Hvorfor du bør skifte op din træning rutine Daily

Hvis du gerne vil vide, om du skal ændre din træning rutine, det enkle svar er bekræftende. Men for fuldt ud at forstå, hvorfor du har brug for at gøre det, bliver du nødt til at finde ud af om, hvordan din krop reagerer på motion. Holder sig til den samme rutine kan være meget praktisk, men på et tidspunkt, kan denne rutine ikke give dig nogen resultater, så du skal ryste op. Ændring af workout rutine kan være en motiverende og kan gøre tingene mere interessant for dig.

Hvorfor du bør skifte op din træning rutine

At finde en øvelse rutine, som du kan lide at gøre, og er i stand til at gøre, kan tage en masse tid og engagement, og du måske tror denne rutine vil hjælpe dig med at slippe af med alle dine overskydende vægt. I begyndelsen, kan du opleve, at du kaste pounds og motion rutine betaler sig. Men efter et par måneder, kan du begynde at stagnere på samme vægt, selv hvis du gør det samme mængde motion og du holder dig til dine dietary restriktioner. Grunden til dette er enkel: med en gentagelse af den samme type træning, vil din krop vænne sig til øvelse rutine og vil forbruge mindre energi.

Hvis du ændre op øvelse rutine, vil din krop blive løbende udfordret og det vil brænde flere kalorier, hvilket resulterer i et mere vellykket vægttab. Derudover kan du undgå gentagelser og kedsomhed. Mange mennesker vil forlade deres træning rutine på grund af kedsomhed eller mangel på resultater. Ændringen kan foretages i intensiteten af ​​træning eller i type træning. Du kan også øge den tid arbejder ud.

Hvor ofte at skifte op din træning rutine

Nogle eksperter mener, at det kan være nyttigt at ændre din træning rutine på daglig basis, og udføre en anden type træning hver dag. Men selv hvis du ændrer din rutine en gang hver to eller fire uger kan du se bedre resultater end hvis du bevare din normale rutine uændret. Din krop bliver nødt til at arbejde hårdere, og du vil også undgå gentagelser.

Sådan ændres Workout Routine

Hvis du vil ændre din træning rutine, skal du være kreativ eller tale med din træner. For eksempel, hvis du kører, vil du nødt til at tilføje et par sprints, ændre ruten, skal du vælge stejlere ruter eller foretage pludselige stop for nogle andre former for motion.

Hvis du arbejder i et motionscenter, kan du ændre det udstyr, du bruger. Hvis du bruge 30 minutter på en stationær cykel, kan du øge intensiteten af ​​træningen ved at tilføje hastighed, eller du kan bruge 10 ud af de 30 minutter på en trædemølle.

Du bliver nødt til at udfordre din krop på en regelmæssig basis, så det ikke vil vænne sig til den rutine og bliver dovne, brændende færre og færre kalorier.