Hvorfor du bør ikke bruge disse øvelser i gymnastiksalen

Har du nogensinde forestillet hjælp potentielt farlige øvelser i din træning? Du skal være meget forsigtig med styrketræning udstyr, fordi det ikke kan være den mest effektive eller funktionelle til rådighed.

Hvordan ved du, at øvelserne du udfører, er sikre? Fundet nedenfor er nogle potentielt farlige øvelser med forslag til, hvordan de skal udføres korrekt eller helt undgås.

Sit-up

Traditionelle abdominal øvelser såsom sit-up, hældning sit-up og hip-raises er øvelser, der bruges til at træne obliques og de øvre og nedre mavemuskler.

De udføres ved først at forankre fødderne på en abdominal bord, der forhindrer dig i at glide tilbage. Ved at hæve dine skuldre op mod dine fødder, spændte dine mavemuskler øverst bevægelsen. Langsomt sænke dine skuldre ned og derefter fuldføre bevægelsen igen.

Farerne ved at udføre denne bevægelse er de forskydningskræfter på ryghvirvler og diskus, når du har en bøjet og afrundet ryg. I denne position er presset meste placeret på et meget lille område af skiven, som kan forårsage små bristninger.

Den sikreste og mest produktive måde at træne abs er at bruge skinnen og hule teknik. Dette er en grundlæggende isometrisk øvelse, der hjælper med at styrke abs og muskuløs bælte omkring din talje.

Pec Deck

PEC dæk er en øvelse, der træner brystet (brystmuskler) og skulder (front deltoid) muskler.

Denne øvelse er udført ved at sidde ved maskinen med ryggen fladt mod ryggen pad. Placer dine underarme på polstrede håndtag og placer din øvre arme parallelt med jorden.

Skub håndtagene langsomt sammen og klemme dine brystmuskler i slutningen af ​​bevægelsen. Retur langsomt til startpositionen.

Denne øvelse er potentielt farligt, fordi det sætter skulderen i en af ​​sine mindst stabile positioner, den dislokation position. På grund af den ekstreme position, når du udfører denne øvelse på startpositionen det kan også forårsage rivning af ledbånd og skade for Rotar manchet sener.

En mere effektiv og mindre farlige er bænkpres. Holde armene på skulder bredde og udøver i den stærkeste vifte af bevægelse (delvise reps), har den parallelle bar dip med albuerne ud.

Bag nakken Tryk

Denne øvelse træner halsen (fælder) og skulder (deltoid) muskler og udføres ved at placere en lastet vægtstang på din øvre ryg (lige over fælden muskel).

Denne øvelse gøres ved at stå med fødderne omkring skulder bredde fra hinanden. Placer dine hænder på baren omkring tre inches bredere end bredden af ​​dine skuldre.

Skubbe bar overhead til armslængde, hold og derefter langsomt lavere tilbage ned til skuldrene. Denne øvelse kan også gøres siddende. Prøv at udføre det i en smed maskine eller power rack for øget sikkerhed.

Det er en øvelse, der placerer skulderleddet i dislokation position og den række af forslag lægger unødig stress på rotator cuff sener i skulderen.

Mange praktikanter kan opleve skader fra dette bag-hals bevægelse. Som med dips og bænkpres til din skulder arbejde.

Dead lift

Den døde lift er en sammensat bevægelse, der virker hofterne, lænden og også øvelser hamstrings og glutes (ballerne).

Du kan udføre de døde lift ved at nærme en lastet barbell og mene om så bred som dine skuldre. Tag fat i baren, så armene er lidt på ydersiden af ​​lårene.

Dine fødder skal pege lige frem med skinnebenene omkring to til tre inches fra baren. Hive lasten opad ved hjælp af hofter og lænd holde ryggen lige og linjen så tæt på skinnebenene som muligt.

På toppen af ​​bevægelsen fat i et par sekunder og sænk bar til startpositionen. Øvelsen har en afsmittende vækst effekt på hele kroppen, når arbejdet hårdt.

Problemet med elevatoren er, at hvis rygsøjlen bliver afrundet under løftet så bliver farligt. På grund af de kræfter, der arbejder på hvirvlerne kan forekomme rygsøjlen skader.

En masse af disse problemer kan løses ved at holde ryggen så lige som muligt under løftet og holde bar holdes tæt til kroppen under løftet de styrker ikke er så stor.

Leg extensions

Leg extensions er velsagtens en af ​​de mest populære ben øvelser for at styrke quadricep (låret) muskler.

Disse er gjort ved hjælp af et ben udvidelse maskine og sidder i sædet med fødderne hooked under det polstrede håndtag. Hæv vægten med dine ben, indtil de peger lige ud foran dig. Hold kortvarigt, og derefter langsomt sænke vægten tilbage til udgangspositionen.

Leg extensions er en potentielt farlig øvelse, fordi når kun skinnebenet er i bevægelse, øvelsen trækker knæskallen tilbage på lårbenet stigende fælles trykkræfter, der kan skade bindevæv og ledbånd, der støtter knæleddet.

Det kan også forårsage forreste knæsmerter, så folk med eksisterende knæproblemer kan forværre dem ved at gøre denne øvelse.

For større sikkerhed og samme effektivitet, prøve at gøre det Squat, Benpres, og Lunge for sikrere og mere funktionel anvendelse.

Nogle stof til eftertanke er det ikke. Prøv at undgå disse øvelser om muligt eller forsøge at udføre alternativerne givet.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum