Hvorfor Guys Giv Dumb Gaver

Hvorfor Guys Giv Dumb Gaver


Mange kvinder spekulerer på, hvorfor fyrene giver dumme gaver så ofte. Mens de mener det godt, synes der at være en form for modsætning mellem det, han får, og hvad hans kæreste virkelig ønsker. Kan dette undgås?

Regne ud Hvorfor Guys Giv Dumb Gaver

En af de vigtigste grunde til, at fyrene giver dumme gaver er, at de ikke lærer at undgå det. De har lært, at roser eller lidt af smykker og måske en æske chokolade er udvalget af gaver passende for fyre at give deres kærester. I virkeligheden, hvis du får en dum gave fra en fyr, måske han skulle få nogle kredit i mindst forsøger at tænke uden for boksen. Desværre, når du får uden for de traditionelle bekvemmeligheder, der er mange, mange måder at gå galt.

Den stumme Gave Kategorier

Der er mange eksempler på "dumme gaver", og næsten alle, der har haft en kæreste kunne bringe op et eksempel eller tre. De har tendens til at falde ind i et par kategorier:

  1. "Det er ikke dig, det er mig." Da rabiat sportsfan får sine kæreste center felt sæsonkort til hans favorit hold, det er et eksempel på en gave, der ikke fokuserer på modtageren, men giveren. Gavekort eller kort til deres foretrukne butikker falder i denne kategori også.
    .
  2. "Som det ses på TV." Effekten af suggestive reklame er stærk, og når et helt nyt sæt af køkkenknive med "... men vent, der er mere!" klistermærker på dem dukker op, er det temmelig indlysende, at den fyr ikke var at lægge mange tanker i gaven. Selv i tilfælde af "nice" gaver som diamanter, er det ofte mere indflydelse TV eller radio i stedet for en autentisk følelse af at give.
    .
  3. "Min engel er en Centerfold." Den klassiske sang af J. Geils Band illustrerer lejlighedsvis fyr, der beslutter sig for at købe en Victorias Secret ensemble eller anden sexet gave til hans kæreste. Ideen er smigrende, på en måde, men ofte elementerne er upraktisk, sjældent er de den rigtige størrelse, og under alle omstændigheder de er forankret i hans fantasi, ikke hans kæreste er. Igen "det er ikke dig, det er mig", men det sker ofte nok til at bedømme sin egen kategori.

"Vi kan her ..."

"... Er en fiasko for at kommunikere." Denne linje fra den klassiske "fyr" film, Cool Hand Luke, er den mest kortfattet måde at komme til roden af problemet. Grunden fyre giver dumme gaver er, at de virkelig ikke kender nogen bedre. Motivationen er der at gøre noget særligt, og det er godt. Problemet ligger i definitionen af ​​"særlige".

Gaverne er anført ovenfor, er ikke nødvendigvis dum. Det er fuldt ud muligt, at de er præcis, hvad kæresten ønsker. Spørgsmålet er, hvordan kan han vide det? Svaret er forbavsende enkelt: hun kan fortælle ham. Guys rent faktisk kan læse tanker, men det tager års praksis, og for at hjælpe dem med, deres kærester har brug for at kommunikere klart, hvad de ville overveje en god gave.

Der er et par hjemmesider, der kan hjælpe. AskMen har en gave-giver vejledning til fyr veninder, og hvis du er subtile du kan få ham til at læse alle Herre Talk, som har nogle store subjections for gifts.These er ikke en erstatning for egentlig kommunikation, naturligvis, og kan ikke få dig den personlige gave, du tørster. Du kan altid ikke-så-subtilt sende ham links til din huskeseddel på Amazon.com eller andre websteder.

Hvis du synes, det er lidt grov til punkt på en bog og sige "Det er, hvad jeg ønsker for min fødselsdag!" du har ret. Men det er nødvendigt, især hvis din kæreste ikke har haft en masse erfaring at købe dig gaver. Subtile hentydninger virker ikke først langt senere i forholdet. De fleste fyre vil ikke lære at genkende den subtile smil du får, når du ser, at særlige par støvler, og endnu færre vil huske at finde ud af din størrelse, før de køber dem. Endnu færre vil tænke at sneakily bede dig om at "prøve dem på, hvordan de ser" først for at sikre at de er komfortable.

Du kan hjælpe dem ud med positiv forstærkning. "Jeg kunne aldrig råd til disse, måske Santa vil bringe dem," er én måde. Eller prøve dem på, se på ham med et smil og sige "Wow, disse støvler gøre mig ekstra sexet for dig." Tilslutning af tanken om, at være opmærksom på, hvad du ønsker, er en del af deres egne interesser, vil få de rigtige gaver i dine hænder.

Det kan tage et stykke tid, dog. I mellemtiden, så husk at en gave er mindst en gestus af hengivenhed, et tegn på deres følelser og omsorg for dig. Vær nådig, taknemmelig, og fortsætte med at kommunikere åbent som dit forhold vokser sammen.