Hvorfor har kvinder Freeze?

Kvinder ofte klager over frysepunktet, og lægerne mener, at deres hormoner er skyld. Tilbage i 1998 fandt de ud af, at womenâ € ™ s kropstemperatur er med 0,4 grader højere end mændenes, men deres hænder og ben er 2,8 grader koldere. Ifølge en teori, det er en naturlig mekanisme: den kvindelige krop er sat op til at beskytte barnet mod kulde under graviditet.

Hvorfor har kvinder Freeze?

Professor Michael Tipton fra University of Portsmouth hævder, at varme-receptorer er i en millimeter fra hudoverfladen. På grund af blod kapillærer, hud har normalt en behagelig temperatur. Men womenâ € ™ s kropstemperatur ofte varierer afhængigt af niveauet af østrogen, som styrer de perifere kar. Jo flere hormon kvinder har i blodet, jo højere følsomhed deres blodkarrene til temperaturen er.

Ved indfrysning, giver receptorerne kommandoen for kapillærerne at få smallere og omdirigere blod til de vitale organer. Således kan vasokonstriktion forekomme hos kvinder, selv ved et lille fald i temperaturen.

Ladies har også 10% mere fedt. Fedtvæv beskytter de indre organer fra skade, men det forhindrer også varmen i at nå overfladen af ​​huden, der er grunden til overvægtige mennesker altid har sænket hudtemperatur.