Hvorfor har vi brug Fosfor?

Fosfor kan ikke være den første vitamin, som du mener at tage, når du vågner op hver morgen, men sandheden er, at det er et af de punkter, som du skal sørge for du får i din kost hver dag. Det har mange fordele, der vil hjælpe din krop. Her er blot nogle af de grunde, du bør sikre, at du tager fosfor i hver dag:

1. stærke, sunde knogler og tænder

Når det kommer til knoglerne, har du sandsynligvis automatisk tænke calcium og huske din mor fortæller dig at drikke alle dine mælk til at hjælpe dine knogler forblive stærk. Mens calcium er et vigtigt næringsstof, når du taler om knoglevækst, fosfor, også. Faktisk kan calcium faktisk ikke arbejde alene for at hjælpe dine knogler forblive stærk. Det tager et vist niveau af fosfor til at hjælpe dine knogler forblive raske. Faktisk kan du drikke al den mælk, som du ønsker, og tage kalktilskud hver dag, men medmindre du får nok fosfor ind i dit system, vil calcium ikke være i stand til at hjælpe dig og dine knogler. Omkring halvdelen af ​​alle knoglerne i din krop består af fosfat. Nogle fosfor endda bruges til at hjælpe med at opretholde kroppens væv. Derfor er du nødt til at tage i nok fosfor sammen med dine kalktilskud.

2. Det hjælper kroppen Opret Energi

Fordi fosfor giver din krop med fosfat, er der en række vigtige roller, som den spiller i din krop. For eksempel fosfor er ansvarlig for at skabe noget af den energi, du bruger hver dag. Det hjælper også din krop i at syntetisere proteiner, fedt og kulhydrater. Endelig regulerer væskestande i din krop.

3. Det hjælper kroppen med at optage Vitamin B

Kræves Vitamin B i kroppen for en række årsager. Ligesom fosfor, nogle former for vitamin B regulere din energi, mens andre forbedrer din mentale kapacitet og din følelsesmæssige stabilitet. Fosfor er nødvendigt for din krop til at tage i vitamin B og bruge de mange former for det ordentligt i kroppen.

Hvis du ikke får nok Fosfor

Hvis du har en fosfor-mangel i kroppen, er der en række bivirkninger, der kunne finde sted. Du kan have problemer med knogler og kan blive mere modtagelige for at bryde knogler i kroppen. Du kan have knoglesmerter, træthed, svaghed i forskellige områder af kroppen og endda angst som følge af ikke at tage nok fosfor. Men du skal også være sikker på at du ikke får for meget fosfor. Hvis du spiser en masse junk food, kan du tage i for meget fosfor hver dag, og det kan påvirke dine calcium niveauer. Du bør også tage en magnesium supplement til at sikre, at fosfor absorberes let ind i dit system.

Disse er blot nogle af grundene til, at du har brug for fosfor i din kost. Det spiller en meget vigtig rolle i udviklingen af ​​din krop. Uden fosfor, vil du ikke være at gøre mest muligt ud af alle de forskellige former for calcium, som du tager, enten. Prøv at få mere fosfor i din kost i dag.