Hvorfor har vi fejre Thanksgiving

Kalkuner, dressing og familiesammenkomster er en accepteret kendsgerning af den fjerde torsdag i november, men ved du, hvorfor Thanksgiving fejres? Ferien går tilbage til 1621 og er rig på traditioner og mening.

Historien om Thanksgiving

Thanksgiving går tilbage til tidspunktet for pilgrimme og indianere. Fra simple tider fejrer en sprudlende høst til at blive en national helligdag, er Thanksgiving historie fyldt med inspiration og tradition.

The First Thanksgiving

Selv historiske beretninger har peget på fester taksigelse så tidligt som 1565 i den nye verden, den fest, der traditionelt har været anset for "The First Thanksgiving" fandt sted i 1621. I 1620, Mayflower landede i Plymouth, Massachusetts. Den fastslog kolonister, senere kendt som pilgrimme, der havde forladt England i søgen efter større religionsfrihed. Desværre pilgrimmene ankom i december, og mange af de nye kolonister overlevede ikke den barske vinter. Med hjælp fra lokale indianere, de var i stand til at plante afgrøder i foråret 1621, og dermed har haft en sprudlende høst. Med afgrøderne sikre en bedre vinter, planlagde pilgrimmene en fest af taksigelse. Det er billede af kolonister og medlemmer af Wampanoag stammen nyder et måltid sammen og takke for frugterne af den jord, der har tjent som inspiration til ferien til denne dag.

At blive en national helligdag

Disse høst observans fortsatte efter den første Thanksgiving, hovedsageligt i New England, og aldrig resulterer i en sammenhængende national fest. Men i midten af ​​1800-tallet, Sarah Josepha Hale, et magasin redaktør, begyndte at mester dens årsag. Hendes lederne og breve endelig fundet en sympatisk øre i præsident Abraham Lincoln. The Pilgrim Hall Museum detaljer, som den 1863 Thanksgiving proklamation gjorde sidste torsdag i november en national helligdag og dag for at give tak. Det var Franklin Delano Roosevelt, i håb om at udvide julehandlen i et land på vej ud den Store Depression, som besluttede at flytte ferien til fjerde torsdag i november i stedet for den sidste torsdag. Hans 1941 lov yderligere cementeret Thanksgiving som en national helligdag.

Moderne grunde til at fejre Thanksgiving

Som en fest gennemsyret af amerikansk historie, kan du forvente, at det en dag at huske landets forfædre og vise patriotisme. Men i moderne tid, gennemgangen af ​​det første Thanksgiving er generelt henvist til skolebørn. Selv om denne første fest var et skelsættende øjeblik i historien om Amerika, ud over at takke for frihed og sikkerhed, vil du typisk ikke finde flaget vinke af den fjerde af juli eller Memorial Day. I stedet forbliver ferien centreret om familie, venner og mad.

Nogle ser den ferie som en sidste bastion af ikke-kommercialisering. Beyond et par centerpieces og tema part leverancer, er Thanksgiving ikke får samme markedsføring skub som Valentinsdag, Halloween, eller især jul. Det føles mere ren i denne henseende. , Den tid og penge, der kræves dog at skabe en traditionel Thanksgiving spread ikke gøre dagen helt fri for pres.

Tv Specials

Som en national helligdag, Thanksgiving: en dag fri fra skole og arbejde for de fleste. Selv tv synes at konspirere for at bringe familier tættere sammen, med briller som:

  • Macy Thanksgiving Day parade
  • Big fodboldkampe
  • Tema maratonløb på talrige kabelkanaler indbydende alle til at samle 'runde

Blot at sige tak

Selv giver tak for de mange velsignelser livet let tolkes som en religiøs følelse, er der ingen særlig tro eller trossystem tilknyttet ferien. Et samfund kan være vært for en økumenisk tjeneste til ære for ferien. Familier ofte sige en bøn over maden, før du begynder middag. Kirker sponsorere ferie middage som opsøgende til de fattige og ensomme. Men alle disse aktioner bygger på den grundlæggende, sekulære forudsætning for at give tak.

Huske dem omkring dig

Fra førskolebørn gør håndaftryk kalkuner til voksne huske de vigtigste personer og øjeblikke i deres liv, er det let at besvare, hvorfor Thanksgiving fejres. Ligesom pilgrimmene gjorde på det lange siden dag, folk alle samles for at give tak for mange dusører livet byder på denne særlige dag.