Hvorfor Frygt Red Lipstick?

En Internet meningsmåling viste, at en ud af fem mænd ville foretrække en kvinde iført rød læbestift. Men kvinderne selv har blandede følelser om denne farve: fra grænseløs kærlighed til en stærkt udtalt frygt. Hvorfor sker det? Er denne frygt velbegrundet?

Hvorfor Frygt Red Lipstick?

Her er, hvad berømte skønhed guruer mener om de mystiske effekter af rød farve. Tibo Vabr, kreativ direktør hos Clarins, siger, at tilbage i halvtredserne den røde læbestift var mode og domineret makeup. Vabr påpeger, at nutidens kvinder er det deres personlige holdning til den farve, der betyder noget. Hvis de tror, ​​at rød farve betyder bare ikke passer dem, kan ingen prøve at overtale dem ellers.

Guerlain 's Creative Director Olivier Echaudemaison tænker forskelligt. Han nikker til det faktum kvinder bar rød læbestift til at henlede opmærksomheden allerede i oldtiden. Han opfordrer enhver pige og kvinde til at opleve den kraft af denne magiske farve. Han tilføjer dog, du skal være på vagt, vil situationen sikkert komme ud af kontrol.

Hvorfor Frygt Red Lipstick?

Brothers Caten, designere på Dsquared2 selskab, gjort rød læbestift dronningen af makeup i deres sidste show. "Som altid havde vi en lang argument, mens du vælger mellem røde og vin nuancer men til sidst gik det op for os. Hvis du har en lille sort kjole i din garderobe, så hvorfor ikke du stadig har rød læbestift i din kosmetik taske? Fordi i virkeligheden er disse to most ".

Hvorfor har kvinder Undgå rød læbestift?

Når det kommer til skønhed kvinder søger ikke nemme måder. Men i historien om had-kærlighedsforhold forhold til rød læbestift fleste kvinder erkendte deres nederlag og opgav det. Men så sent som i slutningen af det 19. århundrede, da de tyske moralister hævdede, at rød læbestift var en egenskab ved Streetwalkers, kvinder bed deres læber så hårdt, som de kunne for at gøre dem ser lysere.

Måske dem, der afviser rød farve ikke frygter farven sig selv, men de virkninger, den medfører.

Der er tre grunde til.

  • Først en gammel stereotyp: røde læber levere en aggressiv besked, røde farve er for femme fatale type. Det afhænger dog. Har blid Audrey Hepburn ligne udgør en trussel mod andre? Hun brugte rød læbestift!
  • For det andet, piger tror ofte, at rød farve ikke passer deres teint. Det er en utilgivelig misforståelse. Den røde læbestift kommer i nogle firs nuancer og en af ​​dem vil helt sikkert være det rigtige for dig.
  • For det tredje, den røde læbestift har ingen tolerance for ståhej. Førende Sisley makeup artist Christian Guglietta klokkespil på: "Dette er ikke den læbestift du hurtigt Rouge din læber med i en taxa. Men du skal tro, at når endelig du finder din nuance af rød, vil du bo før et spejl med større glæde. "

Hvorfor Frygt Red Lipstick?

Seks tips til hvordan du bruger rød læbestift korrekt

Sådan ansøger Red Lipstick

  1. Den rød læbestift makeup kræver en fejlfri forberedelse. Først anvende en krat og behandle dine læber med en blød tandbørste, så bliver du nødt til at anvende en læbepomade hvis overskud vil du fjerne efter 10 minutter med en væv.
  2. Brug altid en speciel børste til at anvende rød læbestift. Det vil resultere i en tidier ansøgningen og læbestift vil forblive længere på dine læber.
  3. For at forhindre læbestift krøllet, anvende nogle fundament til dine læber eller pulver dem lidt før du anvender læbestift.
  4. Brug en læbe liner, der er så meget som muligt tæt på din naturlige læbe farve, ikke læbestift farve.
  5. Påfør nogle gennemskinnelige glans over læbestift, i dette tilfælde læbestift farve vil se renere og dine tænder vil se hvidere. Men husk altid, at blankt læbestift er bedre for blondiner mens mat læbestift er bedre for brunetter.
  6. Hvis du ikke er bestemt nok til at blive en vamp kvinde, du kan træffe afgørelse om et kompromis: dot nogle læbestift på dine læber, plamage det med spidserne af dine fingre og 'polsk' det over med lip gloss.