Hvorfor nogle forældre ikke kan lide deres børn

Hvorfor nogle forældre ikke kan lide deres børn
Det er emnet ikke forældre ønsker at indrømme; hvorvidt forælder kan lide barnet.

Det er muligt, at en forælder ikke kan få sammen så godt med hver og barn. Nogle forhold er lettere at navigere, mens andre altid synes at have vanskelige farvande.

Forstå hvorfor det sker

Det kan være svært for nogle mennesker at forholde sig til, og hvis det sker, er forældrene ofte afskrækkes fra at tale om det på grund af frygt for social slag tilbage. Men det er noget, der bør behandles i terapi, og så hurtigt som muligt, før en forælders foragt kan ødelægge et barns liv.

Der er et par forskellige eksempler på, hvordan dette scenario kan forekomme.

Barnets adfærd bringer dårlige minder

Alle har triggerpunkter, som er billeder, ord eller handlinger, der bringer op enten en god hukommelse eller en dårlig hukommelse.

Et barn kan ubevidst ramme en af ​​disse triggerpunkter, der bringer op dårlige minder fra forældrenes barndom. Måske er det noget barnet siger, der er unik for barnets personlighed, eller noget, at barnet gør, der vil minde en forælder af sine egne forældre.

Uanset hvad, hvis du føler, du ikke kan lide dit barn, at være bevidst om, hvordan din barndom påvirker dine relationer i dag er et stort skridt i retning af at forene dine følelser med dine børn.

Barnet svarer ikke moderselskabets Ideal

Nogle gange er kløfter forårsaget i forældre-barn relationer på grund af forældrenes ideer om, hvordan deres barn formodes at handle og være. Dette resulterer ofte i afvisningen af ​​barnet, og for barnet at være over-kritiseret og dømt hårdt, fordi han ikke er, hvem den forælder vil have ham til at være. Denne situation er så almindeligt, det er næsten blevet kliché.

Hvis du finder dig selv at tænke på denne måde, ikke ser til barnet er i overensstemmelse med din stive tankegang. Igen er det et spørgsmål fra din barndom du skal undersøge.

Adfærdsmæssige problemer

Nogle gange er børn født med visse adfærdsmæssige tendenser, og forældrene er ikke udstyret til at håndtere adfærd, der gør relationer vanskeligere, såsom overdreven stædighed. Hvis en forælder ikke ved, hvordan man håndterer stress i forbindelse med forskellige former for adfærd, kan den forælder reagere dårligt og forværre problemet.

Måder at lide dine børn

  • Accepter stedet dommer.
  • Gå til familieterapi til at arbejde ud nogen af ​​dine spørgsmål eller problemer mellem dit barn og dig.
  • Forskellige betyder ikke dårligt. Forskellige er bare anderledes.
  • Lær måder at være en mere accepterende, åben og fleksibel person. Det vil hjælpe dig i alle dine relationer.
  • Stræb efter at forstå dit barns adfærd og den del, du har spillet i dit forhold til dit barn og dit barns udvikling som person.
  • Tag ansvar for den del, du spiller.

Tak for læsning!