Hvorfor Gentagelse er en nødvendig Parenting Tool

Hvorfor Gentagelse er en nødvendig Parenting Tool
Sluk lyset. Sluk for fjernsynet, når du forlader lokalet. Det er forståeligt, hvis du lider af gentagelse træthed, eller hvis du får lidt forværret, fordi du træder på et stykke legetøj du fortalte dit barn mindst to hundrede gange i hans levetid at samle op fra gulvet.

Men gentagelse er en del af forældrerollen. Vi er her for at fortælle vores børn igen og igen de budskaber, de har brug for at høre i løbet af deres liv for at holde dem sikkert og glade, uanset om det er en gang eller tusind gange.

Vores Bedste Beskeder udtrykkes igen og igen

Selvom min mand og jeg var voksne, ville hans far altid fortælle os, før vi gik overalt, "Vær forsigtig kørsel." Jeg indså, at det budskab fast i vores hoved, om vi skulle til 7-11 at hente en lotto billet eller til Kentucky for at se min fætter kandidat fra fysisk terapi skole.

Forældre har mulighed for at fortælle deres børn på mange måder, hvor meget de holder af dem hver dag. Det kunne være noget simpelt som "Børst dine tænder" eller "Vær forsigtig kørsel."

Der er nogle meddelelser, som børn aldrig trætte af at høre, selv om de opfører sig som det, såsom "Jeg elsker dig."

Børn lærer gennem Gentagelse

Der er visse ting børn vil få det samme, og ting, som børn ikke vil få, selv efter de første hundrede gange. Dette påvirkes af:

  • Barnets forståelse af emnet.
  • Hvor godt barnet kan forholde sig til emnet.
  • Hvorvidt huske de fakta, du deler med dem kommer nemt.
  • Barnets modenhedsniveau.

De har brug for os at arbejde med dem, så længe som muligt og så tålmodigt som muligt, indtil de får meddelelsen.

Hvordan til at supplere din Gentagelse

Hvis dine børn har problemer med at huske noget, du fortalte dem efter hundrede gang, kan det være tid til at supplere dine verbale meddelelser med læring hjælpemidler.

Forklare betydningen af, hvad du siger Yderligere

For eksempel, hvis du har fortalt dine børn hver dag i de sidste mange år for at slukke et lys, når de forlader lokalet, forklare dem, at det er vigtigt, fordi det hjælper bevare vores miljø. Du kan gøre det til en lille mini lektion for dem. Når børnene er klar over den indflydelse, de har på miljøet ved ikke at spare energi, de bærer, at lektion med dem hele deres liv. Det er meget mere effektivt end simpel gentagelse.

Giv dem Grunde til pleje

Det er ikke, at dine børn er ligeglade. De har så meget de lærer i løbet af dagen, og en masse gange, har de endnu ikke nået det modenhedsniveau at værdsætte ting på det niveau, som vi gør som voksne.

Hvis vi par vore gentagne beskeder med noget, de bekymrer sig om, det gør det budskab alt, mere kraftfuld. For eksempel min datter er meget godt om at dreje ud lysene at spare energi, fordi hun ved, at slukke lyset hjælper os med at spare penge. Og hvis vi sparer penge, er vi i stand til at købe hende mere af hendes livretter, tøj og endda et stykke legetøj en gang imellem. Derfor er det vigtigt for hende også at slukke lyset, fordi hun indser der er flere fordele i at gøre det.

Brug Visual Aids

Du kan lade noter ved siden af, hvor dine børn er mest tilbøjelige til at se ud. Døre er gode steder at sætte noter, for eksempel at minde dine børn at slukke lysene før de forlader lokalet. Brug af diagrammer er en anden god måde at hjælpe børnene med at holde styr på, hvad de skal gøre i løbet af dagen, eller en liste over ting at gøre.

Holde Tålmodighed

Det er rigtigt, at gentage tingene flere hundrede gange til tider kan være en smule iført. Hold din cool, og gentage det endnu en gang. Kom gal vil kun opmuntre dit barn til at gå i den modsatte retning. Hvem ved? Måske vil han huske på eget til tiden 701.

Tak for læsning.