ægteskab forslag

Hvornår kan du forvente et ægteskab forslag


Så har du været sammen din kæreste i et stykke tid og forholdet synes at være at få alvorlige - "Hvornår kan du forvente et ægteskab forslag" du kan spørge Den vigtigste ting at huske er, at den eneste rigtige tidspunkt for et ægteskab forslag er, når du er begge klar til at blive engageret, og der er ingen specifik kronologisk tidspunkt, hvor du skal forvente et forslag.

Når Forholdet bliver alvorlig

De fleste relationer gå gennem naturlige udviklingstrin. Generelt er et par begynder dating afslappet og derefter kan beslutte at dato udelukkende. Som et elskende par tilbringer mere tid sammen, de flytter forbi betaget lidenskab fase og begynder at dele flere facetter af deres personlighed. De går fra at have datoer, til rent faktisk at bruge deres liv sammen. Når dette sker, er det naturligt at overveje obligation af ægteskabet.

Den vanskelige del er i timingen. Mens nogle mennesker er sikker på, de har fundet deres livsledsagere efter kun et par datoer, andre tager meget længere tid at begå. For nogle par, det rigtige tidspunkt at få engageret er kun et par måneder efter, at de begynder at se hinanden; andre duoer tage år at komme til alteret.

Når dit forhold er alvorlig, kan mindst én af jer begynde at tænke på engagement. Hvis ægteskabet er på dit sind, kan du spekulerer på, om din kæreste også er at høre disse bryllup klokker. Nogle mennesker føler sig presset til at gå ind, fordi de har været sammen i en bestemt periode eller er i en bestemt aldersgruppe, men disse ting har virkelig ingen indflydelse på, når tiden er inde.

Så spændende som det kunne være at få engageret, er det vigtigt ikke at haste til denne fase af dit forhold, på trods af dit ønske om at diamantring. I stedet nyde dating hinanden, og tage tid til at lære om din partners værdier, mål og stil i alle ting for at sikre langsigtet kompatibilitet.

Tegn et forslag Might Be under opsejling

Mens tegn på, at din kæreste overvejer popping spørgsmålet kan lade dig vide den retning, han ledes, kan intet fortælle dig endeligt, når du skal forvente et ægteskab forslag.

Dog kan disse indikatorer i det mindste hjælpe dig med at identificere, om han er alvorlig:

  • Har du diskuteret dine langsigtede finansielle planer sammen? Ikke alene er det vigtigt at forstå hinandens finansielle mål, og for at have kompatible udgifter stilarter, men deler monetære oplysninger er et godt tegn, at din kæreste finder du en partner og ikke bare en kæreste.
  • Er han taler om langsigtede planer, der omfatter begge du? Diskussioner om at købe et hjem sammen, karriereplanlægning og andre vigtige beslutninger, som han deler med dig, kan være tegn han afbilleder en fremtid med dig i det.
  • Når han diskuterer sine planer, han plejer at sige "jeg" eller "vi"? Med andre ord, når han bliver inviteret til en grill, er hans svar "Jeg ville elske at komme, jeg ved ikke, om Mary" eller "Jeg er sikker på, vi ville elske at, jeg bare nødt til at tjekke med Mary at sikre, at vi er frie. " Hvis han tænker på sig selv som en del af "vi" han har allerede forpligtet sig til dit partnerskab.
  • Har du tilbringer tid sammen med hinandens familie og venner? Er du allerede gør ferien shuffle for at sikre du se sin familie på skiftende Thanksgivings og jeres på gaverne? Denne sammensmeltning af liv er et vigtigt skridt i retning af langsigtet engagement.
  • Det kan virke som en indlysende clue, men har han nævnte engagement, ægteskab eller børn? Har han spurgte din mening om førægteskabelig rådgivning eller ægtepagt aftaler? Selv om disse begivenheder ikke fremsætte et forslag umiddelbart forestående, er det helt sikkert peger på hvad der kunne være på hans sind.

Så når du forvente et ægteskab forslag?

Først, har du sandsynligvis ikke nogensinde forvente en. På den anden side, hvis du føler dig klar til at få engageret, og han viser tegn på parathed, du kan helt sikkert være opmuntrende og lade ham vide følelserne er gensidige.

Selvfølgelig, hvis du tror, ​​at timingen er rigtig, kan du forsigtigt tage hul på spørgsmålet med din kæreste. Det er bestemt i orden at fortælle ham, at du elsker ham, og håber, at han ser sig selv i din fremtid.

Hvad du ikke ønsker at gøre, er at tvinge problemet. Selv hvis du føler dig frustreret over den tilsyneladende snaillike tempo i din kæreste som han funderer ægteskab, presser er usandsynligt at få dig involveret. Ofte mænd reagere på presset ved at forsøge at undslippe forholdet. Alternativt hvis de bukker under, og foreslår, at de ender med at føle fortørnet over deres forlovede indsats.Hvis du tillader dit forhold til at udvikle gradvist og naturligt, vil det styrke det på lang sigt. Så slap af og nyd den romantiske tid, du bruger sammen, og når at ægteskab forslag kommer, vil det være lige så speciel som du altid håbet.