Hvorfor Korrekt ernæring er så vigtigt at tabe

Vidste du, at der ikke er nogen mulig måde at få ordentlig ernæring fra den mad, vi spiser? Tilbage, når vi plejede at dyrke vores egen mad, kunne vi få alle de næringsstoffer, vores krop behov lige fra at spise! Vores fødevarer var super nærende, fuld af smag og var ikke addicting!

Have blev anvendt til dyrkning af egne frugter og grøntsager. Det er meget tidskrævende og krævede tilbage bryde arbejdskraft, men meget værd. Jeg husker at gå ud og snuppe mig en frisk dyrket tomater, og spise det som et æble. Så saftigt, rød og lækker! Friske ærter, grønne bønner, majs, salat, squash etc. men hvem har tid? Med den hurtige livsstil, vi alle har, vokser en have for de fleste er urealistisk. Så hvad er vores eneste mulighed? Køb fra en købmand.

Ved at købe alle vores fødevarer fra supermarkedet, har vores fødevarer er blevet proppet med konserveringsmidler, kemikalier og pesticider. Dette er ikke det værste del selv. Vores fødevarer bogstaveligt har ingen næringsværdi hvad så nogensinde.

Uden ernæringsmæssige mad, din krop påvirkes på mange måder, derfor får os til at få fedt.

I årenes løb har vores mad blevet kemisk ændret med stærke kemikalier, pesticider og konserveringsmidler. Vi får at vide, at de kemikalier producenterne anvender, er ikke skadeligt, og bruges kun til at gøre vores fødevarer holder længere, men det er ikke sandt!

Hvis du ikke vidste, styrer vores regering mad, vægttab og medicinalindustrien. Det er ikke noget, der er kendt af mange mennesker. Det er en af ​​de største penge gør industrier i verden.

Når du køber din mad fra super markedet, er du spiser mad, der er blevet kemisk formuleret til at give os en masse problemer. NÆRINGSMIDDELINDUSTRIEN styrer vores befolkning ved at gøre vores mad vanedannende og ikke-nærende. Ved at gøre dette, kan de, ikke kun gøre mere profit ud af os, men gør dig federe.

Hvis din krop ikke får ordentlig ernæring fra vores mad, vil det få os til at få overvægt, har forhøjet blodtryk, kolesterol, diabetes, etc. Det er her vægttab og medicinalindustrien gøre deres luns af kagen. Hvis vi alle bliver fedt og udvikle helbredsproblemer fra mad, hvordan skal vi overleve?

Jeg er her for at fortælle dig, hver eneste vægttab produkt på hylden på Wal-mart, eller enhver anden butik, er uønsket. Husk, det er lavet af de samme brancher, vores mad er lavet af. Kemisk formuleret til at få os til at tabe ret? Nope. Alle disse piller er lavet til at være vanedannende, livstruende, ubrugelig, og bestemt ikke nærende. Har du nogensinde lagt mærke til, hvad der sker, når du stopper med at tage dem? Du får din vægt tilbage. Lige hvad vi har brug for at være tungere. Grunden til at de gør dette er, så vi fortsætte med at købe forskellige løsninger til at tabe sig og samtidig gøre det, er de gør en masse penge. Hvis de gav os noget, der fungerede, såsom naturlige og ernæringsrigtige produkter, ville de gå konkurs.

At være overvægtig, kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer!

Det sørgelige er, at det ikke er blot deprimerende at være tung, men vi får en masse helbredsproblemer, der er forårsaget ved at være overvægtige eller svært overvægtige. Det er noget, der er formuleret til at ske. I kemikalier i den mad, vi spiser, der er formuleringer, der forårsager os til at blive diabetiker, har forhøjet blodtryk, kolesterol, smerte, fedme, etc. for en grund.

Medicinalindustrien allerede et lægemiddel til at forhindre problemer, som vi ikke endnu engang kender. Disse industrier, mad, vægttab og farmaceutiske, er altid at finde ud af måder at tjene flere penge. Den måde, de gør det, giver os mad at gøre os tunge og har helbredsproblemer. Så vende rundt og fortælle os, at den eneste måde at slippe af med disse problemer er at dække dem op med medicin. Medicin, der forårsager os endnu flere problemer!

Så hvordan du får den rette ernæring, vi har brug for at afslutte vores kampe for evigt?

Den eneste måde at få en ordentlig ernæring, er fra en naturlig kilde. Du er nødt til at tage naturlige kosttilskud og produkter til at balancere din krop. Nu ikke bare gå ud og købe noget naturligt du kan finde. Der er ordentlige produkter og produkter, der siger, at de er naturlige, men som ikke er! Du er nødt til at være meget forsigtige.

Vores krop har brug for 4 vigtigste ingredienser til at overleve!

Protein

Protein er et vigtigt næringsstof nødvendig for vækst; reparation af kroppens væv, og for at bevare din immunforsvar. Hvis du ikke får nok protein, kan du muligvis få langsom bedring fra sygdom og det kan øge infektioner under sygdomme, operationer, kemo osv Dit behov protein ofte stiger. For eksempel, hvis du kæmper kræft, kan din krop har brug for så meget som 50 procent mere protein end en person, der ikke modtager kemo eller stråling. Protein er nødvendig for at helbrede raske væv og for at hjælpe med at forhindre infektion.

Kulhydrater og fedt

Kulhydrater og fedt er bodyâ store energikilder. Afhængig af en persons alder, størrelse og aktivitetsniveau, jo mere kalorieindhold er vores organer efterspørgsel. Have nok kalorier er super vigtigt for spædbørn, børn og unge til at fremme korrekt vækst og udvikling.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler (ordentlig ernæring) tjener mange vigtige funktioner i kroppen. Du har brug for dette for korrekt vækst og udvikling, og for at hjælpe din krop bruge energien i maden. Normalt kan nok vitaminer og mineraler opnås, hvis du spiser en varieret kost, og hvis du får nok kalorier og protein. Med vores fødevarer nu dage, er det næsten umuligt at få den rette ernæring, vi har brug for. Så vi er nødt til at tage naturlige kosttilskud.

Vand

Din krop kan ikke overleve uden vand. Her er nogle grunde til, at det er så vigtigt at drikke vand.

Opholder ordentligt hydreret fjerner alle de giftstoffer, der ophobes i din hud, og hjælper med at forhindre den i at tørre ud.

Når youÂ're ordentligt hydreret, dit blod er tyndere og lettere at pumpe.

Toxin opbygning-fjerner giftstoffer, så du kan tabe.

Slipper af affald, der hjælper dig med at fungere mere effektivt og føle sig bedre.

Holder dig hydreret.

Disse 4 vigtigste ingredienser udgør ordentlig ernæring. Hvis du holder dig til disse og naturlige produkter vil du være bundet til at bo på en ideel vægt uden det falske håb om kosttilskud.

www.emuscle.com/