Hvorfor har vi fejre Memorial Day?

Hvorfor har vi fejre Memorial Day?
Husk faldne soldater på Memorial Day

Har du nogensinde taget et minut til at spørge dig selv, "Hvorfor har vi fejrer Memorial Day?" Memorial Day er meget mere end blot en tre-dages fest weekend erklære begyndelsen af ​​sommersæsonen.

Hvorfor har vi fejrer Memorial Day: The History

General John Logon, den nationale chef for Grand Army of the Republic erklærede første mindedag (kendt som Decoration Day) den maj 5, 1868 efter borgerkrigen. Han ønskede folk at ære de faldne soldater ved at placere blomster på gravene af Unionen og konfødererede soldater på Arlington National Cemetery.

De nordlige stater var de første til at anerkende denne ferie, mens Sydeuropa ikke deltage i indtil efter Anden Verdenskrig I. I øjeblikket næsten alle amerikanske stater anerkender Memorial Day og nogle af de sydlige stater har en ekstra dag blot at anerkende Konføderationen.

Traditionelt blev Memorial Day observeret på maj 30. Det blev dog flyttet til den sidste mandag i maj at gøre det en tre-dages weekend for føderale ferieformål, som kunne være en af ​​de skyldige af ferie miste sin sande mening.

Glemmer den sande betydning af Memorial Day

Hvis du spurgte de fleste amerikanere, "Hvorfor har vi fejrer Memorial Day?" de fleste af dem ville sandsynligvis ikke. Medmindre du kender nogen, der er død i en krig, har du sandsynligvis ikke tænke to gange over, hvad den dag mindes. Det betyder ikke røre dig følelsesmæssigt nok for dig virkelig at bekymre sig om betydningen bag Memorial Day undtagen det er i begyndelsen af ​​sommersæsonen.

I håb om at bringe tilbage den sande betydning af dagen, var nationale Moment of Remembrance gennemført i 2000. Resolutionen beder amerikanerne til at have et øjebliks stilhed på Memorial Day 3 PM lokal tid. Denne øjebliks stilhed kan simpelthen en tid til at reflektere over historien, meditere eller bede.

Sådan fejre Memorial Day faktisk mener

Nu hvor du ved, hvad den sande betydning af Memorial Day er, kan du gøre planer om at gøre, hvad det oprindeligt var hensigten. Du behøver ikke at gøre noget ekstravagant, bare noget, der minder dig om de mennesker, der kæmpede for det, du har i dag. Det kunne simpelthen være at læse nogle historie, siger en bøn for de nuværende soldater, eller tage et par minutter til at uddanne andre på ferie sande mening.

Mange stater har ikke parader længere for Memorial Day. Du vil måske kontakte din byrådet om indstilling en op. Du kan kontakte lokale virksomheder for sponsorering og invitere skole bands, cheerleaders osv Du kan derefter kontakte lokale aviser for at få ordet ud om paraden. Ikke blot vil dette bringe tilbage hvad dagen handler om, det vil bringe folk ud af deres hjem for at fejre noget særligt.

Husk, behøver du ikke at gøre det til en højtidelig dag, kan du stadig deltage eller vært grill, gå til stranden eller deltage i andre Memorial Day festligheder. Disse aktiviteter fungerer som en fest for, hvor langt denne nation er kommet, de soldater, der satte livet på spil for det, og sammenføjning af venner.