Hvorfor nogle forældre ikke kan lide Social Networking

Hvorfor nogle forældre ikke kan lide Social Networking

Det er ikke usædvanligt, at forældre har blandede følelser om sociale netværk. Mens børnene nyder mulighederne for interaktion social networking gaver, mange forældre har legitime bekymringer. Online-verdenen er en, der skal navigeres omhyggeligt, og forældre kan spille en vigtig rolle i at undervise deres børn til sikkert og yndefuldt navigere verden af ​​sociale netværk.

Fælles sociale netværk Bekymringer

Mobning

Ifølge en 2012 Reuters Ipsos meningsmåling, 12 procent af forældrene, at deres børn har oplevet cybermobning. Ligeledes rapporterer cybermobning Research Center, at omkring 20 procent af børn rapport oplever en form for cybermobning. Med statistik som det, det er klart, at cybermobning er et spørgsmål blandt unge og teenagere, og sociale netværkssider giver det perfekte sted for sådanne hændelser skal finde sted.

Alle kan tilmelde sig

Mens mange sociale netværk websites har nogle tilsynsmæssige kontrol på plads, for det meste er det op til brugeren at beskytte sig selv fra anstødelige indlæg og / eller farlige kontakter. På grund af det store antal mennesker, der bruger sociale netværk websites (Facebook har mere end en milliard brugere på verdensplan), er det umuligt at screene og overvåge hver deltager.

Manglende tilsyn

På grund af den store mængde af mennesker involveret i sociale netværk, disse hjemmesider er ofte en gratis-for-alle. Mens de fleste steder tillader brugere at anmelde anstødelige indlæg, kan det tage temmelig lang tid, før administratorer er i stand til at reagere på sådanne rapporter. I mellemtiden, kan dit barn blive udsat for noget, du ikke vil have ham eller hende til at se.

Tab af Privacy

Deltagelse i sociale netværk kan gøre børn nemmere at finde via en simpel søgning på nettet, og det drejer sig om mange forældre. Børn kan utilsigtet dele for meget information om sig selv eller deres familiemedlemmer. Beliggenhed tjenester kan være til særlig bekymring, fordi de tillader dit barn at "checke ind" på et bestemt sted for at fortælle folk, hvor de er, og hvordan du finder dem.

Potentiale for Reputation Skader

Børn og teenagere mangler ofte de personlige filtre, der er nødvendige for at vide, hvad der er og ikke er hensigtsmæssig på sociale netværk. Hvis dit barn eller teenager stillinger forkert fotografi eller gør et upassende kommentar, kan det følge ham eller hende i mange år fremover.

Sikkerhed

Dateline NBC at fange en Predator række efterforskningsmæssige rapporter skinnede et lys på nogle af farerne ved sociale netværk og online interaktion for børn og teenagere. Mange forældre frygter rovdyr og stalkere online. Det er derfor, det er så vigtigt at følge de grundlæggende Internet sikkerhedsregler, ikke kun for anvendelse af internettet, men for sociale netværk så godt. Selvom det ikke er hver person er en person med dårlige hensigter, der er mange mennesker på social networking websites, der ikke er hvem de siger de er.

Spild af tid

Selv voksne er modtagelige for at bruge alt for meget tid på deres sociale netværkssider. Mange forældre er bekymrede deres børn vil bruge tid på sociale netværk, de kunne bruge til at lave lektier, motion, eller interagere med mennesker i den virkelige verden.

Sikkerhed Tips til børn og sociale netværk

Social networking er blevet en samfundsmæssig realitet. Børn og teenagere almindeligt brug disse websteder til at interagere, som gør voksne med sociale netværk en så vigtig del af unges sociale kultur, kan det være særdeles vanskeligt helt at holde dine børn væk fra sociale netværk. I stedet er det bedre at lade dine børn alderssvarende adgang til sociale netværk, mens lære dem at bruge dem sikkert og ansvarligt.

For at hjælpe dine børn lære at være ansvarlige brugere sociale netværk:

 • Sæt et eksempel. Dine børn vil afspejle din adfærd, så være en god online borger og begrænse den tid, du bruger på sociale netværk.
 • Kun give dine børn til at melde sig til alderssvarende sociale netværk. De fleste sociale netværkssider, medmindre de er specielt målrettet til børn, skal du indstille minimum aldersgrænse for at have en konto på 13. Lad ikke dine børn til at deltage tidligt.
 • Gør sammenføjning dine børns sociale netværk del af kravet for deres deltagelse. Men bruge denne forbindelse til at overvåge og ikke til at interagere. Mange børn og teenagere er flov over deres forældre online, så undgå at kommentere deres stillinger, tagging dem i indlæg og billeder og andre "ydmygende" forældrenes adfærd.
 • Regelmæssigt diskutere social networking ansvar og sikkerhed på nettet med dine børn.
 • Lad dine børn vide, at de altid kan komme til dig, hvis de har nogen bekymringer om deres sociale netværk.
 • Lad ikke børn at have computere i deres værelser. I stedet holde computeren i en travl og centralt sted i huset.
 • Glem ikke, at mange mobiltelefoner og tabletter har programmer til sociale netværk. Det er vigtigt at overvåge dine børns brug af sociale netværk på mobile enheder samt computere.
 • Overvåg forældrekontrolindstillinger privatliv og på dine børns sociale netværk, og være på forkant med ændringer.
 • Deaktiver placering og GPS-tjenester, så dine børn ikke er i stand til at tjekke ind på bestemte steder.
 • Kend og tjek alle de brugernavne og adgangskoder, dine børn bruger.
 • Hold en trykt oversigt over dine børns aktiviteter på nettet.
 • Overvåg dine børns kontaktlister og sikre, at de kender de mennesker, de kommunikerer med på sociale netværk.
 • Lær dine børn, hvilke oplysninger det er okay at dele online, og som ikke er. Opfordre dem til at holde alle personlige oplysninger offline.
 • Braklægning kun en vis tidsperiode, hvor dine børn er tilladt online, eller begrænse den tid, de kan bruge online.

Ind i fremtiden

Sociale netværk er kommet for at blive. Det er et medie, der ændrer hurtigt med nye sociale netværksmuligheder skyder op på en regelmæssig basis. Ved at undervise dine børn ansvarlig brug af sociale netværk i dag, men du vil lægge grundlaget for ansvarlig og sikker social networking brug i hele deres liv.