Hvorfor ikke kostvaner Hjælp tabe sig?

Den tid, hvor mange kvinder holder op slankekure er beregnet. Som anslået af de britiske eksperter, dette er den periode på 5 uger, 2 dage og det 43. minut. 13% af kvinderne formåede at holde sig til en kost i den periode på 13 uger eller mere, 19% gav op efter en måned, 8% droppede alt efter blot en uge, og 16% kunne kost kun i 2 uger.

Hvorfor ikke kostvaner Hjælp tabe sig?

Kvinderne er normalt fristet til at droppe deres kostvaner på grund af slik, cookies og kager. 48% opgav under pres fra chokolade, 31% mislykkedes modstå chips, 26% begyndte at spise brød og ost, og 23% forlod slankekure grund af vin. 59% af kvinderne indrømmede, at det havde været svært for dem at holde sig til en kost på grund af trang til de mest skadelige produkter, 42% bare kunne lide at spise, og 30% af kvinderne klagede over en meget nedtrykthed som følge af kosten restriktioner.

Ifølge undersøgelsen, ser kvinder til at starte slankekure for første gang i en alder af 26, men én ud af tre kvinder gør det tidligere - i alderen fra 15 til 20 år.

De bedste motivationer at tabe omfatte kvindens foto eller en refleksion i et spejl. Den mest kraftfulde incitament til nogle damer var spørgsmålet: "Hvad måned af graviditeten er du i" Nogle kvinder begyndte at tænke på at tabe til at holde en partner eller forbedre sexliv.