Hvorfor har mænd og kvinder Crave Junk Food?

Hvis du tørster visse fødevarer fra tid til anden, især junk fødevarer, så er du bestemt ikke alene. Mange mennesker er pludselig ramt af en trang til chips, slik barer eller cookies hver dag og igen. Følgende er almindelige årsager til mænd og kvinder tørster junk fødevarer.

Hormoner

Undersøgelser viser, at hormonelle forandringer hos kvinder, typisk den månedlige menstruationscyklus, spiller en vigtig rolle i udløsning junk food cravings. Niveauet af østrogen i en womanâ € ™ s krop falder samt serotonin niveauet i hjernen, når hun er ved at få sin menstruation. Serotonin er hjernen kemikalie, der er ansvarlig for at gøre en person afslappet og rolig. Når det falder, trang til kulhydrat og fedt-rige fødevarer som chokolade, kager, småkager og kartoffelchips, er udløst af stigningen i humørsvingninger af en kvinde.

Mænd oplever junk food cravings i løbet af deres teenage år, når deres hormoner er stadig uregelmæssig. Men da mænd ikke har månedlige hormonelle forandringer i deres krop efter puberteten, har de tendens til at have færre junk food cravings end kvinder.

Graviditet

Medicinske forskere viser, at ændringerne i hormoner, at gravide kvinder erfaring og deres behov for at øge indtaget af kalorier udviser ændringer i deres foretrukne kost. Blandt de almindelige fødevarer, som de tørster efter, er chokolade, chips og pickles.

Stress

Det er en almindelig reaktion for at nå ud til en bar af chokolade, når du er stresset. Stress øger behovet for yderligere indtag af kulhydrater til at give mere energi til at klare det. Med den stressende liv, som folk fører i disse dage, især i arbejdet afsnit af deres liv, er det ikke underligt, at automater er tilgængelige i de fleste kontorer.

Self Berøvelse

Når du fratage dig selv af den mad du tørster, vil den følge, at du vil tænke over, at fødevarer non-stop indtil du til sidst giver efter. Junk fødevarer er altid den første på listen til at gå, når du er på slankekur eller ser din vægt. Men chokolade, chips og lignende er den mad, du oftest tørster, fordi de er nemme at få (ingen forberedelse overhovedet) og dermed de sværeste dem til at give op. Det er en ond cirkel, fordi du nægter dig selv for trangen, men give op, og du nægter dig selv endnu mere.

Andre faktorer, såsom ernæringsmæssige mangler, har været knyttet til junk food cravings. For eksempel, hvis du er calcium mangelfuld, kan du tørster yoghurt, mælk eller andre fødevarer, der er høj i calcium. Imidlertid er disse teorier ikke er medicinsk understøttet. Nogle cravings er det de psykologiske faktorer: duften af ​​cookies bagning, ser tv-reklamer for cheeseburgers og pizzaer, eller se nogen walking forbi dig med en pose chips. Når du tørster efter junk fødevarer, så prøv at begrænse dig selv fra binging, for ikke at kompromittere din vægt eller dit helbred.