Hvornår kan du fortælle køn Babies

Hvornår kan du fortælle køn Babies
Hvornår vil du være i stand til at fortælle, hvis du har en dreng eller pige?

I denne artikel vil du finde ud af svaret på spørgsmålet: "Hvornår kan du fortælle køn babyer"? Hvis du er på udkig efter svaret, er det sandsynligvis fordi du er ivrig efter at vide, hvis du har en lille dreng eller pige vokser inde i dig. Læs videre for at finde ud af de måder, OBS bestemmer kønnet på din baby.

Svare på spørgsmålet: Hvornår kan du fortælle køn Babies?

Din første spænding var at finde ud af du er gravid, og nu du venter på den dag, du kan finde ud af, om du har en dreng eller pige. Du vil blive glad for at vide, at der er fire måder, du kan finde ud af kønnet på dit foster.

  • Chorionvillus Sampling (CVS)

Dette er den tidligste måde at opdage fosterets køn. Ved hjælp af en ultralyd som en guide, lægen lægger en nål i moderkagen gennem maven eller livmoderhalsen. Denne procedure, der normalt finder sted 10-12 uger inde i graviditeten for at bestemme fosterskader. Kromosomer erobret fra moderkagen gør det muligt at bestemme kønnet på fosteret, men nogle gange kan det være forkert. Det er vigtigt at vide, at der er en abort risiko med CVS af omkring 4 procent.

  • Fostervandsprøve

Fostervandsprøve er en anden måde at besvare spørgsmålet: "Hvornår kan du fortælle køn babyer?" Dette er en diagnostisk procedure for at afgøre føtale abnormaliteter 9-18 svangerskabsuge. Ligesom med CVS, er der en risiko for spontan abort, men det er omkring 1 procent. Det er muligt at fortælle køn fosteret gennem denne test, men igen, kan det være forkert.

  • Ultralyd

Ca. 12 svangerskabsuge, kan de ydre kønsorganer dannes nok til at afgøre køn. En diagnostisk ultralyd udføres omkring 18 og 20 uger. Mange mennesker finder ud af, om de har en pige eller dreng i denne periode. Den ultralyd tech vil tage målinger af fosteret og kontrollere for eventuelle afvigelser. Tech vil derefter se på kønsdelene for at afgøre, om det er en dreng eller pige. Nogle gange kan et foster bevæge sig rundt for meget eller krydser hans / hendes ben under udnævnelsen, hvilket gør det svært at sige. Desuden vil techs normalt advare moms-til-være, at de ikke kunne være 100 procent sikre på køn.

Nogle mennesker vælger at få en 4D ultralyd, som er en detaljeret og naturtro udseende af fosteret. Hvis du ikke kan fortælle kønnet på din baby på din rutine ultralyd, kan dette være en mulighed for dig. Der er normalt en omkostning forbundet med 4D ultralyd, da det er gjort i privat regi, og du kan vælge at modtage et portræt pakke.

  • Født

Venter indtil fødslen er måske ikke, hvad du ønsker at høre, men det er den sikreste måde at vide, hvis du har en datter eller søn.

Beslutter at vente til Fødsel

Hvis du har besluttet at vente til fødslen eller er bekymrede den test, du har modtaget er forkert, kan du stadig have det sjovt at købe ting til din nye lille ankomst. Gul og grøn er neutrale farver til at købe enten en pige eller dreng. Du vil ikke have nogen problemer med at finde disse farver i butikkerne, fordi mange mennesker købe varer i neutrale farver, især for baby brusere.

En anden mulighed for dig er at købe både blå og lyserøde elementer. Sørg for at få en gave kvittering eller beholde den originale kvittering. Du skal også tjekke med butikkens tilbagesendelsespolitik, hvis du køber varer langt forud for barnets fødsel. Ikke alle butikker vil give dig pengene tilbage efter en vis tid.

Den tredje mulighed er at vente med at ramme butikkerne, efter at barnet er født, men husk på, at du får brug for nogle ting for at komme med, før du føler dig op til shopping. Hver levering er anderledes med nogle kvinde inddrive hurtigt, mens andre tager en uge eller mere.

En anden fordel af at vente på fødslen er, at du ved, hvor stor til at købe tøj. Nogle babyer bliver født tidligt, behøver preemie tøj og andre er født senere og større, behøver større tøj. Nogle mennesker oplever, at nyfødte tøj ikke passer deres barn, så de har brug for 0-3 størrelse med det samme. Venter indtil fødslen vil spare dig tid og penge, fordi du ved præcis, hvad du har brug for.