Hvorfor overkroppen øvelser er afgørende

Mens forskellige øvelser fokuserer på forskellige muskler, er alle dele af kroppen stadig forpligtet til at arbejde sammen, hvilket gør overkroppen øvelser afgørende for en vellykket atlet. Yderligere overkroppen motion er naturligvis til gavn for svømmere, der er afhængige af deres skuldre og arme til at fremdrive dem, men stærke arme er også vigtige i løb, cykling og aerobic. Styrkelse overkroppen, især skuldre og ryg, vil give dig den stilling for at bekæmpe unødige skader og vedligeholde formen i lange, opslidende træning. Tonet og stærke arme vil også hjælpe drive dig i andre øvelser, der er stærkt afhængige af dine ben. Arbejde overkroppen har også sine fordele i at styrke abs og centrale muskler, og hjælpe dig med at forbrænde kalorier i et hurtigere tempo.

Posture og Form

Solid kropsholdning er vigtig for æstetik og for at forhindre rygsmerter, selv når du ikke arbejder ud, men det besidder et helt andet lag af fordele for atleter. Den bedste måde at opnå en korrekt kropsholdning er at tone ryg og skulder muskler, styrke dem til at holde den øverste halvdel af kroppen op. Distance løbere især drage fordel af en stærk overkrop, som skuldre tendens til at nedturen og luns som løbere får trætte. Den sænkede kropsholdning vil i sidste ende langsomme løbere ned og kan resultere i skade for dem, når de er færdige kører. Stærke skuldre er også vigtigt for dem, der cykler til motion. De kører for hurtigt bøje den øverste halvdel af deres krop mod deres cykelstyr, med arme og skuldre at tage en god luns af virkningen og kraft af turen.

Hastighed og stabilitet

En stærk overkrop vil hjælpe dig med at maksimere fordelene ved selv de mest ben-heavy former for motion. Mange elliptiske maskiner har pletter for dig at pumpe dine arme, så solide skuldre og biceps vil hjælpe dig med at flytte i et hurtigere tempo, og dermed brænde kalorier på en højere sats. Stærke arme og skuldre kan også give løbere en væsentlig løft af hastighed og en solid overkrop kan hjælpe dem med at opretholde balance. Træn din øverste halvdel for at få at smidighed og sidste udbrud af hurtighed som din tilgang målstregen.

Fordele hele kroppen

Selv hvis du tager lidt tid ud af din tidsplan til at udøve, chancer er den nederste halvdel af kroppen er at få en træning, som du gå fra sted til sted. Den øverste del af kroppen ikke har den luksus at denne indbyggede træning, selv om, og vil forblive slasket og un-tonet medmindre du tager dig tid til at udøve den. Selvom du måske ikke ligeglad med, om du har udseendet af stærke biceps eller brystmuskler, er det en fordel at have muskler, uanset hvor du kan. I hvile, muskelvæv forbrænder kroppens kalorier hurtigere end fedt gør, vil så toning hele din krop skabe en mere effektiv måde at forbrænde kalorier og i sidste ende tabe sig. Derudover fleste overkroppen øvelser kræver en skærpet kerne at holde balancen og form, således at pumpe jern for din øverste muskler vil også forbedre dine mavemuskler. Den øverste del af kroppen er ikke en enkelt enhed, selv om, så sørg for at arbejde de forskellige muskelgrupper for at få den største fordel.