Hvorfor Medarbejdere Think HR Er klage afdeling?

Hvorfor Medarbejdere Think HR Er klage afdeling?
Mange en HR professionel har sagt - kun delvis spøg - at deres afdeling titel bør ændres til Medarbejderen Klage afdeling. Der er endda professionelle udvikling kurser om emner som Sådan holder HR fra at være Medarbejder Klage afdeling. Hvis dette er noget du oplever på din arbejdsplads - og gerne vil have den til at ændre - du skal først forstå, hvorfor det sker. Du kan ikke løse problemet, hvis du ikke ved, hvad der forårsager det.

Fem grunde Medarbejdere bringe små Klager til HR

Samtidig være tilgængelige for medarbejdere, der har bekymringer er en vigtig funktion i enhver HR job, nogle gange virker det som arbejdstagerne tendens til at køre til deres HR-afdelinger for hver lille ting - fra mindre konflikter med kolleger, der ville være bedre håndteres på egen hånd til problemer med arbejdsplaner, der skal drøftes med deres vejledere. Dette kan forekomme af flere årsager.

  • Interne opfattelse - Medarbejdere og ledere kan tro, at de skal gå til HR med hver mindre problem, der kommer op. Dette kan være bundet til virksomhedens kultur, hvis der er en forventning i organisationerne at HR vil "håndtere" eller "tage sig af" alle typer af situationer, der involverer medarbejder konflikt.
  • Alt for brede politikker - Firma klage politikker er ofte alt for brede, og er skrevet på en måde, der fører ledere til at tro, de kan - eller endog burde - skubbe alle medarbejdernes klager til HR, og det fører medarbejderne til at tro, at de skulle gå til HR i stedet for håndtering små spørgsmål på egen hånd eller i deres afdeling.
  • Tidligere erfaringer - Hvis du får en smule frustreret, når folk sætter du små konflikter eller operationer forhold, der bør håndteres uden for HR, men du bare sætte et smil på dit ansigt og håndtere problemer, så vil din adfærd undervise folk, at det er acceptabelt - selv relevant - at bringe den slags situationer for dig at beskæftige sig med.
  • Mangel på konflikthåndtering dygtighed - Ikke alle ved, hvordan man håndterer konflikter effektivt, og mange mennesker er meget ubehageligt at håndtere situationer, der involverer konflikter med mennesker, de arbejder tæt sammen med. En medarbejder, der er at have et problem med en kollega eller en supervisor kan mangle den dygtighed eller tillid til at gå til denne person direkte.
  • Management spørgsmål - Sommetider vejledere reagerer ikke, når medarbejdere går til dem om hjælp. Det kan være, fordi de ikke ved, hvordan man kan hjælpe de ansatte, ønsker ikke at hjælpe de ansatte, eller fordi de tror, ​​de skal sende de ansatte til dig. Hvis nogen af ​​disse situationer er tilfældet, skal du tage skridt til at løse problemet, før du kan forvente forandringer.

Fastslå årsagen

Selv om der ikke to situationer er ens, disse er fem af de mest almindelige grunde til, at en medarbejder kan gå til HR forventer intervention i en lille konflikt i stedet for bare håndtere situationen direkte. Som du oplever dette problem i din organisation, så spørg skarpe spørgsmål at fastslå årsagen, så du kan begynde at udtænke en plan for at rette op på situationen og få fokus på de typer af spørgsmål, der virkelig kræver din opmærksomhed.