Hvorfor er du ikke bruge Online Fitness Coaching?

Hvis jeg skulle fortælle dig, at du kan brænde væk så meget fedt som muligt ved at sidde ved computeren twiddling dine fingre og tæer, ville du tro mig? Jamen jeg håber sikker på, du ikke gøre!

Men at tabe i rammerne af dit eget hjem på din computer er ikke kun muligt, det er en realitet. Hvad jeg mener er, at du kan bruge de råd, der er givet til dig via online fitness coaching til at føre en mere produktiv måde at brænde off uønsket fedt og nå dine træningsmål.

Ethvert program, uanset hvor svært eller tidskrævende tager indsats. Gennem online coaching, kan man modtage råd og motivation til at sætte 100% indsats i deres fitness mål. Enden resultere om dens vægttab, toning, og muskel gevinst kan opnås med sikkerhed.

Det handler om at spare tid og penge!

Hvis du kan forestille dig selv med en personlig træner i fitnesscentret, der modtager ansigt til ansigt rådgivning, og hjælpe dig ud fysisk med din motion rutine, så ved alle midler tilmelde dig til en af ​​dine lokale programmer og off you go! Der er ikke noget galt med at have din egen personlige træner.

Men den negative side er, at disse ekspert undervisere koster penge. Nogle kan oplade $ 150 per time, og mange finder denne service så dyrt til det punkt, hvor deres tegnebøger er papirtynde og forfaldne regninger pilling op!

Omkostningerne for hver personlig træning (off line - mød din træner type) varierer med forskellige niveauer af service og bekvemmelighed. Men lad os undersøge nogle af disse tjenester, der tilbydes.

Personlig træning i et motionscenter:

Dette må være den billigste på grund af det faktum, at du allerede er betaler klubben et indmeldelsesgebyr. Du kunne blive hængende med lange køer for udstyr endsige discomforting stirrer af kollega motionister.

Arbejde ud derhjemme:

Med en personlig træner, kan det naturligvis være den mest bekvemme forudsat du har noget udstyr hjemme. Du kan finde dig selv at gå til banken oftere med de højere satser disse "komme til dit hjem" typer beregning.

Privat træning studie:

Hvis du har accepteret invitationen til personlig træning på deres studie, chancer er du vil være betalende gebyrer, der ville passe ind i kategorien "dyr". Placeringen er også en anden faktor; hvis studiet er placeret længere væk end man kan gå så kan det ikke være praktisk for dig.

Desuden, hvis den personlige træner har en travl hverdag, kan du ikke få den udnævnelse gange du havde håbet på.

Selvom placering og pris kan være besværligt, er der ingen tvivl om, at denne metode kan være den mest effektive måde at udøve. Nogle gange er det et tilfælde af tillid og personlig præference for at undgå visse situationer, som kan efterlade dig flov, forvirret eller generet.

For eksempel har mange blevet skubbet ind drage fordel af den lokale gym personlige trænere. Med hensyn til bekvemmelighed faktor, er det et plus, hvis du har tilmeldt dig i en længere periode. Men du måske opdage, at sveden og strækning foran hundredvis af mennesker bare ikke er dine ting! Mange mennesker kan bare ikke stå der.

Kost og personlig træning er ens!

Sandheden skal vide her. Mennesker, der starter en øvelse rutine (med eller uden en personlig træner), vil kun halvdelen fortsætte denne gode vane for langsigtet. Resten vil have kastet håndklædet i ringen inden for 6 måneder.

Hvor overrasket ville du være at finde ud af, at gamle vaner gentages, når du holder op med personlig træning?

Dette er naturligvis forskellig fra person til person, men manglen på træner støtte kan undertiden gøre en person doven til det punkt, hvor de forsømmer deres kondition. Fordi for mange er det den ydre motivation, der giver viljen til at udøve og nå deres mål i livet.

Online fitness coaching kan give en meget lignende service til traditionel personlig træning, og omkostningerne er normalt meget lavere og meget mere overkommelige for den almindelige befolkning.

I mange situationer kan online konsultation være en fremragende service, hvis træneren kan levere den rigtige mængde af motivation og støtte rådgivning til klienten. Dette kan ses i tilfælde af vægttab, hvor mange kunder finde vægttab en vanskelig opgave på grund af manglende tillid.

Der er altid den flok mennesker, der vil vige tilbage fra en personlig træner på grund af misforståelser og stereotyper. De kan frygte at skulle ansætte en eller være under falske indtryk, at undervisere er bare for atleter eller bodybuildere.

Dette er langt fra sandheden - en støttende hånd fra en træner kan gå en lang vej for mange ønsker at slanke eller forbedre deres fitness niveauer.

Online coaching virkelig excellerer når træneren fungerer som mentor og spiller en støttende rolle at opløse misforståelser og stereotyper om folks manglende evne til at opnå de resultater, de er ude efter.

Lad os gå igennem nogle af de fordele, der kan opnås ved hjælp af online coaching:

* Personlig coaching, uanset hvor du eller træneren er placeret rundt om i verden kan hjælpe dig med at udvikle viljen og motivationen til motion

* Spar penge på rejseudgifter og dyre personlige trænere

* Du kan udøve, når du vil kassere behovet for tidsindstillede motion udnævnelser

* Hvor selv-motivation mislykkes, kan online undervisning giver tilstrækkelig støtte til at holde fast i et hjemmelavet program

* Ingen grund til at træne på et bestemt sted, som træner, tage kontrol over din træning derhjemme, i fitnesscentret, på arbejde eller på farten

* Sid i komfort i dit eget hjem på din computer til at modtage coaching og rådgivning

* Har din træning spørgsmål og problemer besvaret med uddannede svar, hurtigt og fortroligt via e-mail

* Giver mulighed for enorm fleksibilitet, især for dem, der rejser

* Giver privatliv for dem, der er intimideret af "offentligheden" personlig træning, som folk, der ikke føler sig trygge med deres krop

* Den amerikanske Rådet om Motion hævder, at online-undervisning er et effektivt supplement til at arbejde en-til-en med en kvalificeret træner

Som du vejer ned fordelene ved online personlig træning, vil du opdage, at hver metode vil give dig betydelige resultater, forudsat at du er villig til at sætte 100% indsats i din træning og kosten program.

Personlige trænere kan ikke gøre alt arbejdet for dig, men de kan guide dig i den rigtige retning til det punkt, hvor du kan observere resultater i uger ikke år.

Uanset interesse, kommer valget ned til dig. Uanset om du har det godt bare arbejder ud med en ven, villige til at bruge penge for at se en personlig træner, eller find lejlighed med en online træner, vil de resultater, du foretager være proportional med den tid, du lægger i.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum