Hvorfor har min baby Vomit alt, hvad hun Eats

Hvorfor har min baby Vomit alt, hvad hun Eats

Et problem af forældre til mange nyfødte spædbørn står, er, at af uforklarlige opkastning og et spørgsmål om mange børnelæger er "hvorfor min baby kaster alt, hvad hun spiser?" For mange er det et simpelt tilfælde af dårligt etablerede fodring, og for andre der kan et medicinsk problem, der kræver en vis grad af behandling eller intervention.

At få den Fodring Regimen Right

Det tager ofte et par uger til at etablere en robust fodring regime for en nyfødt spædbarn. Uanset om amning eller sutteflaske, spædbørn tilpasse i deres eget tempo, og udholdenhed er den bedste fremgangsmåde for forældre at vedtage som der kan til tider være frustrationer, når barnet ikke tager til fodring samt var håbet.

Hvorfor har min baby Vomit Everything hun spiser: Mulige Årsager Forklaret

Når en nyfødt begynder at vise et mønster af opkastning, forældre ofte bekymre dig. Nogle ikke søge læge så hurtigt som de burde gennem frygt for, at de som forældre har fået noget galt med fodring regime de har udviklet. Det er vigtigt for forældre at skelne mellem normal og meget fælles handling af en baby at opdrage små "possett er 'mælk i forhold til rigelige mængder af mælk, der kastede op i langt større mængder.

Der er mange almindelige årsager, der besvarer spørgsmålet "hvorfor min baby kaste op alt, hvad hun spiser":

Positional Opkastning

Nogle spædbørn tåler fodring langt bedre, når fodret i en næsten lodret position. Hvis fastlagt kort efter et feed, vil mange spædbørn kaste op udelukkende fordi mælken ikke er helt fundet vej ind i maven og kastede op fra den øvre mave-tarmkanalen.

»Winding" eller "bøvsen" er afgørende for nyfødte, som i modsætning til større børn og voksne, de ikke er i stand til at bøvse indholdet af det, de lige har spist, hvis en lomme af mælk eller luft udvikler på vej ned. Winding tillader indesluttet luft, som er et fælles træk i den nyfødte, at blive udvist med lethed. Hvis et spædbarn ikke forpustet helt efter et feed, kan han være tilbøjelig til opkastning snart bagefter.

Gastric Bug

Forudsat symptomerne ikke vare mere end 24 timer, vil nogle børn kunne kæmpe med lejlighedsvise gastrisk bugs og vira. Især når blanding med andre børn, kan spædbørn være så tilbøjelige til problemer som voksne, og vil lide i netop den samme måde.

En periode med opkastning og generel utilpashed er ingen større bekymring, forudsat barnet ikke bliver dehydreret. Tæt monitorering af produktionen af ​​urin i bleer er en god indikator for potentiel dehydrering.

Mælk Intolerance

Selvom det ikke er den mest almindelige, mælk intolerance i nyfødte kan være et vanskeligt spørgsmål at identificere og derefter overvinde. Ofte er det sådan, at en nyfødt vil kaste op efter hver fodring. En mælkeallergi opstår, når barnets krop identificerer protein i mælk som en fjende til kroppen og i et forsøg på at afvise det barnet kaster op. Spædbørn der ammes, er mindre tilbøjelige til at udvikle allergi over for mælk; men det er ikke uhørt.

Samt opkastning, intolerance over for mælk normalt udviser andre symptomer såsom:

  • Løs afføring
  • Modvilje mod at fodre
  • Gagging / opkastning
  • Colicky symptomer
  • Hududslæt

I tilfælde, hvor der er mistanke mælk intolerance, skal der søges omgående læge fra en børnelæge som barnet kan være i fare for at blive underernæret, hvis han ikke tolerere det er meget påberåbt mælk feeds.

Gastrisk refluks

Dette er et relativt almindeligt problem hos spædbørn og heldigvis behandles ved hjælp af medicin afgivet indtil barnet vokser ud af det. Gastrisk refluks kan præsentere på alle alderstrin i et spædbarn, selvom denne tilstand normalt vises inden for de første par måneder. Præsentation optræder ofte i form af opkastning, som til tider kan være projektil i naturen. Barnet er ofte ubehagelig på grund af den syre, der produceres hver gang han kaster. Gråd og irritabilitet er ikke ualmindeligt med spædbarnet tegning benene opad for komfort.

Gastrisk refluks skal diagnosticeres og behandles under pleje af en børnelæge, og når medicin har fået virkning, kan barnet snart vende tilbage til et normalt fodring mønster.

Pylorusstenose

Pylorusstenose er en af ​​de mindst almindelige årsager til spædbarn opkastning; er det imidlertid ses i cirka tre babyer promille i USA. Betingelsen præsenterer med spædbarnet opkastning pludselig en kraftig måde med opkast optræder i et springvand-lignende måde.

Betingelsen er forårsaget når en indsnævring i mavetarmkanalen kræfter fødevarer, som forsøger at passere tilbage opad og ud af munden. Præsentation alderen på to uger og to måneder pylorusstenose kræver øjeblikkelig kirurgisk behandling for at korrigere, da barnet bliver i stigende grad udsat for dehydrering som opkastning fortsætter.

Må ikke bare antage

Vigtigst er det ikke en god idé at gøre antagelser om årsagen spædbarnet er opkastning efter fodringer. Bare fordi et andet barn har haft reflux eller har fået en maven fejl, betyder det ikke automatisk, at den nyfødte har samme. Hvis symptomerne varer efter en periode på 24 timer, er det afgørende at søge råd og opmærksomhed fra en børnelæge.

Nogle betingelser er ikke diagnosticeret alene på symptomer og hvordan spædbarn gaver. For forhold såsom pylorusstenose, en abdominal ultralyd scanning er undersøgelse af valg, da det viser tydeligt, hvor gastrisk defekt er, hvis til stede. Forældre skal være opmærksomme på, at nogle forudsætninger er angivet med udelukkelsesmetoden, og derfor tålmodighed er meget påkrævet.