Hvorfor kaffe til morgenmad er ikke din bedste løsning

Kaffe kan gå med din morgenmad, men drikker kun kaffe til morgenmad, vil ikke starte din dag fra højre. Mens forskning har vist, at kaffe har en positiv effekt på humør, hjernefunktion og sportslige præstationer, hvis du kun drikker kaffe til morgenmad, er du fratage din krop af næringsstoffer, den behøver at være. Mens du kan være midlertidigt energisk, vil du uundgåeligt gå ned inden for et par timer af at drikke kaffe til morgenmad.

Træthed

Ja, kaffe kan vække dig, men det varer kun midlertidigt. Forarmet niveauer af koffein og ingen næringsstoffer butikker, vil du blive træt i midten formiddag eller eftermiddag. Fordi kaffe ikke indeholder kalorier, protein eller fibre, vil du ikke føle mæt og din krop vil ikke være i stand til at udføre tilstrækkeligt. Den bedste måde at bekæmpe dette er at spise en kombination af fedtfattig protein og kulhydrater til morgenmad med din kaffe.

Mood

Hvis du kun drikker kaffe til morgenmad, har du sikkert opdage, at du er mere irritabel i midten af ​​eftermiddagen. Dette er fordi din krop ikke har de næringsstoffer, den kræver for at holde dit blodsukker stabilt. Når du går lange perioder uden at spise, vil dine blodsukker dråber og du være mindre i stand til at håndtere stress. Du vil også have mindre mental fokus. Selv hvis du ikke føler sulten, når du vågner op, så prøv at spise inden for de første par timer for at være vågen. Dette vil holde dig fra at opleve et drastisk fald i blodsukkeret.

Vægtøgning

Hvis du er en person, der bruger kaffe på grund af dens appetit undertrykke virkninger, bør du vide, at du ville være bedre stillet spise en "rigtig" morgenmad til at tabe sig. Hvis du bare drikker kaffe, kan dit insulin niveauer bliver ubalanceret. Dette fører din hjerne til at tørster højt fedtindhold og højt sukker fødevarer, derefter få dig til at binge midt eftermiddag. Spise en lille morgenmad, der indeholder både fiber og protein vil hjælpe med at holde din energi vil indtil frokost. Prøv at forvanske to æg med dine foretrukne grøntsager med din kaffe til morgenmad.

Det betyder ikke, at du ikke kan få kaffe med din morgenmad; bare ikke har kaffe som din morgenmad. Du bør også begrænse dig selv til to kopper kaffe om dagen, eller mindre. Det skal bemærkes, at en kop kaffe svarer til otte ounce, ikke en stor 24 ounce kop, som du kan få på en café. Forbrug Kaffe også afhænger af individuelle forskelle. Hvis du tager visse former for medicin, eller hvis du er gravid eller har en hjertesygdom, kan du ikke være i stand til at tolerere nogen mængden af ​​kaffe med din morgenmad. Det er tilrådeligt at konsultere din læge for at se, om du har brug for at mindske eller fjerne din kaffe forbrug for bedre sundhed.