Hvorfor har vi brug Motion?

Hvorfor har vi brug Motion?

Hvis du nogensinde har spurgt dig selv eller andre, "Hvorfor har vi brug for motion?" det tid til at sikre, at du virkelig forstår vigtigheden. Fordelene ved motion nå godt ud vægtkontrol og vægttab. Motion kan forbedre din sundhed, bekæmpe sygdomme og hjælpe dig finpudse livsfærdigheder som vedholdenhed, tillid og motivation.

Så Hvorfor har vi brug Motion?

Din krop er bygget til at flytte. Det var designet til at gå, løbe, springe, danse, skubbe og trække. Indtil det sidste århundrede, folk havde til at engagere sig i moderat til kraftig fysisk aktivitet blot at udføre daglige opgaver, men som har betydet, er behovet for daglige bevægelse faldet betydeligt. Folk nu køre biler, arbejde, mens du sidder ved et skrivebord og genskabe samtidig sidder stadig ser film og spille videospil. Trænings funktioner til at udfylde hullet mellem vores reduceret daglig fysisk aktivitet og kroppens naturlige behov for at flytte for at forblive sunde og raske.

Hvorfor vores muskler brug for motion

Vores muskler forbindelse til vores knogler via sener og ledbånd, og de fungerer som løftestang og holdere til vores knogler. Når du bruger dine muskler regelmæssigt, du stimulere vedligeholdelse og vækst af muskelvæv, så du kan fortsætte med at bruge din krop den måde, det var beregnet til at blive brugt. Personer, der ikke motionerer regelmæssigt risikere muskelatrofi, som kan føre til svaghed, dårlige arbejdsstillinger og falder i daglig funktionel sundhed. Sætningen, "use it or lose it" virkelig gælder dine muskler.

Ud over at bevare de grundlæggende funktionelle sundheden for dine muskler, du ønsker at bevare din muskelmasse for at holde dit stofskifte revving. Muskelmasse er mere metabolisk aktive end fedtmasse, hvilket betyder, at det brænder flere kalorier i løbet af dagen, selv når du sover. Hvis du undlader at udøve regelmæssigt, og du gradvist miste muskelmasse, vil dit stofskifte bremse så godt, hvilket kan føre til vægtøgning. Jo mere muskelmasse du vedligeholde, jo lettere vil det være for dig at vedligeholde din vægt.

Hvorfor vores knogler brug for motion

Fastholdelse stærke knogler som du alder kan hjælpe med at forhindre osteoporose, en degenerativ sygdom, der opstår, når dine knogler mister masse og begynder at tynde. Personer med osteoporose er i større risiko for fald, frakturer og langvarig invaliditet. Du kan vide, at calcium og D-vitamin spiller en stor rolle i udviklingen af ​​stærke knogler, men motion spiller en central rolle. Personer, der regelmæssigt deltager i vægtbærende motion oplevelse større stimulation af knogle celle produktion, sikre, at knogle masse stiger eller forbliver konstant med alderen. Vægtbærende motion omfatter:

  • Styrketræning
  • Gåture, jogging eller dyrker sport
  • Dancing
  • Gymnastik
  • Enhver anden øvelse, der involverer konsekvent "dunkende"

Hvorfor vores sind har brug for Motion

Motion øger blodtilførslen til hjernen og stimulerer forøgelser i hjernen masse, især i hippocampus - et område af hjernen kritisk vigtige i hukommelsen og ræsonnement. Fastholdelse hjernemasse som du alder kan hjælpe med at forhindre eller bremse kognitive og demens.

Undersøgelser viser også, at børn og voksne, der deltager i motion og sport har bedre mental og følelsesmæssig sundhed end personer, der ikke udøver regelmæssigt. Motion frigiver endorfiner, der afværge depression og angst, og regelmæssig motion kan endda forbedre symptomerne på depression.

Hvorfor vores hjerte og lunger brug for motion

Når du udfører hjerte-kar-motion, skal dit hjerte og lunger arbejde hårdere for at give dine muskler med ilt, de har brug for at udføre bevægelsen. Som du ånde sværere at tage i mere ilt, dit hjerte skal pumpe hurtigere at levere ilt til dine celler. Som det sker, at dine blodårer dialate håndtere den øgede strøm af blod. Alt-i-alt denne proces hjælper med at holde dine vener og arterier fleksibel og fri for plak oprustning eller blodpropper.

Desuden kan motionsture føre til en stigning i lungekapacitet, så du kan øge din kondition og gøre mere arbejde med mindre indsats. Alt-i-alt motionsture forbedrer din kondition og samtidig forhindre hjertesygdomme og slagtilfælde.

Udbredelse af nyheder

Nu, at du forstår vigtigheden af ​​motion, videregive din viden sammen. Næste gang du hører nogen som, "Hvorfor har vi brug for motion?" du ved præcis, hvad de skal fortælle dem.