Hvorfor folk bør studere fransk

Hvorfor folk bør studere fransk
Der er mange Eason at lære fransk.

Der er mange grunde til, at folk skal studere fransk. Bortset fra at være en af ​​de mest populære sprog i verden, lære fransk kan være sjovt!

Top 10 grunde til at lære fransk

Mens der er mange grunde til, at folk skal studere fransk, her er LoveToKnow top ti!

Årsag # 1: ser godt ud på dit cv

Det er ligegyldigt, om det job, som du anvender, kræver det, at sætte, at du er flydende i et andet sprog på dit cv blot ser godt ud. Når du viser den vedholdenhed at lære et andet sprog, er det ikke blot siger til et perspektiv arbejdsgiver, at du er intelligent, men også alsidig. Derfor 'ser godt ud på et CV' er en af ​​de vigtigste grunde til, at folk bør studere fransk.

Årsag # 2: tjene flere penge

Når du taler et fremmed sprog, du åbner op for muligheden for at gøre flere penge. Hvorfor? Fordi du tilbyder en færdighed, der er i efterspørgslen. Overvej kabinepersonalet for eksempel: hvis du taler fransk og derefter tjeneste fly fra USA til Frankrig, kan du ofte tjene dobbelt hvad dine ikke-frankofone stewardesser tjener. Andre arbejdspladser og betale flere penge for dine tjenester, når du kan hjælpe med oversættelse.

Årsag # 3: Jobmuligheder

Hvis du ønsker at øge jobmuligheder, der er tilgængelige for dig, lære fransk. Overvej følgende:

 • USA gør mest handel med vores fransktalende naboer mod nord. Quebec alene gjorde $ 72000000000 dollars af handel med USA sidste år.
 • Blandt fremmede lande at gøre forretning i USA, Frankrig beskæftiger det største antal amerikanere.
 • Der er cirka 600.000 amerikanere, der arbejder i de amerikanske selskaber, i Frankrig.
 • Generelt fransk er den mest eftertragtede fremmedsprog i jobopslag fra både FN og udenrigsministeriet.
 • Fransk er et af de officielle arbejdssprog af en lang række internationale organisationer, herunder: Røde Kors, FN, UNESCO, NATO, OECD, og ​​mange andre.

Årsag # 4: Oplev kulturel mangfoldighed & Understanding

I en verden, der er ved at blive stadig mindre gennem cyber-nettet, er det blevet afgørende, at vi forstår og respekterer forskellige kulturer. At studere et fremmedsprog i almindelighed vil hjælpe dig med at få et andet perspektiv på mange historiske begivenheder, samt en påskønnelse for nye kulturer. I betragtning af at det franske sprog spiller en væsentlig rolle i omkring 68 lande - lære fransk er et godt skridt i retning af kulturel mangfoldighed og forståelse.

Årsag # 5: fransk er populær

Fransk er et af de mest populære sprog i verden:

 • Fransk er det mest populære andetsprog udvalgt blandt studerende.
 • Mere end 1 million amerikanere taler fransk i deres hjem ifølge data fra 2000-tællingen.
 • Om 129 mio mennesker taler fransk.
 • Det er mindst et af de officielle sprog i 29 lande.

Årsag # 6: forbedre dit engelsk

En stor fordel ved at studere fransk er, at det uden tvivl vil forbedre dit engelsk. Vidste du, at der er flere franske ord udlånt til det engelske sprog end noget andet fremmedsprog? Ved at tale fransk, vil du uden tvivl forbedre dit ordforråd på engelsk. Men vil du også opdage, at ved at skulle arbejde med og definere verber, substantiver, emner af sætninger og andre grammatiske punkter, som du aldrig havde tænkt på, din forståelse af engelsk grammatik vil himlen raket.

Årsag # 7: at komme ind College

Gymnasier elsker at se fremmedsprog undersøgelse. De fleste kollegium indlæggelser krav dikterer mindst to års fremmedsprog undersøgelse mens mere selektive institutioner gerne se mindst fire års fremmedsprog undersøgelse. Men der er en skjult fordel, at de fleste mennesker ikke tænker over. Undersøgelser tyder på en stærk sammenhæng mellem års fremmedsprog undersøgelse og høj prøveresultater. Generelt, jo mere du studerer fransk, jo højere din SAT scoringer vil være.

Årsag # 8: Kommunikation

En indlysende grund til at studere fransk er at kommunikere med Francophones. Med 129 mio Francophones verdens bred, chancerne er gode, at du vil løbe ind i en, du kan tale med.

Årsag # 9: Vores naboer mod nord

Canada, som er en tosproget land, er den største handelspartner med USA. Québec alene (en fransk talende provins), er gør en betydelig mængde af forretninger med USA.

Årsag # 10: At studere fransk er sjovt!

Sidst men ikke mindst, studerer fransk er bare sjov. At lære om en ny kultur, og lære et nyt sprog udvider din horisont. Det er sandsynligvis den eneste klasse, du vil tage, hvor du kan tale hele vejen igennem klasse og dens tilladt. . .Som længe du taler fransk.

Hvorfor folk bør studere fransk

Der er ingen tvivl om, at studere fransk vil forbedre dit engelsk, så du kan tale med andre Francophones, tilbyder dig flere jobmuligheder og se godt ud på dit cv. Sørg for at tjekke LoveToKnow s artikler om, hvordan man lærer fransk.

 • Gratis franskkursus
 • Nem Fransk Udtaleleksikon
 • French Grammar Made Easy
 • Sådan Speak French
 • Tale fransk for Free