Hvorfor har vi Flirt?

Hvorfor har vi Flirt?

Har du nogensinde spekuleret over, "Hvorfor har vi flirte?" Flirte er en sjov aktivitet, men når din kæreste eller veninde flirter med en anden, kan det gøre ondt. Så hvorfor gør folk flirte og hvorfor er det sådan et tveægget sværd?

Opdage Hvorfor har vi Flirt

Alle flirter -Fra yngste person til den oldest- fordi flirte er en form for menneskelig kommunikation, der er meget visuel og sjov at engagere sig i mellem mennesker, om de virkelig er tiltrukket af hinanden eller ej. Dette er nøglen til flirt: det er en måde at kommunikere, drille og generelt engagere anden person, men det behøver ikke at angive fysisk eller følelsesmæssig interesse.

Nogle psykologer henvise til flirte som human selvpromovering. Flirte annoncerer for verden, at nogen er til rådighed, interesserede og egnet til et forhold. Dette forhold behøver ikke at være en kærlighed match. Faktisk er lige så tilbøjelige til at flirte med hinanden som to romantisk interesserede partnere venner.

Flirte er også en risiko gratis måde at udforske dine relationer med andre mennesker. For eksempel, han svare på dine vittigheder? Gør hendes øjne lyser op, når du smiler? Er hans drillerier gør din mave snurre?

Primal Reaction

Nogle forskere og psykologer mener, at flirte er en primal, instinktive reaktion, der kommer fra dybt inde i hjernen. Denne følelsesmæssige reaktion er en påviselig del af menneskets sociale natur. Flirte giver mulighed for dannelse af bindinger mellem forskellige medlemmer af samfundet. Jo stærkere disse obligationer er, jo mere sandsynligt folk skal se ud for hinanden. Flirte åbner også en dør til kommunikation mellem to mennesker, der måske ikke har været til stede ellers.

Uanset om du accepterer, at flirte er en primal del af at være menneske, eller om det er bare en anden facet af menneskelig kommunikation, de fleste mennesker flirte, fordi det er sjovt.

Flirte er Fun

Når nogen smiler til dig, chancerne er du smiler tilbage. Selv hvis du er genert og usikker, vil det smil gør du føler dig godt på indersiden. Når du smiler til en person, dine øjne lyser op, bliver dit udtryk mere åben, og du gør en anden godt. Det er ikke usædvanligt at tørster, at "god følelse" forbundet med, hvordan en anden person flirter med dig.

Hvilke andre former for flirt gør du føler dig godt?

  • Komplimenter
  • Øjenkontakt
  • Casual fysisk kontakt
  • Fysiske fagter (tommelfingeren op, blink)
  • Bliver inkluderet

Flirte omfatter dig og bringer dig ind i situationer, som du ellers ikke ville have adgang til. Forestil, gå ind i et rum og en af ​​guys griner på dig, og stiller et spørgsmål højt nok, at du hører den, mens han kigger på dig. Kombinationen af ​​øjenkontakt og verbal gestus er inkluderende og at inklusion gør du føler godt, ikke kun om ham, men også om dig selv.

Flirte er Om Attitude

Hvis du ikke er sikker på, om du er en god flirt, kan du lære en masse tips og tricks, men du skal huske på, at flirte handler om attitude. Det handler om at være legende, munter, spontan og selvsikker. Hvis du ikke føler disse ting, kan du lade som om, og lad der hjælper dig bryde isen til at starte nye samtaler, møde nye mennesker og få at vide, dine venner og bekendte bedre.

Stadig ikke sikker på du kan gøre det flirte ting? Overveje at tage en prop som en hund, en kat, nogle smykker, en favorit magasin, en bog eller endda en funky hat. Redskaber kan invitere andre til at stille spørgsmål og give dig noget at reagere på.

Så hvorfor skal vi flirte? Det bedste svar er at være åben for nye oplevelser, mennesker og samtale. Tænk, at næste gang du bekymre dig, at du har noget at sige, fordi et spørgsmål er en stor samtale starter, og det annoncerer, at du er åben og klar til at chatte.