Hvorfor Voksne Gå i frygt for Darkness?

Det er forståeligt at der er en hel del børn, der er bange for at blive ladt alene i mørket - men det samme gælder for voksne også i en stor måde, som nyere forskning på 3.000 personer viser!

Hvorfor Voksne Gå i frygt for Darkness?

Warwick Castle, idriftsættelse afstemningen, aldrig forventet at komme med et sådant resultat, men det forekommer ti procent af britiske voksne (angiveligt noget omkring 5 millioner over hele landet) har aldrig vokset fra deres barnlige frygt.

25% optaget til netop det - at være bange for mørke, da de var børn. Nu er de voksne, finder de selv ude af stand til at sove godt, medmindre de har en sengelampe på hele natten.

60% indrømmede, at de ikke slukke lyset, når de forlader hjem, fordi kommer tilbage sent er sååå uhyggeligt med deres hjem opslugt i mørke.

"Når du er i mørke, kan dit sind spille tricks på dig", mindede en Warwick Castle talsmand, den sandsynlige årsag til 20 procent voksne oplever en storm af panik, hver gang lyset går ud uden advarsel.

"Det er ret uheldigt, når folk er så bange for mørket i deres eget hjem," sukkede Warwick Castle folk over resultaterne - sidder i et rum med alle lysene på.