Hvorfor en løn er ikke nok

Hvorfor en løn er ikke nok
Har vejlederne på din virksomhed bruger nok tid udtrykke påskønnelse til dine medarbejdere for et veludført stykke arbejde? Det er en simpel kendsgerning, at de ansatte skal vide, at deres indsats er værdsat, samt at modtage ros for det arbejde, de gør. Mens nogle vejledere er gode om at sige tak og anerkendelse af fremragende indsats og resultater, alt for mange undlader at sikre arbejdere - selv de allerbedste dem - med denne form for positiv forstærkning på regelmæssig basis.

Mangelfuld Reasoning

Ledere, der ikke er i overensstemmelse med at give ros hvor det er behørigt forsvarer ofte deres handlinger med udsagn som: "De får en lønseddel, de ikke? De burde vide, de laver et godt stykke arbejde, da de får betalt for at gøre det "Dette ræsonnement er behæftet med fejl -. Og det er egentlig bare en undskyldning for ikke at tage sig tid til at anerkende resultater, noget der er - for ledere - utilgiveligt .

Hvilke ledere med denne holdning glemme er den simple kendsgerning, at der er en lov (Fair Labor Standards Act), der kræver amerikanske arbejdsgivere til at betale arbejdstagere for den tid, de bruger på at arbejde, uanset kvaliteten af ​​arbejdet. Ifølge loven, skal du betale din værste medarbejdere for den tid, de lægger i på arbejde, så det er ikke bare tilnærmelsesvis logisk at argumentere for, at få betalt er et tegn på en fremragende medarbejder, at hans eller hendes indsats anerkendes, værdsættes og værdsat.

Ros og anerkendelse Matter

Ros og anerkendelse er stærke motivationsfaktorer. Når du ønsker at sikre, at dine bedste medarbejdere bliver ved at lægge frem deres bedste indsats og stræber efter at udmærke sig, er det vigtigt at gøre det kendt, at du anerkender og værdsætter deres evner og resultater. Hvis du ikke gør det, du lige kan opleve, at deres præstationer og produktivitet slippe væk fra. Når de ikke er rost for at gøre mere eller bedre resultater end deres værste medarbejdere, vil de blot tror, ​​at deres ekstra indsats ikke er nødvendig og bakke ud.

Positive virkninger af Praise

For at holde dine peak kunstnere fungerer på højeste niveau, er der ingen erstatning for at tage sig tid til at give ros og anerkendelse. Den tid, du bruger på denne enkle opgave vil sandsynligvis have en betydelig positiv indvirkning på udførelsen af ​​de enkelte medlemmer af dit team, samt den samlede gruppe, som andre begynder at stræbe efter at efterligne den adfærd, som de kommer til at lære værdsættes og værdsat af deres chef og den virksomhed, de arbejder.