Hvorfor Leg Hæver Hurt din ryg

Omkring 30 år siden lærte vi, at lige legged sit-ups var dårligt for dig, fordi det forårsagede rygsmerter. Men ikke lyver eller hængende ben rejser det samme som de lige ben sit-ups - gjort i omvendt? Er du ikke bruger de samme muskler, uanset om du hæve dine ben og holde din overkrop stille eller hæve din overkrop og holde dine ben endnu?

Store flotte abs er et mål for både mænd og kvinder, men liggende eller hængende ben rejser kan bidrage mere til din rygsmerter så du tror.

Hvordan Muskler Arbejde

For at forstå, hvorfor denne øvelse er måske ikke så godt for ryggen, er du nødt til at forstå de grundlæggende bio-mekanik. Lær hvilke muskler bevæger hvad kropsdel. Anatomi og fysiologi lærer dig at en muskel tillægger på to ender. Når disse to endepunkter eller fastgørelsespunkter rykke tættere sammen får muskelsammentrækning. Det er sammentrækning af musklen, der trækker de endpoints tættere og flytter din krop. Når de to endepunkter flytter længere fra hinanden, strækker musklen og slapper af.

FYI ... når en muskel kontrakter - en modstående eller modsatte muskel strækninger eller slapper af. Hver muskel har en modstående muskel. For ledstabilitet og opholder smertefri det er vigtigt at udøve både aftalt og modsatrettede muskler, ellers får du muskel ubalance.

Kig på bicep muskler, for eksempel. Det lægger i toppen af ​​din skulder, og lige under den krølle på albuen. Når du bøjer armen, eller gøre en bicep krøller, de to endepunkter flytte tættere på hinanden, og musklen er i en tilstand af sammentrækning. Når du rette din arm de to punkter bevæge sig længere fra hinanden, og de bicep muskel strækninger eller forlænger.

Hver muskel i kroppen fungerer på samme "trisse" -princippet, herunder øjet muskler. Kig på dit bryst muskler. PEC s vedhæfte langs siden af ​​din brystbenet og køre diagonalt ind i toppen af ​​din skulder. Forestil dig nu, som du sænker baren, når du laver bænkpres, de to endepunkter flytte længere fra hinanden. PEC muskler strække, men som du skubbe baren fra brystet, de to endepunkter rykke tættere sammen. Dette bevirker, at PEC-muskler til kontrakten.

Undersøg Leg Raise ....

Musklerne primært er ansvarlige for at hæve benene er psoasmuskulaturen, ikke den mavemuskel. Den fælles betegnelse for psoas musklen er "hoftebøjer.« Den hoftebøjer lægger i den øvre / indvendige del af din lårmuskel og sidder under dine mavemuskler og tarme. Det kører op og lægger på din rygsøjlen, mere specifikt din lændehvirvel og disk. Disse muskler er almindeligt overset for at være en primær årsag til rygsmerter, men når du begynder at undersøge hvilke muskler flytte din krop, vil du hurtigt se, hvordan de kan være problemet.

De mavemuskler lægger i bunden af ​​dine ribben og køre ned forbi navlen og tillægger skambenet. Husk en muskel kontrakter, når de to endepunkter kommer tættere på hinanden.

For at bevise for dig, at liggende eller hængende ben rejser ikke specifikt arbejder mavemusklerne lad mig få dig til at ligge fladt på ryggen, som om du udfører et ben raise. Placer din højre hånd på toppen af ​​din skambenet og venstre hånd på bunden af ​​din brystkasse. Nu langsomt hæve dine ben op til loftet, ikke mere end 90 grader. Har dine hænder kommer tættere på hinanden? Jeg tror det ikke!

Hvis du holder trække benene fortid, lodret position (90 grader) og flytte dem tættere på dit hoved, vil du bemærke, at dit bækken vil begynde at rocke op mod dit hoved. Du skal derefter begynde at føle dine hænder bevæge sig tættere sammen, er det fordi du endelig er kontraherende dine mavemuskler. Du er dybest set gør en omvendt stykket.

Nu holde dine hænder i samme situation og gøre en regelmæssig stykket. Du vil bemærke dine hænder bevæger sig tættere sammen, som fortæller os, dine mavemuskler gør arbejdet, ikke din hoftebøjer.

Crunches for at finde fantastiske Abs

Forhåbentlig vil dette hjælpe forklare, hvorfor crunches og reverse crunches er nogle af de bedste øvelser for dine mavemuskler. Doing ben rejser, eller holde dine fødder seks inches fra jorden eller have nogen smide dine ben ned igen efter du hæve dem er kun vil gøre din hofte flexors strammere og sætte dig i risiko for rygsmerter.

I årevis har jeg set patienter kommer til mit kontor klager over rygsmerter. Et af de første spørgsmål, jeg stiller dem er, hvad slags abdominal workout de gør? Hvis de siger, liggende eller hængende ben rejser eller en anden form for lignende bevægelse ... ..Jeg hjælpe med at uddanne dem om, hvordan den specifikke bevægelse kunne bidrage til deres rygsmerter og hvordan man korrekt målrette deres mavemusklerne, uden at såre deres lænden.

Sammenfattende ...

Når du gør ben rejser eller hængende ben rejser, de første 90 grader i benet raise aktiverer hofte flexors. Som du går forbi 90 grader, vil mavemusklerne endelig begynde at trække sig sammen. Desværre har de fleste mennesker kun gøre deres ben rejser inden at første 90 graders vifte af bevægelse, som kun arbejder din hofte flexors og i sidste ende vil gøre dig modtagelig for lændesmerter.

Det betyder ikke noget, hvis du bøje knæ, eller lægge hænderne bag ryggen. Musklerne er ansvarlige for at hæve dine ben de første 90 grader er dine hofte flexors, ikke dine mavemuskler. Grab en Anatomi & amp; amp; Fysiologi bog og tage et kig på, hvor disse muskler tillægger bedre at forstå, hvad vi taler om. Den sidste ting du vil gøre, er at bremse dine fremskridt ned med en skade.

Dr. Len Lopez er en ernærings- og fitness ekspert og skaberen af ​​The Work Horse Fitness Trainer. Han er forfatter til "Sådan Burn eller ikke at brænde, Fedt er spørgsmålet" og "De 10 Biggest Workout fejl." Hvis du vil vide mere besøg www.DrLenLopez.com