Hvorfor har Grinch Hate jul?

Hvorfor har Grinch Hate jul?
Lad ikke en Grinch stjæle din ferie juble!

Der er masser af grunde til, at folk er vilde med julen: familien samvær, mad, afgivelse og modtagelse af gaver, sne ... der får mange til at undre sig, hvorfor Grinch hader julen? Faktisk hadede han denne ferie så meget, at han terroriserede hele byen af ​​Whoville juleaften.

Mens forklædt som julemand, han:

  • Tog væk deres gaver
  • Stjal deres ferie dekorationer
  • Pilfered alle fødevarer fra deres køleskabe at ødelægge julen fest.

Han pakkede alt i en kane og gemt det i sin hule.

Mere om Grinch

For folk, der ikke kender historien om Grinch, han er en grøn, fuzzy, monster-lignende person, der bor på en klippe med udsigt over fiktive by Whoville. Han kan ikke lide de Whos fordi de er altid glad, altid smilende og ofte synger. Hans eneste følgesvend er hans hund, Max. Denne historie er blevet så populært, at folk i det virkelige liv, som er gnaven i feriesæsonen undertiden omtales som grinches.

Originale Årsager han hadede julen

Årsagerne Grinchen hadede julen blev oprindeligt afsløret i bogen Hvordan Grinch Stole Christmas af Dr. Seuss, som første gang blev udgivet i 1957. Mens fortælleren hævdede ingen rigtig vidste præcis hvorfor, han har nogle gæt. Disse grunde var:

  • Han havde sko, der var for stram.
  • Hans hoved var ikke skruet på højre.
  • Hans hjerte var to størrelser for lille.

Fortælleren hævder, at dette tredje grund var helt sikkert den mest sandsynlige.

Opdateret Årsager han hadede julen

I 2000 live action filmatisering af historien, er Grinchen barndom undersøges nærmere. Seeren erfarer, at Grinchen bruges til at leve blandt Whos, ikke på hans stenede overser. Mange af dem drillede og mobbet ham som barn, så han lærte at hade dem, eller i det mindste at se dem med foragt.

I denne film, unge Cindy Lou Hvem bringer Grinchen ned for at deltage i pre-jul-aktiviteter. Men bliver han træt af de Whos 'besættelse med dekorationer og gaver og hans erindringer om sin ungdom i byen kommer oversvømmelse tilbage. Ligesom han begynder at nyde julen lidt, han ender vred og mere bitter i stedet.

Hvordan han skiftede mening

En historie, der blot dvæler ved de forhold, der vedrører hvorfor gjorde Grinchen hader julen ville være en temmelig deprimerende én. Den sande lektion i denne fortælling er, at mens Grinch sikkert gjorde hader julen i starten, ændrer han sit sind kommer julemorgen. Han går tilbage op i sin hule med alle de gaver, mad og dekorationer og venter på at høre hulken af ​​byens borgere. I stedet han hører hver eneste Hvem står sammen synger en julesang. Det viser sig, at de kan nyde dagen uden endnu en skrot af materielle goder.

Endelig Grinchen forstår, at julen handler ikke kun om ting. Det handler om at dele ferie med dem du elsker og holder af. Han er så overvældet med denne erkendelse af den sande betydning af julen, at han vender tilbage til Whoville og giver dem tilbage alt, hvad han tog, og fortsætter derefter at tilbringe ferie med dem. Han skærer selv den "stege dyret" på julemiddagen.

Konklusion om Hvorfor har Grinch Hate julen

Det ser ud til, at den vigtigste grund Grinchen hadede julen går tilbage til hans hjerte er to størrelser for lille. Fortælleren i både bogen og filmen selv bemærker, at Grinch hjerte voksede tre størrelser på den skæbnesvangre juledag, hvilket gav ham styrke til at bære slæde ned ad bakken fra sin hule i stedet for at stole på hans trætte hund Max, som fik til opgave at jobbet med at trække slæden op ad bakken, for at få hjælp.