Hvorfor har jeg Stop tabe vægt?

Hvorfor har jeg Stop tabe vægt?


Det kan være frustrerende, når du når en slankekure plateau, er skalaen ikke rokke, og du spørger dig selv, "Hvorfor har jeg stoppe tabe?"

De fleste fælles svar til Hvorfor jeg Stop tabe vægt

Når din vægt når et plateau, og du stadig forsøger at tabe, kan det være for en række årsager.

Spise flere kalorier, end du er klar over

Når man står på skalaen og spørge, "Hvorfor har jeg stoppe tabe?" det egentlige spørgsmål bør ofte være, "Hvor mange kalorier skal jeg spise, og hvor mange kalorier har jeg brug for?" Antallet af kalorier du skal spise for at tabe sig, afhænger af flere ting, herunder din alder, nuværende vægt, aktivitetsniveau og køn. Som du tabe sig, du har brug for færre kalorier. Som du alder, får du brug færre kalorier. Hvis du er inaktiv, skal du færre kalorier.

Når du starter en kost og spise mindre, resulterer i vægttab, men når dit kalorieindtag indhenter din kalorie behov for at opretholde din vægt, i stedet for at tabe vægt, din vægt vil forblive den samme.

Her er et eksempel:

En 40-årig kvinde, der er 5 fod 4 inches høj, vejer 155 og udøver tre dage om ugen behov 1869 kalorier om dagen for at bevare sin vægt og omkring 1500 om dagen for at tabe. Når denne kvinde falder til 140 pounds hendes vægttab stopper. Hvorfor? Fordi hun nu har brug for 1776 kalorier om dagen for at opretholde og 1400 til at miste; 1500 kalorier om dagen sænker vægttab til det punkt, at det synes at hende, at hun ikke taber på alle.

Inaktivitet

Inaktivitet er en anden grund folk holder op med at tabe sig. En indledende fald i kalorier i starten af ​​en diæt medfører vægttab, men når du ikke motionerer, din krop kræver færre kalorier. For eksempel, hvis du tager den samme 40-årig kvinde i ovenstående eksempel, som udøver tre dage om ugen og ændre hendes aktiv livsstil til en inaktiv livsstil, nu hun har brug for 1550 kalorier til at opretholde (ikke tabe). Med øvelse kan hun spise 1500 og taber! I stedet hvis hun vælger en stillesiddende livsstil, er hun ser på en virkeligheden i en 1200 kalorieindhold kost, hvis hun ønsker at tabe.

Nåede Din sund vægt

En af grundene folks vægt når en stilstand, er, at de har nået deres sund vægt. Du kan kontrollere den ideelle højde og vægt diagrammer til at finde vægten interval for dig. Sommetider folk tror, ​​de er fede, når de ikke er. I stedet er de ikke tilfredse med deres kropsbillede. Hvis du tror det kan være tilfældet for dig, anbefales du tale med din læge. Først og fremmest, kan lægen fortælle dig, hvad vægten er rigtigt for dig, og for det andet, kan lægen hjælpe med at sikre, at du ikke blive offer for en spiseforstyrrelse i et forsøg på at blive tyndere, end du har brug for at være.

Medicinske årsager

I nogle tilfælde kan medicinske tilstande og / eller medicin forårsage vægtstigning eller påvirker vægttab. Mennesker med problemer med skjoldbruskkirtlen, som bremser stofskiftet kamp med vægtøgning og forsøger at tabe sig. Hvis du tror, ​​det kan være dit problem, planlægge en check op med din familie læge for en professionel diagnose.

Medicin, der kan forårsage problemer med at tabe sig er:

  • Hormonelle medicin (herunder prævention)
  • Mundtlige steroider
  • Anti-depressivt medicin
  • Diabetes medicin
  • Anti-psykotiske medicin

Hvordan at bryde igennem en Vægt Plateau

Forskellige mennesker foretrækker forskellige taktikker til at bryde igennem deres vægt plateau. En anbefalet metode er kalorieindhold flytte som også er kendt som kalorie cykling. Denne metode til slankekure forskyder mængde kalorier du spiser fra dag til dag, så din krop ikke ved, hvad de skal forvente. Tanken bag dette er, at når du spiser et lavt kalorieindhold beløb hver dag, din krop skydes ind overlevelse mode og dit stofskifte bremser for at spare energi. Det betyder, du forbrænder fedt langsommere og vægttab synes at være gået i stå.

En anden måde at bryde igennem dit vægttab plateau er at ændre, hvad du laver til motion. Fitness træner Jonathan Roche anbefaler intervaltræning, fordi det brænder op til 30 procent flere kalorier end regelmæssig motion.

Vægt plateauer kan vare uger og endda måneder for nogle mennesker. Hvis din vægt bare ikke vil rokke sig, er det bedst at kontakte din læge for en helbredsundersøgelse. Han kan holde svaret for at få dit vægttab tilbage på sporet, hvis alt andet er mislykkedes.