Hvorfor drikkevand kan føre til en bedre træning

Hvis du vil have en bedre træning, bør du sørge for du drikker nok vand før og under træningen. Hvis du undgå at drikke vand, fordi du er bange for at få en side-ache, bør du lære om, hvorfor drikkevand rent faktisk kan føre til en bedre træning.

Vand er vigtigt for alle dine celler til at fungere ordentligt. Fordi du er cirka 70 procent vand, er du nødt til at fortsætte med at erstatte det vand, du mister din krop til at arbejde.

Hvorfor Drik Vand?

Du ved, at vand holder dig hydreret under din træning, men du kan ikke vide hvordan. Vand virker som et smøremiddel til dine muskler, led og vitale organer. Vand er nødvendigt for dig at have energi under træningen, fordi det er den transportør af ilt og glukose i hele din krop. Dine muskler har brug for vand for styrke og fleksibilitet. Dine led har brug for vand for at forhindre stivhed og din hjerne har brug for vand til at sende meddelelser, ligesom hvordan at regulere din kropstemperatur.

Tegn på dehydrering

Ved den tid, du erkende, at du er tørstig, har din krop allerede mistet vigtige væsker. Hvis du bliver dehydreret under din træning, kan du ikke engang genkende det. Du kan bare tro, at din træning er for svært, eller at det er for varmt udenfor. Når din krop mister for meget væske, vil du blive træt og svimmel. Du vil måske føle kvalme eller har kuldegysninger.

I svære tilfælde din puls vil stige, kan du miste evnen til at svede og blive ellevild. Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, bør du straks ringe til en læge.

Don € ™ t Stedfortræder

Der er ingen erstatning for vand. Hvis du drikker juice eller en sports drink i stedet for vand, kan du gøre dig selv en bjørnetjeneste. Mange juice og sportsdrikke indeholder store mængder af sukker og sukker får din krop til at blive dehydreret. Drikke sportsdrikke eller frugtjuice i stedet for vand vil generelt gøre dig tørstig. Generelt wonâ du € ™ t nødt til at forbruge noget undtagen vand under din træning, med mindre du er i gang med en anstrengende aktivitet eller arbejder ud i mere end en time.

Hvor meget vand?

Den mængde vand, du skal drikke før og under træningen varierer for den enkelte afhængig af din vægt, den type træning, du laver, og din klima. Start med 8 til 16 ounces vand før din træning. Forbruge et glas vand for hver 20 minutter til en halv time, du arbejder ud.

Vand er vigtigt for alle aspekter af din træning og din efter træning opsving. Hvis du ønsker at opnå maksimal ydeevne under din træning, så sørg for du drikker vand. Næste gang du oplever muskelkramper eller kvalme under en træning, ikke bare trække dem ud, få et glas vand. Du vil vide, at du er ordentligt hydreret hvis din urin er klar.