Hvorfor har nogle mænd Har Forpligtelsesbevillinger Problemer?

Hvorfor har nogle mænd Har Forpligtelsesbevillinger Problemer?

Hvis du er dating en fyr, der ikke synes at ville tage dit forhold til det næste niveau, du er formentlig undrende, "Hvorfor nogle mænd har engagement spørgsmål?" Forståelse grunden din fyr ikke begå, vil hjælpe dig med at træffe beslutningen om, hvorvidt du bør forblive i forholdet eller flytte.

Hvorfor har nogle mænd Har Forpligtelsesbevillinger Problemer?

Når tænker, hvorfor mænd har engagement spørgsmål, er det nyttigt at se på den fyr tidligere relationer med kærester, familiemedlemmer og venner. Erfaringerne i disse tidligere forhold påvirker ofte fremtidige relationer, især på området for engagement.

Frygt for afvisning

Mange mænd har svært ved fuldt ud at investere deres følelser ind i et forhold, fordi de har oplevet afvisning. De kan have følt stærkt for nogen, kun, at personen elsker ham tilbage, men derefter gå væk eller en person brød sig ikke om ham så dybt som han gjorde, og som forårsagede dybe sårede følelser.

Frygt for at ændre hans veje

Nogle mænd bliver fortrolig i deres liv, og de kan ikke lide forandringer. En mand med denne frygt vil ikke ønsker at gå videre til en ny fase i et forhold, fordi det betyder en ændring i hans liv. Selv om det kan være bedre end det liv, han har nu, han ikke vide det med sikkerhed, og det er det, der holder ham i at bevæge sig fremad.

Frygt for fiasko

Nogle mænd tror forpligter sig til et forhold betyder, at de skal opfylde visse forventninger. Disse mænd er som regel perfektionister og ikke ønsker at indgå i en situation, hvor de ved, de måske ikke være i stand til at udmærke sig. Af denne grund de undgår engagement, fordi de ikke vil mislykkes.

Uafhængighed

Mange mænd vokser op til at tænke, at de ikke behøver nogen til noget. De forventes at tage vare på sig selv og ikke være afhængig af nogen, især en kvinde. Mens nogle mænd kan se relationer som en måde at drage omsorg for andre, andre ser det som at have en person tage sig af dem. Dette holder disse typer af mænd fra at begå til nogen.

Manglende evne til at dele livets

Nogle mænd har en enorm vilje til det liv, de har skabt for sig selv. En mand i denne kategori kan være yderst vellykket og kunne have nået et niveau i hans karriere, der gør ham finansielt sikker. Nogle mænd er ikke villige til at dele denne succes i frygt for, at deres betydelige andre vil benytte sig af dem.

Frygt for en identitet Change

Ikke kun mænd frygter, at deres liv vil ændre sig, de frygter også deres identitet kan ændre sig. Mænd har et bestemt billede af, hvad det betyder at være i et fast forhold eller være gift, og billedet normalt producerer en bestemt type person. Hvis manden ikke ser sig selv som værende den type person, han ikke er villig til at indgå et fast forhold på grund af frygten for, at han bliver den type person.

Holde Tilgængelige optioner

Nogle mennesker, der er altid på udkig efter det næste bedste ting vil ikke begå, fordi de ikke ønsker at lukke døren for andre muligheder. De ønsker ikke at slå sig ned, fordi de altid spekulerer på, om der er en anden bedre for dem.

Allerede Forpligtet

Mænd, der har engagement spørgsmål i et forhold kan have allerede forpligtet sig til en anden. Hvis mænd, der har problemer med at give slip på tidligere forhold aldrig rigtig Uncommit selv, det gør det umuligt for dem at forpligte sig til en anden.

Hvad man skal gøre ved din mand engagement Issues

Mænd med engagement spørgsmål er bange, og mange af dem er villige til at ændre sig. De er sat i deres måder og har dvælende spørgsmål fra tidligere forhold. Diskutere hvorfor de kan have engagement spørgsmål kan åbne døren til at undersøge mulighederne for at løse konflikten, de har inde i sig selv. Hvis han er bange hans liv vil ændre sig dramatisk, kan du foreslå, at du prøver det næste niveau af forholdet og se, hvordan det føles. Hvis det ikke er behageligt for ham, kan du lover at gå tilbage til den måde, tingene er nu. Chancerne er, at ændringen i dit forhold er ikke så slemt som han forudser, og han kan blive overrasket over, hvor meget bedre det er.

Selvfølgelig praktiserende ægteskab er ikke så let at gøre. Hvis din mand ikke vil forpligte sig til ægteskab, skal du beslutte, om du vil vente eller gå videre til en anden. Men før du beslutter dig, kan du overveje parrets terapi, fordi det er en fantastisk måde at udforske hans engagement spørgsmål og find resolutioner i dit forhold. Hvorfor har nogle mænd har engagement spørgsmål? Der er flere grunde. Nøglen til at komme forbi den manglende evne til at begå, er at finde ud af, hvilke frygte din mand har og løse det i overensstemmelse hermed.