Hvorfor du bør indlæse på gode kulhydrater aftenen før et Big Game

Hvis du er involveret i atletik, har du sandsynligvis hørt, at det er en fordel at lægge op på gode kulhydrater, før du konkurrere i et spil, race eller andre atletisk begivenhed. Det er en smule forvirrende for mange mennesker, men som det ikke er nødvendigvis klart, hvad gavn et stort måltid fyldt med kulhydrater, vil gøre for at hjælpe gavne dig.

Undersøgelser har vist, at spise et stort måltid af gode kulhydrater med et moderat proteinkilde omkring 12 til 18 timer før et løb eller konkurrence sportsbegivenhed kan bidrage til at forbedre styrke, udholdenhed og andre elementer i din atletiske så godt.

Gode ​​kulhydrater og dårlige carbs

Det er vigtigt at erkende forskellen mellem et kulhydrat, der vil hjælpe til at gavne dig og en, der kan give dig nogle problemer med dine mål for at opnå en øget udholdenhed. Dårlige kulhydrater i dette tilfælde er dem, der vil blive brudt ned hurtigt. Disse omfatter sukkerarter, primært, og vil give dig en kort briste af energi, efterfulgt af en pause, der kan være meget dårligt for alle søger for at opnå udholdenhed.

Gode ​​kulhydrater, på den anden side, omfatter brød, pasta, ris og andre komplekse kulhydratkilder.

Kulhydrat Loading

Kulhydrat lastning har længe været et populært redskab for marathon løbere, afstand atleter af andre typer, og alle, der leder til at nærme sig en atletisk begivenhed med den bedst mulige udholdenhed. Årsagen til hvorfor spise en tung belastning af kulhydrater flere timer før dit arrangement hjælper dig, er på grund af den måde, at din krop behandler disse fødevarer. Komplekse kulhydrater tage længere tid end stort set enhver anden form for mad, du kan spise for at bryde ned. Som din krop og fordøjelsessystem nedbryder disse fødevarer, fortsætter de med at give ekstra energi til din krop. Jo længere, det tager at bryde mad ned, jo længere fødevarer vil give energi til dig. Således spiser kulhydrater er en god måde at give din krop en langsigtet brændstof, der fortsat vil gavne dig gennem en lang race, spil eller anden atletisk aktivitet.

Hvorfor Protein Hjælper

Det er generelt bedre at spise et stort måltid fuld af kulhydrater natten før en begivenhed, hvis du også inkludere en proteinkilde med at måltid. Der er en række grunde til dette, men den primære har at gøre med den måde, som dine muskler nedbrydes og gendannes som du træner. Under træning, vil dine muskler faktisk blive beskadiget og brudt ned lidt. For at reparere de skadede musklerne mere effektivt og hurtigt, kroppen kræver en belastning af protein for at være i stand til at gøre det. Dette bidrager til at opnå en større udholdenhed og styrke niveau samt; har kun kulhydrater i dit system betyder, at du ikke vil være i stand til fuldt ud at gendanne din muskelstyrke i hele dit spil eller aktivitet.

For mere information om carb lastning og hvordan man forbereder sig til en stor spil, rådføre sig med en ernæringsekspert eller en læge.